-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
Leírás szerint nem jár hozzá a szekvenciális fedlap, csak azt írja hogy 7H vagy 6H fedlappal is lehet szekvenciálisban használni. Én rendeltem hozzá, szerintem jobb is, hogy van, mert azt írja az útmutató, hogy szekvenciális módban ne húzzuk oldalra mert tönkremehet...
De úgy kell állítani, le kell nyomni és 90 fokot fordítani rajta. Alap állaspotban eléggé elő van feszítve, úgy elég nehéz előre-hátra mozgatni. Próbáld úgy kitekerni a rugófeszítő csavarokat, hogy a nagy alátétet ne nyomják el, csak éppen érjenek hozzá. Lehet, hogy azért nem tudtad mozgatni, mert gyengén próbálkoztál... Az alsó kis pöcök, csak az elektronikát állítja a szekvenciális módhoz, hogy a 3-as 4-es helyett külön fel/le váltás gomb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Leila teszt
- Android szakmai topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest