Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz
hitchins #7682 üzenetére
SR értékem egy jó ideje stabil (S) ugyanakkor csak azért, mert inkább félreállok, minthogy beleálljak a közvetlen harcba. Teszem mindösszesen azért, mert szinte minden egyes futamnál, ha nem így teszek, akkor kilöknek , megpörgetnek, melynek negatív SR lesz a vége, viszont (!) így könnyen veszítek 4-5 helyet.
Azt nem értem, hogy a játékosok egy része miért nem képes arra, hogy nézze a másik autó pozícióját és miért nem ad arra lehetőséget, hogy legalább 1 kocsiszélességű helyet adjon a másiknak. Érdekes módon ez nekem megy, még akkor is ha tudom, ezzel veszélyeztetem az adott pozíciómat.
Mondjuk pont most szombaton volt arra példa, hogy beszúrtam egy kanyarban és inkább adtak nekem több helyett, hogy megcsinálhassam rendesen a manővert az Ő kárára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest