- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware #39578 üzenetére
En kiprobaltam kb. mindegyiket az elmult fel evben. Ha jatekelmenyt keresel, akkor Gran Turismo Sport vagy Forza. Ezekkel szerintem semmi nem veszi fel a versenyt elmenyben, a fizika, vezethetoseg stb. meg pont eleg realis, a celnak megfelel.
Ha "igazi" szimulatort keresel, abban nem lesznek meg a klasszikus jatekmodok, azoknak nem is ez a celjuk es mas a celkozonseg is. A szimulator ele oda kell ulni fixen napi sok orat, sok even keresztul, hogy megtanulja az ember, ott nem a "jatekot" keresed. Ott altalaban versenyezni akarsz. Azert sem baj ha keves auto van, mert mire egyet rendesen megtanulsz az is vegtelen hosszu ideig tart, a versenyzok sem ugralnak egyik tipusu autobol a masikba ket verseny kozott, de legtobbszor meg eletuk soran se.
De, hogy tanacsot is adjak. En sok ev GT es Forza utan gondoltam valtani valami "komolyabb" dologra es vegul az AC-nel kotottem ki. Itt erzem azt, hogy mintha tenyleg valami igazi autohoz hasonlo dolgot vezetnek, viszont szepen lehet vele jatszogatni single playerben is, nem kell rogton online bajnoksagokba menni. ahol eselyem se lenne. Viszont az alap AC eleg szegenyes, kellenek hozza a modok. En megvettem fillerekert az ultimate edition-t aztan content manager, shaders patch, sol. Illetve vegtelen 3rd party palya, skin pack, auto toltheto le, kozuluk rengeteg boven olyan minosegu, ha nem jobb, mint a gyariak. Es tudsz sajat magadnak osszerakni bajnoksagokat is, amilyent csak szeretnel.
Szoval osszefoglalva, egy jatekban soha nem lesz meg amit keresel, de nem is baj. Ha pl. csak jatszani szeretnek egy jot, akkor elinditom a GT-t es megyek par versenyt, de ha igazan versenyezni szeretnek, akkor inditom az AC-t. Mert egy GT ele oda lehet ulni csak ugy, akar hulla faradtan is es lazan gurulgatni, de minel inkabb a realitas fele akarunk menni, annal inkabb munka lesz az egesz dolog. Minden fektavon, minden kigyorsitasnal koncentralni, a teljes verseny alatt "dolgozni" kell es meg elotte az auto beallitasai is a palyanak megfeleloen stb.
szerk. Arra azert keszulj, hogy AC beallitasa nem 5 perc lesz, en kb. ket hetet toltottem el vele, de mondjuk elveztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- Trollok komolyan
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged