Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L_YKing #82292 üzenetére
ja ja.. akiket biztos h nem kérünk: a német terminator, spanyolok, olaszok, franciák. ezek ellen 0 chance
belgák ellen 10%
többiek ellen 20.
na majd látjuk, de a ma esti déli szomszédainkról példát kell venniük Krisztiánéknak, hogy igenis oda kell tenni magunkat és meg kell verni a köcsög portugálokat. nem széttárt kezekkel menni, meg h már úgyis mindegy. a horvátok is megcsinálták a szinte lehetetlent, csoportelsők is lettek. a portugáloknak persze nagyobb lesz a tét mint a spanyoloknak, de egy döntetlenre jók tudnánk lenni! - ha odateszik magukat de iszonyatosan. osztrákoknak is sikerült..... -
NyxNyxNyx
addikt
Hú gyerekek, ez szép volt.
Gratulálok az olaszoknak a csoportelsőséghez.
Remélem kiejtik a spanyolokat.
-
fatal`
titán
Na most már nagyon nem kéne csoportmásodiknak lenni, brutális az az ág
-
L_YKing
addikt
Remelem a spanyolok kiejtik az olaszokat...
-
homeless09
őstag
David David......rövidbe nem illik fiam...szerencsére a MU-nál ilyet nem csináltál....
-
lorcsi
veterán
nem semmi!
mekkora villanás!
-
itouchfan
senior tag
Közben Perisic 😍😍😍😍😍😍
-
L_YKing
addikt
Hoppa!!
Horvatok jok is lennenek..
-
itouchfan
senior tag
válasz
DeathBat666 #82281 üzenetére
Belga a svéd helyett.
Nagy valószínűseggel jelen állás szerint a spanyolokkal, az angolokkal vagy a belgákkal fogunk játszani.
-
7600 GS
addikt
Ezt ujra kellett volna rugatni.
-
DeathBat666
aktív tag
még a végén megkapjuk a horvát/svéd/angol trió egyikét
-
Tibiajax
nagyúr
ez az..Perišić power. Inter power
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Cartevo #82273 üzenetére
Általában azt tartom divatszurkolónak aki amellett, hogy az ~aktuálisan sikeres csapatnak szurkol még emiatt főlényesen is viselkedik.
Például valaki fél éve szurkol a Real-nak és akkor már lenézi/kineveti a mittudomén West Ham-et, mert nem nyertek 11 BL-t.Meg felhozni ilyen esetben a csapat történelmét kurvára idegesítő, mert ő nem élte meg a régi sikereket, csak kiválasztott egy csapatot aki sokmindent nyert.
Nem folytatom a gondolatmenetemet mert túl sok itt a barcás.
-
cyberkind
félisten
Ez a spanyol meccs egész jó.
-
szami777
addikt
Na szóval, minden világos:
"Nem maradt olyan forgatókönyv, amely szerint a magyar válogatott a németekkel játszana a nyolcaddöntőben. Ha a mieink visszaesnek a csoport harmadik helyére, akkor a D-csoport első helyezettjével, a spanyolokkal vagy a horvátokkal csapnak össze a legjobb 16 között. Ha csoportmásodikak vagyunk, akkor az angolokkal, ha csoportharmadikak, akkor a belgákkal, a svédekkel vagy az írekkel találkozunk."
És ennyi.
(#82272) DeathBat666
Valszeg én tudtam rosszul, abban a hitben voltam, hogy a kalapok a selejtező helyezésekkel függenek össze.
Azért románok kezdésnek megkapták a házigazdát, mi meg az osztrákokat, nem ugyanaz. A portugálok szvsz a Figo éra óta szarok. De ez teljesen nézőpont kérdése. Az tény, hogy nekik is megvolt a sanszuk, de az albánok ellen elpuskázták. (Háistennek.)
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
szami777 #82264 üzenetére
de mi köze a pótselejtezőnek? sorsolás volt, nem pedig ágrajz. ha pedig arra gondoltál, hogy azért voltunk sorsolásnál a 3.kalapban, mert legyőztük a norvégokat, akkor nem, nem ezért.
ill. román csoport nem erősebb, egy az egyben ugyanaz szerintem, de ez csak az én véleményem
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #82231 üzenetére
Te csak védjed tovább azt a kaput...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
trialboj #82266 üzenetére
Szerintem válogatottnak szurkolni semmiképpen nem gáz. Nekem nagyon jó érzés, hogy azokkal a barátaimmal is együtt tudunk szurkolni a magyaroknak, akik alapvetően nem szeretnek, nem szoktak focit nézni.
De azért kicsit vicces is, mert ők is ugyanúgy magyaráznak, mintha már ősidők óta focit néztek volna.
Viszont a lesszabályt már kurvára nincs kedvem elmagyarázni néhányuknak mégegyszer. -
Cartevo
őstag
válasz
Turbolada II #82263 üzenetére
Az lesz a Brexit, szavazás is lesz róla.
-
trialboj
őstag
Nem igazán értem miért zavar itt többeket is hogy rengeteg ember csak erre az 1 hónapra követi a futball eseményeket. Ln is ilyen vagyok, letöltöttem az appot, fogadtam 1-2 meccsre, próbálom megnézni a lehető legtöbbet (ami gec*nehéz, mert romániában rendesen összekutyulták a dolgokat, és napi EGY db meccset lehet a tvben nézni, a többi old meg gagyi netes streameken...{kivétel egy olyan szolgáltató olyan csatornája ami a lakosság 3%nak van bekötve})
Én sem tudnám felsorolni a magyar csapat teljes névsorát, főleg mert van akinek még mindig nem tudom kimondani a nevét, de nem érzem úgy hogy rossz amit csinálok. És főleg nem értem, miért zavarja az igazi szurkolókat, hogy most melléjük csapódott még 10.000 ember az utcákon pl.
Én örülök hogy nagyobb tömegben nézhetem a meccseket a főtéren. A magyar csapat kivételével pont leszarom az eredményt általában a gyengébbnek drukkolok, egész addig amíg nem kezd unalmas lenni a meccs, de akkor sem érzem miért kell ebbe bárkinek belekötnie? -
szami777
addikt
válasz
L_YKing #82258 üzenetére
Valaki itt írta, hogy van arra is sansz, de lehet tévedett, így én is.
_____
Hihetetlen, hogy eddig ebbe bele se gondoltam, de kurva jól jártunk mi ezzel a pótselejtezővel.
Románoknak reszeltek, marha nehéz csoportot kaptak, az észak-írek is, nekik is úgy fest, véget ért az eb.
Tényleg fura, de jobban jártunk mi. -
Vladi
nagyúr
válasz
Tibiajax #82226 üzenetére
Ami teljesen logikus. Ha lenne férje/pasija aki a továbbjutás után rendesem megrakta volna, akkor ő is szeretné a focit.
Portugália ellen tisztességes vereséget várok, csoport második helyet és valami verhető ellenfelet, hogy nyílt legyen az út a 8 közé. Na ott már szétszedhetnek minket, én már tökéeletesen boldog vagyok.
-
Ch0b
tag
válasz
#16514048 #82255 üzenetére
Én ezen az EB-n nem lepődnék már meg semmin, lehet kikapunk a továbbjutásban lehet, hogy nem. Viszont valamiért jó előérzetem van. Az első meccsünk után hazánk emberei mind kint, mind itthon együtt ünnepeltek, és ez már nagyon kellett, mind nekünk, mind a válogatottnak. Ezután megmutatta a csapatunk és a hatalmasra duzzadó szurkolóink Marseille-ben, hogy lángra kaptunk, sőt egyre jobban lobog az a láng. Holnapra mégtöbben fognak Lyon-ban menni a meccsre mint Marseille-ben, sőt 5km-es vonulás is lesz. Ez a válogatottunknak hatalmas erőt ad. Bármi lehet most már szerintem, vagy kikapunk majd, vagy nem. De ez kellett az embereknek, és az is lehet, hogy a magyar foci újra erőre kap hosszú évek után! Ez a lényeg.
-
szami777
addikt
válasz
[CS]Blade2 #82254 üzenetére
Érzésem szerint a szlovákok ellen lenne sanszunk, ezért gondolom, mindenki örülne annak ha a szlovákokat kapnánk, szoros meccs lenne, és ha ki is kapunk, sem lenne ciki, mert bivaly erős az ő keretük is.
De igazából az angolok is hihetetlenül alul teljesítik magukat, főleg defenzív csapat ellen.
-
L_YKing
addikt
Ott vagyunk a legjobb 16 kozott!
-
DS39
nagyúr
válasz
Napfénysüti #82237 üzenetére
Engem főleg a stúdióban ülő, színész futball rajongók zavarnak.
Ráadásul szerepeltetik őket, hogy próbáljanak okosat mondani, de nem megy. -
cyberkind
félisten
válasz
De még mindig kevesebb van mint Barca divatdrukker.
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #82237 üzenetére
Azert eddig nem is volt esely arra hogy eb/vb meccsre jarjunk/nezzunk...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
villamos #82235 üzenetére
Egyébként tényleg szép meg nagy dolog amit elértek félre ne értsen senki. Csak durva látni hogy most hirtelen mennyi mélymagyar szurkoló lett aki amúgy lehet válogatott meccset se néz meg kb 4 nevet nem tudna felsorolni a csapatból.
Jó nagy a hisztéria az tuti. Kolléganőm is kiment most Marseillbe pedig szerintem még életében nem nézett végig egy 90 perces mérkőzést. -
villamos
őstag
válasz
Van egy kiváló mondásunk ezzel kapcsolatban. A csodákról, és azok várható időtartamáról szól.
Mindegy, holnap lesz egy meccs, illetve a dolgok jelenlegi állása szerint lehet még egy. De így is felül teljesítettek minden előzetes elvárást, ha bármi is volt. -
gzbotii
nagyúr
Ahogy látom (és számolom) matematikailag elég nagy az esélye, hogy hétfőn az angolok ellen fogunk majd játszani.
Jól matekoztam? -
szami777
addikt
válasz
Tibiajax #82218 üzenetére
Van olyan resze amivel egyetertek, engem is zavar a romanozas, ciganyozas, zsidozas a nornalis rigmusok kozbe.
De mivel ilyen lenezoen beszel a focirol es a valogatottrol ez nem tobb mint egy karotnyelt picsa hisztizese.
Kene egy nagy dugas neki, utana mashogy latna a vilagot.Szerk: kozbe latom B0V9B megelozott, csak a mobilom nem toltotte be a képet elsore.
-
Mülleren én már röhögök.
Remélem lő még ma vagy két kapufát.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Turbolada II #82217 üzenetére
-
DeathBat666
aktív tag
Ibra kijelentette, hogy az eb után visszavonul a válogatottságtól. Reméljük ez nem holnap lesz, hanem a nyolcaddöntőben
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bandus #82211 üzenetére
igen.. ez, meg az autópályás effekt, ahogy kiírták, h aut-hun 0-2, meg ahogy lekapcsolták a komplett nagykörúti forgalmat és semmilyen hatósági ellenszigor nem történt ezt követően.. ahogy sok sok helyen látunk magyar zászlókat kirakva az erkélyekre meg autókra... hát ezek azok amik mutatják, mennyire is vágyott már az ország arra, amit kaptunk eddig ettől az ebétől
-
Peti78
őstag
Természetesen az általános iskolában az évzáró holnap 17.00 órakor kezdődik. Kíváncsi vagyok mennyien jönnek el
-
szami777
addikt
válasz
Viszlát #82193 üzenetére
Egyetértek. Az összes barmot ki kéne toloncolni, hazájukban elítélni és egy életre eltiltani a focitól.
Egyébként számomra hihetetlen, hogy kb 20 videót láttam, zsaru meg sehol. És nem külvárosi sikátorokban verekednek, hanem a nagy köztereken...Én csak abban bízok, hogy a magyarok részéről nem fogok ilyet látni, mert nálunk is van bőven idióta.
-
törölt tag
Igen, igazad van. Nem tudnak vagy lehet nem is akarnak viselkedni. Emberi modon.
Ezt tobb ember is kérdezte, ha most kulfoldon igy viselkednek mi lesz náluk, amikor tobben lesznek es - ha nem olyanok, mint a románok, hogy egymast verik - összefognak, mire lehet számítani?! Mert amugy nem nagyon szeretik a külföldieket. Foleg a negereket.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
itouchfan #82200 üzenetére
""Fasiszta gengszterek várják az angol huligánokat, ha Magyarországgal játszunk.""
Ha volt már, akkor sorry, pár napja kiestem innét...
Kíváncsi lennék, mikor írják meg, hogy hamarosan a harmadik világháborút is kirobbantjuk.Szegény kis drága angol drukkerek :-D
Szerk
Ez új, csak véletlen a válaszra nyomtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest