Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
őstag
válasz Gigi01 #39099 üzenetére
Ez attól függ mennyi helyed van, mit akarsz ráaggatni, mennyire vagy “tohonya” a ki és beszállásnál. Én 190/97 vagyok, szóval fontos volt.
Nekem egy régebbi változat van, csak egykaros maga a kormánytartó váza, de mivel 60x40-es zártszelvény, úgy áll mint Katiba a gyerek! Szóval stabilitásban egyikkel sem lehet gond, a többi egyéni preferencia.
Esetleg ugorj el Taksonyba, mindig akad (fél)készen nála egy példány...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Gigi01
őstag
Atesz cockpit.Melyiket választanátok?, van asszem 2 féle az erősítettből.
-
mmdms
addikt
Project carsba beléptem ma, és teljesen másképp viselkedik a kormány mint tegnap. Iszonyatosan nehéz forgatni, és sokkal nagyobb úton jár. Így annyira nem tetszik, tegnap úgy játszottam hogy a képernyőn a bácsi keze ugyanannyit mozdult amennyit az enyém. Most egy visszafordítónál 1,5 fordulatra van szükség.
Mi állítódott el? Tökugyanúgy van minden mint tegnap.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Segal
veterán
dehogyis
A gamer székekhez alapból adnak ilyen kiegészítőt, de mint írták filléres dolog otthon pótolni."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
biker
nagyúr
Ma nekiálltam multizni RRE-vel, kicsit vegyes érzésekkel...
A nyílt nem ranked szerverek, hát hagyjuk... A raceroom saját open szervere a raceroom track-el nem rossz, de egy pálya mind felett izé minden autó osztálynak, és azért formula autó vs TC autó, az kemény. A valamilyen "team"-ek saját szerverei, de nyílt, megy a dodgemezés, és csak az idegbaj mikor első kanyarban kiraknak, persze full damage be kell kapcsolva legyen miközben dodgemeznek.
Na gondoltam mivel sose mentem még gyűjtsünk reputationt a ranked rookie szerevreken. Ott már vannak értelemesebbek, meg ugye ha lökdösődzs, kapod a büntiket.
DE!
Két dolog zavar.
Bejárnak "profik" csak azért, hogy pontokat gyűjtsenek, és közben 2-3-5mp-el gyorsabbak mindenkinél, látszik hogy semmi közük a rookie szerver szinthez. De, a program tehetne különbséget abban, hogy belém jönnek, mag én megyek valakinek, mindkettő ugyanolyan incidens, és a legszemetebb mikor már megkapom az utolsó figyelmeztetést pálya elhagyásért, erre utolsó előtti kanyarban nekem jönnek, kilöknek, és megkapom a disq-et pályaelhagyásértNincs valami értelmes szerver ahol szoktak versenyeket rendezni kultúrált emberek?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
mmdms
addikt
Ma délelőtt elmentem a cuccosért, nagy élmény így elsőre!
Nem vagyok még túl ügyes, a Laguna seca-s versennyel küszködök PC-ban még a karrier elején. Nehéz eltalálni a féktávokat, vagy blokkolnak a kerekek, vagy nyugdíjasként kanyarodok. Nagy csalás ha használok ABS-t?
Egyetlen negatívumként tudom megemlíteni, hogy fél óra játék után fáj a derekam ebben az ülésben, derék tájékon semmi nem támaszt meg.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-
wolf033
senior tag
-
-
GalaHU
őstag
válasz JulesTS #39069 üzenetére
Ezek szerint Te sem...
A Quickshoot II-ket mindenki hozzám hozta az lépcsőházból, mert Faterom kerített valahonnan egy 50cm-es rugódarabot, amiből pontosan akkora rugót lehetett kivágni mint ami elszokott törni, aztán némi műszeréskedéssel meg lehetett a törött darabokat javítani. Ha jobban belegondolok, egy életre meghatározott az a kis piros műanyagdarab.
Méltó helye van, a mai napig megvan!
[ Szerkesztve ]
-
-
Segal
veterán
válasz lanszelot #39061 üzenetére
Lehet hogy magával a hardverrel van a gond. Ha van lehetőséged nézd meg egy másik pc-n is.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
lanszelot
addikt
Hello,
Kérlek segítsetek már
Thrustmaster Sparco Handbreak
Egyszerűen nem tudom telepíteni. /pc/
Össze van dugva ahogy kell, felraktam a drivereket
Kormány , váltó ok
Kézifék nem látja a gép
Csak szekv módban látja, de akkor meg nincs váltó
A calibration szoft is leszedtem, kicsomagoltam C re , és az se látja a kézit.
Mintha nem is lenne.
Dugtam már minden hova, leszedtem, feltettem a drivereket, firmware frissítés /kormány mert csak azt látja/ megvolt
Semmi.
Mi lehet a gond? -
Gigi01
őstag
H.aprón miért kell külön bejelentkezni?
-
fatal`
titán
Sziasztok,
Kb. 1 éve vettem egy G29-et, sajnos nem sok időm volt (illetve másra fordítottam), de mostanában úgy néz ki többször elő tudom kapni és kicsit beleásni magam a sim világba.
Egyelőre igen béna vagyok azt mondanom sem kell, pocsék időket megyek (ACC, PC2).
Szeretnék egy Wheel Standet (cockpitra egyelőre semmilyen igényem nincs és nem is férne el), mert az asztalra csavarozás, hát nem a legjobb (nem is tudom betenni a pedált az asztal alá, mert merevítés van középen benne, illetve a billentyűzet tartóra tudom feltenni, mert így érek el mindent. Így elég alacsonyan van a kormány, nem kényelmes.
Nézegettem a Wheel Stand Prot, illetve a GT Omega classicot és apexet. Valamikor tavasszal tervezném megvenni valamelyiket, egyelőre inkább a GT Omega termékek tűnnek jobbnak (nincs cső középen), a kérdés, hogy az Apex megéri a felárat, van vele tapasztalat? A Classic rugalmasabbnak tűnik, főleg a két "Shifter mount" miatt, ha a későbbiekben kéziféket szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz pointer4 #39047 üzenetére
Most is a Project Cars 1-el szerencsétlenkedek pc-n, xbox360 kontrollerrel. Ha nem esik azért még avval is megy. Szerintem ez hozzászokáshoz/tanuláshoz pont jó lesz, nem hardcore szimulátor, de azért mégse annyira árkád mint pölö a shift. De a shiftet is kipróbálom vele, imádtam azt a játékot. Meg a Racedriver Gridet is megnézem milyen.
Rallyból csak a Dirt3 complete van meg, arra is kíváncsi vagyok.
Később ha végeztem a PC-al, a PC2-3 jön, aztán megveszem az assetto-t.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
nagyúr
-
pointer4
tag
válasz sutatokisr #39043 üzenetére
Konkrétan olyan képe van, mintha monitor minőség lenne körbe az egész világ
A kicsit szűk FOV-al meg még van fejlődési potenciál
De ha vezettél már bukósisakban, akkor simán ahhoz is lehet hasonlítani#39040 Gigi01: majdnem én is azt vettem, de csóró voltam, és kicsi rift-S lett.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Eladtam korábban a Driving Force GT-met. Hiba volt, mert mostanában megint kedvet kaptam egy kis versenyzéshez. Milyen kormányt érdemes most venni, ami a DFGT-vel kb. egy szinten van?
-
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, [ez] a fajta speedmaster racing seat milyen hosszú? Lehetőségem van egy logitech g27-el, pedállal és H váltóval együtt pofátlanul olcsón elhozni, de nem vagyok benne biztos h elfér a szobában.
Illetve szét lehet szedni? Legalább "félbe", másképp nem fér be a fiestába.[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
pointer4
tag
válasz bbubby00 #39036 üzenetére
Szerintem egy ilyen tartó fel az asztalára [link] és a monitort told közelebb, kb a g25 háza felett legyen, úgy a jó, és a magasságát is állítod ahogy kell.
Nem tudom gyerek cockpit-ot mennyire érdemes készíteni
Viszont azt akkor már miért ne fából Megtanultok csavarozni is APA-fia program
[link]
Csak az ülésre nincs ötletem, mi legyen. Autós gyerekülés sztem nem jó. Felnőtt se, esetleg valami játékból kiszerelt, gokárt vagy ilyesmi -
bbubby00
őstag
-
Gigi01
őstag
Ha valakit esetleg érdekel,én egyet megnézek. 34" AOC CU34G2X/BK
Persze VR marad![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
-
bbubby00
őstag
G25 nem kozepre kalibral be, milehet a baj? Kicsit jobbra all a kormany.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
dino_m
senior tag
válasz GalaHU #39020 üzenetére
De ha véletlenül ugyan ilyen kormány van az autójában is és véletlenül egyeznek a gombkiosztások is, akkor jobb olyan kormánnyal gyakorolni.
De persze értem én hogy ez is egyfajta PR, de Pistike biztos menőbbnek érzi magát a haverjai előtt, ha az igazival megegyező kormánnyal tolja, amit az apja hitelkártyájával kiperkált.Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
GalaHU
őstag
OFF, de hátha:
Használ valamelyik fórumtárs CrewChef appot? Feltennék pár kérdést priviben...
-
GalaHU
őstag
válasz dino_m #39019 üzenetére
Persze sok, de akinek van pénze egy M4-es versenyautót fenntartani vagy bérelni, lehet hogy annak fut egy rendes cockpitre és szettre is, nem kell "szegénynek" egy darab kormánnyal a kezében a metrón hazabumliznia hogy gyakorolhasson...
Klassz marketing ötlet, de ennyi!
-
dino_m
senior tag
Mondjuk drágának, drága. De ha azt veszed, hogy leveszed a bázisról és rákattinthatod az igaz BMW-re, akkor ez nem is annyira drága egy sima DD bázishoz képest.
(1) Fanatec & BMW Launch Steering Wheel For Both Sim Racing & Real GT3 Racing - YouTube
[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
kozmy
őstag
Egy kis infó a Fanásoknak. Meg magamnak is erős tulzásnak érzem ezt az árat. [link] mikor meg láttam gúvadt a szemem mint a csigának. még akkor is ha a jelzett összegtől kevesebb lessz valamivel.
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
rfjanika
tag
Sziasztok. Fanatec csl elite kormányhoz keresek adaptert. Vki nem tudja honnan tudnék beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eredeti játékok OFF topik
- Szólánc.
- DUNE médialejátszók topicja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest