Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
hehe.. a legjobb gyerek volt, széles e focivilágban
-
KisTücsök
addikt
A Teixeira gyerek meg Kínába ment. 50 milláért.
Pár hete még a chelsea, majd a liverpool tűnt a befutónak.
Állítólag Oscar-ért meg 75-öt ajánlottak. Ha ez igaz, és nem fogadtuk el... áh, nem ér meg egy kitiltást.
szerk: Gyorsan rájuk kéne tukmálni az aktuális balfaszokat. Hátha ivanovicsért adnának néhány... labdát.
-
bagyulajuve
addikt
Sajnos 1 percig sem volt esélye válogatottunknak az ukránok ellen
- de azért bekerülni ebbe a mezőnybe, akkor is szép teljesítmény
-
vans?
őstag
válasz
Tibiajax #74290 üzenetére
Mirol beszelsz Tibi?? Vilagszintu jatekos a Zoli, ma is megmutatta, full impotens az egesz magyar valogatott, ha nincs a palyan. Hibazott is ma tobbet, mert ezt a nyomast nem konnyu am kezelni, hogy toled varnak MINDENT. Elkepesztoen rosszul jatszottunk, sajnos Harnisch lemattolta magat is az elejen meg a csapatot is, pedig ok Droth-tal nagyon erzik egymast... A legnagyobb szanalom Toth Gyuszi inditasai, megneznek egy statisztikat, szerintem ha 25 kidobasa/rugasa nem volt ellenfelhez, akkor egy sem.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
forceberg #74292 üzenetére
a többi tényleg vicc. a kapus se rossz még.. de ez egy vicc ahogy nem bírnak koncentrálni.
de innen is látszik a különbség az ukránok javára. ahogy megrángatják a bajszukat, már jönnek is és esélyünk nincs. hogy elvitte a gyerek oldalt egy finom csellel, levitte, beadta, érkeztek könyörtelenül.
megvan akét golhárom gól, megint beállnak és elvegetálnak -
Tibiajax
nagyúr
nna, ez most szép volt
-
Tibiajax
nagyúr
néztem a mieinket most egy negyedórát, asszem elég is volt ennyi szegénykéimből.. csak a szokásos jó magyar csetlés, botlás
ez a hirtelensztár Dróth lenne olyan nagy szám? negyedóra alatt bzmeg egy épkézláb passza nem volt, vagy más megmozdulása. van egy elméleti fizikus-szintű nézése, meg szép nagy növése gondolom, ha eltalálja a labdát, rúghat akkorát mint egy ló, aztán ennyi
ukránok meg szépen kivárnak, játszogatnak a kis lelkes magyarokkal
de mondja a kommentátor is, ukránok valami 8-ok a világranglistán, mi meg 30-ba tán benne vagyunk.. -
hobizoli
nagyúr
válasz
Enzolord #74282 üzenetére
jut, www.picshare.at
-
Enzolord
addikt
Nem tudom feltölteni a tetves képet a kepfeltoltes.hu-ról..
-
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #74275 üzenetére
Aaa nekik a 100+ millas edzo kell.
-
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #74273 üzenetére
Pedig igen jo edzo mint lathatod... Biztos kieses a bl csoportbol, bajnoksagban a biztos 6.-7. hely. Kell ennel tobb?
-
hobizoli
nagyúr
Na... azon a ruppotlan Arsenal-n ment el a szelokam. Jegkorong meg minden jott, ahogy kel, tegnap este a Napoli is... a PL bazze egy hugy. 70% labdabitroklassal meg tizenakarmennyi kapuralovesbol nincs egy rohadt gol, ez egy vicc
-
Enzolord
addikt
Zidane-t is kinevezték hivatalosan, kapott fizu emelést, nem úgy, mint én..
-
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #74258 üzenetére
Csak egyet a félidő végén de nem sok múlott miatta ahogy érzékeltem a meccset. Nagyon jól kihasználták tegnap a lehetőségeket a srácok, öröm volt nézni... Neymar-t kezdtem sajnálni de igazából ő cseszett el megannyi helyzetet... kicsit jobban odatehetné magát ha már tizit rúgatnak vele.
-
Enzolord
addikt
Allegri aláírt a Chelsea-hez..
-
lacy86
addikt
Csak most tudtam megnezni a Barcelona golokat!
A 2. es 3. gol nagyon csunya alazas voltGary Neville-t meddig marasztaljak ezutan
-
lacy86
addikt
Barcelona szep kivegzest tartott
Chelsea meg szepen a "foldre ult".
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #74258 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
L_YKing #74256 üzenetére
A Valenciától állítottak még ki valakit, vagy ez sikerült tíz ember ellen is, miközben a teljes csapatos Valencián is úgy rohant át a Barcelona csatársora, mintha bójákat kerülgetnének?
Tibcsi: Tudom, de rossz volt látni a Valencia kínlódását, aztán még a bíró büntette őket egy emberhátránnyal és tizenegyessel is, előbbit szerintem mindenképp indokolatlanul. Ha nem a Juventusról van szó, szeretem az egyenlő erők harcát nézni a focipályán, az Öreg Hölgy esetében viszont nem zavar, ha a torinóiak gáláznak akármilyen ellenféllel szemben.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #74252 üzenetére
nyugodj meg, nem ezen múlt ez a párosítás....
---
közben a nápolyi aranyos 9ponttal megy már az Inter előtt...
valamék' héten még elsők voltunk..a jó isten áldja meg
-
L_YKing
addikt
Messi es Suarez is mester3-as.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #74254 üzenetére
De annak legalább lehet. Mondjuk egy Lazio-győzelem is örömteli lett volna, de mindegy, jó ez így is. A hétvégén meg Dybala-Morata csatársor lesz, úgy érzem.
Megint rengeteg a sérült, középpályáról Asamoah és Khedira, Mandzukics a csatároknál, feltehetően Evra is lesérült, azért vonult le, Lemina alig játszott valamit, Hernanes súlytalan, Padoin meg a szokásos űberelhetetlen megye2-szintet hozza. Jó lehet Allegrinek lenni. Nem értem, miért nem képes már rendet tenni az orvosi és edzői stábnál, s akkor csoda, hogy nem bírom ezt az embert a sikerei ellenére...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #74252 üzenetére
hihetetlen gyengén játszott ma a Juve, csak a 3 pontnak lehet örülni
-
venember83
nagyúr
Ez a piros egy vicc volt, csóri védő a labdát is elrúgta, három-nullnál nagy butaság így beavatkozni a meccsbe, kb. minden reményt elvett a spori a Valenciától.
-
KisTücsök
addikt
-
Enzolord
addikt
Mi van a LAzio Napoli meccsen? Livescoreon csak annyi van, hogy int...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #74244 üzenetére
nem nem, hihetetlen eredmény van születőben egyelőre Milánóban.. magabiztos 1-0!
-
Tibiajax
nagyúr
gyerekek, óriási hírem van!!
az Inter gólt rúgott!
én ma bebaszok xdd -
KisTücsök
addikt
A szar formában lévő Matics meg Mikel középen. Az egyre jobb formában lévő Hazard meg a padon. Hiddink fél a Watfordtól. Beszarok.
-
törölt tag
válasz
L_YKing #74226 üzenetére
Nyugi már, én nem támadtam senkit, csak védtem a kedvenc bajnokságomat.
Tisztában vagyok vele, hogy a MU mostanában nem játszik szép játékot, és igen, emlékszek olyan meccsekre, ahol azt az utasítást kapták az edzőtől, hogy ívelgessenek egész meccsen. (Ráadásul Ashley Young-ra bízták a beadásokat, aki 10-ből jó ha 1-szer tudta a 16-oson belülre ívelni...)
Ennek ellenére tegnap nem szereztünk csúnya gólokat, de az utóbbi évekből is tudnék válogatásokat linkelni szép támadásokból és gólokból. Tegyük hozzá, hogy a szép játék nálam nem feltétlenül egyenlő a tiki-takával, de ilyet is tudok mutatni, ha kell: [link]
-
L_YKing
addikt
válasz
NyxNyxNyx #74225 üzenetére
Akkor csak en emlekszem city ellen egy 4-1re?
kdavid94: mutass az utobbi par evben ilyen csontszaraz jatekot a mutol... 1-et mutass! Ne 2-t amit egy meccsen csinaltak (ahogy most a leicester), 1-et!
Nem tudom emlekszel e amikor szeretett csapatod hetvenakarhany beivelesebol egy gol sem szuletett (ott se iveltek be, nem?).
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
L_YKing #74222 üzenetére
Tulajdonképpen nem emlékszek olyan meccsre a szezonban, ahol az ellenfél egyértelműen jobb lett volna. Csak azok a rohadt döntetlenek.
Ha nyertek volna Leicester ellen otthon, mikor ők kb 1 helyzetből gólt lőttek, akkor most első helyen lenne a Spurs. Kicsit bosszantó.
De amúgy a 4 csapat közül akit felsoroltál, egyik ellen sem nyertünk. -
törölt tag
válasz
KisTücsök #74214 üzenetére
Az még a poén, hogy az Index pont a Barcához hasonlította ezt a csontszáraz játékot.
Egyébként tisztára mintha az egyik haveromat hallanám, utálja a PL-t, ő is mindig az ívelgetésekkel meg a futkosással jön, de angol csapatot csak akkor lát játszani, ha a BL-ben összekerülnek a Bőrszalonnával. Ez van, haters gonna hate.
-
-
vans?
őstag
válasz
bagyulajuve #74208 üzenetére
Szerintem abszolut jol jatszottunk, csak megremegtek a sracok a helyzetekben. Az elso ket kapott golunk abszolut meguszhato lett volna, helyzeteink megvoltak, szerintem biztato a helyzet. Csutortokon meg kene fogni az ukranokat mindenkeppen, szerintem jo eselyunk van ra, ha a helyzetkihasznalas kicsit javulna, Toth Gyuszi atmentene a format...
Zoli a magyar futsal legnagyobb alakja en azt gondolom, evekig nezhettem eloben a jatekat Gyorben, elkepeszto, amit tud a labdaval, lovoeroben, labdafedezesben, robbanekonysagban, stb... Baromi kellemetlen ellenfel lehet.
Igen, UEFA Elit Roundban jatszottunk a kazahokkal, utana kerestek meg, tenyleg kihagyhatatlan ajanlat lehetett, ipari mennyisegu love van ott, plusz tele brazillal, komoly fejlodesi lehetoseg, remelem fog jatszani eleget... Csalad is megy ki, kb. 1 eves a kislanya... De hat csak igy lehet elore lepni.
-
KisTücsök
addikt
Kár, hogy az egészet nem láttam. Nem semmi. Persze azért rohadjanak meg, hogy csak futkosnak meg ívelgetnek össze-vissza.
...
___Ma elverjük a Watfordot, mert ugye elverjük... És már csak 3 pontra vagyunk Kloppéktól.
Hátha Pato pályára lép. Rég láttam már.
-
máyköl
veterán
válasz
Citroware #74206 üzenetére
Világéletembe gyűlöltem a Premier Legaue -t és az angol focit. Pont ettől a csontszáraz játéktól, a nyomorult futástól meg az ívelgetéstől. Ha szerinted ez miatt nem értek a focihoz, hát oké.
De én Batistutak, Riquelmék, Zidaneok, Maradonák, Ronaldinhok, Pirlok, Redondok, Forlánok, Davidsok miatt szerettem meg ezt a sportot, akik nem a gondolkodás nélküli futásból és lövöldözésből lettek legendák, hanem varázsoltak a labdával. Ezért is voltam rosszul mindig a Peter Crouchoktól, John Terryktől, Rooneyktól.
Számomra ég és föld a kettő.
Ui: Angoloktól is voltak azért kedvenceim: Beckham, vagy a régiek közül Paul Grascoigne. -
KisTücsök
addikt
Wengerben nem tudatosult, hogy ha idén nem nyer bajnokságot, akkor egy darabig megint nem fog.
Tottham is bejelentkezett a bajnoki címért?
Ejj de jó lesz a vége.
-
válasz
Enzolord #74200 üzenetére
Ahhoz annyira az angolok sem értenek mostanság.
De amúgy értem én a mondandót, hogy az angolokban kevesebb a kreativitás, csak csontzene van meg, csak futnak meg lőnek, de ez elég erős általánosítás. A latin foci meg sok esetben pont a másik véglet. Cselezgetnek össze-vissza meg passzolgatnak szépen, csak nincs aki belője, művészkednek a kameráknak csak előrébb nem jut a csapat vele.
CR is akkor lett igazán jó játékos, amikor Alex bácsi megtanította neki, hogy előrefele kéne játszani, nem széltében, mert ő állandóan cselezgetett oldalfele, aztán visszament megint kicselezte ugyanazt a játékost, youtube-összeállításba tökéletes alapanyag, csak gól nem lesz belőle sosem.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Enzolord #74197 üzenetére
délután akartam még firkálni, csak közben melóznom kellett helyette.. szóval,
Louis akkor volt még hatalmas császár, amikor a Barcánál az első időszaka második felében a katalán csapatot valami irgalmatlan intenzitással kezdte el telepakolni hollandokkal
gyakorlatilag csurig.. a végén már kb olyan érzete volt az embernek, hogy minden mindegy kiről van szó, csak holland válogatott legyen, az azonnali beutaló a Barcelonába Rivaldoék mellé
én persze imádtam, de azért elég vicces is volt. akkor 11 katalán játékos úgy volt, hogy Bogarde, Reiziger, a DeBoer-ikrek
, Cocu, Zenden, Overmars, Kluivert és.. a végén még Litmanen is érkezett
hogy imádtam.. akkor lettem igazán nagy barcás, addig csak az ajax és inter
Lajos király!
aztán persze egyre több füttyöt kapott, majd kegyvesztett lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium