Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz Csabi1984 #32140 üzenetére

használt Logitech DFGT, használt Thrustmaster T150 / TMX (ez utóbbiak ráadásul 1080 fokot fordulnak)

---

(#32143) Jim74

"Logitech G29 vagy Thrustmaster T300 jöhetnének szóba áruk alapján. Megéri a T300 az árkülönbséget? Vagy van hasonló áron jobb alternatíva? Playseathez vagy wheelstand-hez melyik rögzíthető jobban? Wheelstand + ikea poang fotel használható megoldás?"

Nekem pl megérte, van akinek nem érte meg a t300 a pluszpénzt. Ez a kérdés így értelmezhetetlen :)
    A t300 jobb kormány, de drágább is. Ha 3 pedált és váltót is szeretnél, akkor pláne sokkal drágább.
    Ha anyagilag belefér, nyilván vedd a szíjas TH-t. Sajnos más alternatíva nem igazán van ebben az ársávban.

Nekem wheelstand-en van a t300 és poang fotelből játszok, ez a kombináció bevált, noha azért kötsz vele kompromisszumot: az állvány nem teljesen fix, nagyobb ffb és hirtelen ellenkormányzáskor elmozdulhat, pláne ha nem szőnyeg(padló) van, hanem - mint nálam - hajópadló, amin el tud csúszkálni a talp (én ezt egy gumilábtörlőből kivágott darabbal oldom meg, több kevesebb sikerrel - ezen a wheelstand tapad és ez is tapad elég jól a padlóra).

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák