- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
kovaax #10512 üzenetére
Akkor nekem nem tiszta..
KDE -ről azthittem h az az amikor hasonló, a kinézet, mint egy windows-nál...
Egyébként, már töröltem is... egy redv_s skype-ot vagy egy torrent klienst nem lehet rárakni, nehogy már, "dos"-ban programozva vegyem rá arra h elkezdjen integrálódni meg ilyeneket..
Adtam egy (újabb) esélyt a linuxnak, de nem, ez nem embernek való oprendszer, egyébként, való igaz iszonyat gyors volt, meg ez is látott minden hardvert egyből, tehát nem kellett drivert telepítgetni...
De hát na, több éves "szak" tudással sem bírtam rávenni olyan alapdologra, h feltelepüljön 1-2 program...
Tudom, most mindjárt nekem estek, meg én vagyok a hülye, de nekem ez a véleményem....
Még ezt a Little Susie kipróbálom.... hátha egyszerübb már csak azért is , mert már benne vannak azok amik nekem kellenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest