Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Ezt nem fújja be...
-
Ringman
félisten
Karaszjov eléggé tizenegyes-mániás, a World Referee oldal statisztikái szerint 58 nemzetközi mérkőzésen 21 büntetőt fújt be, ami meccsenként 0,36-os átlagot jelent.
-
B0V9B
tag
A legkomolyabb az volt, hogy az izlandiak se tudtak hogy most akkor merre fújt... a legviccesebb, hogy volt izlandi játékos aki elkezdett a bíró felé szaladni reklamálni, mert az hitte hogy lefújták kapustámadásnak vagy ilyesmi, és kifelé szabad nekünk.
-
spammer
veterán
Már szaros kölköket is behívnak a stúdióba? Ennyire nincs ember?
-
batman.
senior tag
Ez a bíró miért nem háztartást vezet? "Nöjjön" gitár a hasában és a rák pengesse!
-
Richard!
addikt
A német Das Erste tv csatorna 3 szakértője (az egyik Thomas Doll) és a műsorvezető is kb kiröhögte ezt az ítéletet...
-
Tibiajax
nagyúr
megmondták nyíltan az elmúlt napokban, h az orosz bíró nem fog nekünk fújni..
Viszlát, itv-n nézed a mecset? mit mondanak a stúdióbeli szakértők?
-
Bezzeg az EL döntőn nem tudott volna ez a segglyuk bíráskodni
Szó szerint van olyan aki mindent befúj és van aki semmit
-
DS39
nagyúr
Egyébként most fog kiderülni mekkora edző ez a Storck.
Ha nem esünk össze, már lesz esélyünk az X-re. -
Ringman
félisten
jókor jött a szünet, elég nagy a zavar az első izlandi helyzet óta.
-
Rypejakten
addikt
szégyenteljes ez az ítélet. mondjuk ennél nagyobb kapushiba a tornán nem lesz mégegy, de akkoris féregmódon befújta ez a kopasz.
-
B0V9B
tag
Én sem jöttem rá hogy mire fújt a spori...
-
he7edik.
addikt
Szánalmas a bíráskodás. Giga kamu tizenegyes.
-
Ringman
félisten
azt nem sikerült kiderítenem, h mi/ki volt szabálytalan a 11-esnél.
-
Cartevo
őstag
"Sigurdsson nem ezt a képet fogja otthon kitenni magáról a komódra."
-
Richard!
addikt
Ezt a kamut
-
Ch0b
tag
Meg kell hagyni, nagyon tudnak a mieink szurkolni a stadionban.
-
Richard!
addikt
Eddig nagyon nagy mezőnyfölényben játszunk. Remélem ez gólokban is meg fog mutatkozni. Hajrá!!
-
Pitterix
őstag
Az Ausztria-Magyarország meccs előtt bíztam benne, hogy tetszeni fog, amit látok majd és tetszett. Remélem ma sem lesz rosszabb.
Azt azért ki kell hangsúlyoznom, hogy nem rajongok a fociért, de ez azért mégis csak ott vagyunk ezen a fránya Eb-n. -
Tibiajax
nagyúr
és a himnuszunk közepére kapcsolják be a közvetítést, az eszem megáll!!!
ezt a szemét, mocskos köztévét
az izlandiakat, meg minden más országét meg hallgathatjuk egészében máskor
ez valami hihetetlen... -
villamos
őstag
Fontosabb a reklám, mint a Himnusz, gratulálok!
-
szami777
addikt
Ha megverjuk izlandot, kopaszra borotvalom a fejem.
-
Eastman
addikt
Ma a kezdőrúgás lesz 6-kor vagy a közvetítés, és előtte duma?
-
itouchfan
senior tag
Király - Lang, Guzmics, Juhász, Kádár - Nagy, Gera - Dzsudzsak, Kleinheisler, Stieber - Priskin
-
válasz
KisTücsök #81763 üzenetére
WHU viszi tán ilyen 25-30m körül, de szerintem távozni fog, mert nagyon nem illik a csapatba. Marad Stu, origi, ings (firmino). yarmolenko volt halvány pletyka.. ahogy göcce is vagy ha nem ő akkor mané.
Valószínűbb a kppályára Piotr Zieliński ami eléggé erős pletyka, meg ő pool drukker is
-
KisTücsök
addikt
válasz
L_YKing #81760 üzenetére
Az a poén, hogy állítólag mi csábítgatjuk. Valami 50 millákat írnak. Megvettük anno 2x körül, eladtuk valami 35-ért, most visszavesszük 50-ért... Persze csak pletyka.
Nem lett belőle azért Drogba, egyelőre legalábbis. Ahhoz nem annyira fürge, meg mondjuk máshol se nagyon ér fel hozzá. De jó kis csatár. Meg cselzi szurker.
DeathAdder: Eladjátok? A Pool-lal kiket hoznak szóba?
-
Nagyobb klubba nem ment eddig lukakunak, szerintem simán marad.
Na akkor most egy benteke mesterhármast hogy jó sokat fizethessen érte a whu
-
-
L_YKing
addikt
Akkor most Origi < Lukaku?
-
KisTücsök
addikt
válasz
NyxNyxNyx #81753 üzenetére
Lehet. Én annyira nem éreztem, hogy későn passzolna. Viszont rohadt pontatlan, ami szokatlan, mert ő pont nem erről híres. Az első meccsen valami 50%-osan passzol, kb az összes kontra nála halt el. Botrányos. Ma valamivel azért jobb.
____Egyre jobban azaz érzésem (ami már a VB alatt is volt), hogy ez a belga csapat jobb edzőt érdemelne. Legalábbis nem hozza ki belőlük a maxot Wilmots. A kötelezőket hozzák, de komolyabb csapat ellen nem az igazi.
-
Dembélé egyelőre tanár nainggolan posztján, jó húzás volt berakni helyette.
Szerk. Na fasza jo h felhoztam....
-
villamos
őstag
válasz
DeathAdder #81746 üzenetére
Megnéztem reggel a meccs ismétlését kommentár nélkül, csak a kinti hangok, a közönség, a labda pattogása, és néha egy-egy bekiabálás hallatszik (MindigTV 3.hangsáv).
Teljesen más élmény, azoknak ajánlott, akik értenek a focihoz, látják hogy mikor mi, és miért történik. Én mivel nem értek hozzá, így nem igen tudtam követni a dolgokat... -
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #81748 üzenetére
Ha De Bruyne összekapja magát, lehet ő sem lesz olyan szar. Ha igen, második feles elején hozni kéne Benteket.
-
B0V9B
tag
Hajrá Írek! Nem szeretném ha kiesnének, nagyon bolond szurkolóik vannak (jó értelemben véve)
-
Megint lukaku kezd
-
NyxNyxNyx
addikt
Az az érdekes, hogy tavaly senki sem kapott piros lapot egész szezonban a Spursben, pedig vannak itt forrófejű játékosok. Lamela és Alli is megúszták valahogy. Wanyama nem lehet annyival rosszabb náluk. Úgy látszik egy pitbull csapatot akar építeni Poch.
DeathAdder: Ja, Mané mindig jól játszott amikor Soton meccset néztem. Wanyamát meg mindig kevertem vele szóval most én hirtelen nem tudom mennyire volt jó vétel. Mármint az árát szinte biztosan megéri.
Mai meccshez: Full retard vagyok és úgy időzítettem, hogy láthassam a 3 órás meccset, mert azt hittem az lesz a magyaroké. Most úgy néz ki nem fogom látni a miénket.
-
Tényleg őszintén örülök a magyar sikernek meg minden, de ha mégegyszer meghallom hajdú b sikítozós újrajátszását a gólok közben esküszöm kivágom azt a kurva tv-t
Most mért kell ennyire?Néztem már horvát, szerb, angol közvetítéseket saját klubjukról, ahol ugyan érezhető h talán fokozottabb a lelkesedés a saját fiaik iránt, de azért ez már erősen a ló túloldala
(dél-amarikaikat most hagyjuk)
MikE008 - jó üzlet lehet. Megint lerabolják szegény sotont.
Én manénak örülnék a poolba göcce helyett -
NyxNyxNyx
addikt
95%, hogy Victor Wanyama érkezik a Tottenham-hez 11 millió fontért. Az orvosi még hátra van, de megyeztek a felek. Interjúban is elköszönt már a Southampton-tól.
-
Cartevo
őstag
válasz
DeathBat666 #81741 üzenetére
Nekik jönniük kell, mert 1 pont nem segít rajtuk.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
DeathBat666 #81741 üzenetére
némelyik azért még bödét is megcsinálná.
az egyiknek vulkanikus kőzet volt óvodában a jele. -
DeathBat666
aktív tag
hát nem tudom, ma egyáltalán nem érzem azt, hogy nyernénk.. (de ne így legyen!!!)
Nekünk kell ma dominálni, labdát járatni és ez szerintem nem a mi stílusunk, Portugália szerintem könnyebb ellenfél nekünk, ott "csak" védekezni kell és önfeláldozóan játszani, ez ma kevés lesz.Bödét ma betenném, ő helyretenné az izlandi védőket
-
szab.tam
nagyúr
ha valamelyik magyar legény egy tripla bicikli után bebőrözi cr-t, akkor a magyarországi cr fanok szomorkodni fognak, vagy örülni?
halál komolyan kérdezem. -
trialboj
őstag
Tudna valaki ajánlani a nemzeti sporton kívül egy másik hírportált ami csak a focival foglalkozik? Nem tetszik ahogy ott rendezve vannak a cikkek.
-
Cartevo
őstag
válasz
DeathBat666 #81729 üzenetére
"Az olasz góllövő: Éder (Krisztián)"
-
DeathBat666
aktív tag
Nacsa zseniálisan utánozza Csank Janit
A mezcsere miatt történt minden
-
szab.tam
nagyúr
jaja. úgy értettem én is, hogy dárdai minden előtt mondta ezt.
az persze normális, hogy ilyenkor többen bebuzdulnak, és mennek ki szurkolni.én úgy vagyok, hogy azzal, hogy kijutottak, nyertek egy meccset, messze többet kaptunk, mint remélhettünk.
akármi lesz ezután, nem lehet rossz.
innentől minden ajándék.***
(#81727) MikE008
ja, világos.
szerintem ha izlandtól kapnánk 2-t, portugáloktól 5-öt, úgy jönnénk haza, akkor sem köpködné le a csapatot a többség. az osztrák meccs után már nem.
a svédek, törökök, oroszok akármit csinálnak ezután, több nyálat várhatnak az arcukba otthon. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szab.tam #81725 üzenetére
Jól van, akkor rám is cáfoltatok már. Úgy általánosságban éreztem túl nagynak az optimizmust. Nem is feltétlen csak a ph-n belül, de itt is van pár dolog pl. tippjátékon is mindenki a magyarokra tippelt, miközben előtte mindenki az osztrákokra. Osztrák meccs után, meg van aki a csoportelsőségtől félt, ilyenekre gondolok. Vagy még vissza is mehetünk az EB előttre.
Jobb az optimizmus, mint a pesszimizmus, csak nem akarom hogy egy esetleges vereség után meg átforduljon az egész.
-
B0V9B
tag
válasz
szab.tam #81725 üzenetére
Igen, Dárdai még az első meccs előtt megmondta, hogy ez nehezebb lesz mint az osztrákok vagy portugálok elleni. Ráadásul Fiola (egyik legjobbunk, szószerint értsd
) egy csúnya sérülés miatt már lehet pályára sem léphet ezen az EB-n. Kérdés hogy kiket fog kezdetni Bernd Storck... Erről készítettem egy kisebb szösszenetet [link]
-
szab.tam
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #81721 üzenetére
"Szerintem alábecsüljük Ízlandot"
idézd, kikre gondoltál.
senki nem becsüli alá őket.
pontosan láttuk, mit múveltek az előző meccsen.
és tudjuk, miket játszottak a sejeltezőkön, és a felskészülésikin is.
ugyanazt a robocop focit.
babonás, erőbevonzó, optimista előzengők más tészta.
de pontosan tudja mindenki, hogy ez sokkal nehezebb lesz, mint az osztrák meccs.
dárdai konkrétan ezt előre be is mondta. -
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintem alábecsüljük Ízlandot, de ne legyen igazam. Döntetlent tippelek, de szvsz nem mi vagyunk az esélyesek.
-
Meglehet a 2+ lőtt gól egy csapattól az idei EB-n, bár kár h pont a hispánok által.
-
Richard!
addikt
Úgy látom, a Spanyolok is bemelegedtek. Ideje volt
-
cyberkind
félisten
Ramos sokáig húzta lap nélkül.
-
lacy86
addikt
Mi ez a Horvath meccs gyerekek? 😓
-
cyberkind
félisten
Érdekes egy meccs.
-
Cartevo
őstag
Az USA elődöntős a Copa Americán rendezőként (jövőbeli piacunk).
-
he7edik.
addikt
válasz
DeathAdder #81706 üzenetére
Azzal nem kell a következő szezonig várnod.
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #81706 üzenetére
-
Fú de gyűlölni fogom jövőre a cselzit
-
KisTücsök
addikt
Na azért...
Ááá, fszér önzőzöl.
Ott lett volna a 2-0.
-
szami777
addikt
Jo ratyi meccs ez is. A masodik fordulo eddig magy csalodas.
A sved edzo ebbe a hacukaba full olyan mint Fábry
-
B0V9B
tag
válasz
#20655360 #81695 üzenetére
Dehogy is, nem kell mindenkinek profi meccselemzőnek lennie, de azért ha valaki ennyire nincs otthon egy sportban és egyértelműen csak a hangulatot jár ide kelteni, valamint ilyen hangnemben teszi, akkor viseljen el ő is ennyi zrikát egyszer az életben, ha már nekünk is el kell viselnünk napi szinten ezeket a butaságokat tőle
-----
Svédek elég nagy bajban lesznek 2-3 év múlva, amikor visszavonul az Isaksson-Granqvist-Kallström-Ibra tengely. Eddig lehozzák a 2 meccset 0 kaput eltaláló lövéssel. -
Cartevo
őstag
válasz
DeathBat666 #81691 üzenetére
A csapatkapitányt nem merték elmozdítani, ezért kényszerültünk pótselejtezőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest