Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tibiajax #72695 üzenetére
topik off, de ok. még pénzzel is támogatom a kívánságodat:
Napoli - Roma 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 15,25 Nyitott
Juventus - Fiorentina 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 9,75 Nyitottmég valamit?
más:
értem én, hogy szeretjük az intert.
de azért legalább egy fostos gólt bekaphattak volna... -
Ringman
félisten
nem semmi, hogy mind3 gólpassz is udinei játékostól jött
szerk:
brozovic mekkora gólt lőtt -
Tibiajax
nagyúr
Iccardi. 0-3
letudva a kis torino -
gyuromoj
veterán
Valaki tervez menni meccsre?
-
gyuromoj
veterán
(#72683) Ringman
Nem tudom, most láttam Tippmix topikban. -
válasz
br.rak #72679 üzenetére
1. jól látod, nincs B terv, mert nincs hozzá képesség. Böde itthon jó, mint "ülőcenter", még ha nem lő gólt, akkor is. Itthon ez elég szokott lenni. Hajtós meccseken pl. Ramirez mindig 0. Nalepa mindig belehibázik egyet-egyet. Ők ketten össze is hozták a gólt Dibusszal kisegítve. Ilyen meccsen, ilyen kapott gól ritkán fér bele, mert brusztol az ellenfél végig. Dilaver legtöbbször harmatos, Leo lassú(de egyébként legalább jó) és sajnos Gera lefelé megy. Nagyban látok erőt, nem véletlen lett válogatott is.
2. Doll tud olaszul, a riporter meg nem németül
-
br.rak
őstag
1, Doll megint benyelte azt amit a bosnyákok ellen, agresszív csapat ellen nincs B terv
2, Dollal miért olaszul beszéltek????? -
Cartevo
őstag
FTC 49
Loki 28
UTE 31
Hvéd 24
VIDI 30
DVTK 20
Paks 30
Vasas 16
MTK 29
Felcsút 16
HALI 29
Bcsaba 12
-
hobizoli
nagyúr
válasz
villamos #72673 üzenetére
amig egy csapatban egy jatekos tud golt rugni, addig ez van
es az a vicc, hogy az UTE-nak meg helyzete is tobb van idegenben a listavezeto ellen
az meg a legzoralabb, hogy vagy 20perce csak az UTE szurkololat hallani a TV-ben, pedig sokkal kevesebben vannak, a Fradi-sok sehol
-
villamos
őstag
Ajándék szöglet, és persze gól...
Ki ne kapjanak már! -
DopeBob
addikt
válasz
venember83 #72660 üzenetére
Még a végén előbb kirugják mint a Mou-t a Chelseatől
Borzasztó, ahogy az MU játszik, rossz nézni.
-
villamos
őstag
Hát ezért a lesért kár volt...
De azért nem rossz ez a meccs. -
venember83
nagyúr
Még meddig kínlódik Lajos királlyal a United? Nagyon türelmes népség lakja Manchestert. Egy Bournemouth lefocizza őket.
-
IreN!CuS
őstag
Viszont ha időm engedi újfent beizzítom majd a tippversenyt , meg kicsit újragondolom majd a szabályokat/pontozást.
venember83 : viszik is a mixem hogy essenek el egy vakondtúrásban...
-
Peti78
őstag
válasz
L_YKing #72654 üzenetére
A Norvégokat durván bemakkoltuk. Nem mi voltunk jók, végtelenül szerencsétlenek voltak. AZ első 5 percben eldönthették volna a mérkőzést.
Portugália: gyakoroljuk a mélytorkot
Izland: a hobbifocisták ellen sajnos nincs ellenszerünk.
Ausztria: már csak történelmi kötelességtudatból is helyreraknak minket.(#72652) B0V9B Már megint butaságot büfögsz.
-
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #72656 üzenetére
Eddig neztem a meccset.. Ezek nagyon blfszok..
-
venember83
nagyúr
Mi ez a United? Rossz vicc semleges szurkolóként is.
Redknappnak mondjuk tetszik a meccs.
-
villamos
őstag
Akkor ennyit Bödéről...
-
B0V9B
tag
válasz
#16514048 #72650 üzenetére
Hagyjad, ne etesd a trollt. Ez egy buta emberke, néha idejön mikor magyar meccs van, bebüfög valami okosságot majd eltűnik. Nem kell vele foglalkozni
Múltkor arra próbálta rá világítani a buta és tudatlan embereket itt a fórumon (köztük engem is), hogy egy válogatott erőssége attól függ hogy mennyien laknak ott. Innen tudtam meg hogy a 18-as VB döntőjét Kína fogja vívni India ellen.
-
Peti78
őstag
Úristen, az izlandi vízszerelők is hülyére verik a szuperválogatottunkat! Viccen kívül esélytenek vagyunk.
-
IreN!CuS
őstag
Lehetett volna jobb is , rosszabb is , lett egy jó közepes...esélytelenek nyugalmával és 3 veretes 0:0-val csoport 3. és wuuhuu
-
pohár
félisten
válasz
bagyulajuve #72645 üzenetére
hát ha hátulról számoljuk, mindenképp...
-
bagyulajuve
addikt
szerintem nem is lehet kérdéses a csoportelsőségünk
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Richard! #72642 üzenetére
meglesz az a második..
amúgy ok h az osztrákok erősek, de bazze, most h atomjaira szedtük a világklasszis és esélyesnek tartott norvégokat, ezek után minden lehetséges! én azt gondolom, zseléhajúék ellen nem lesz sok keresnivalónk, de a másik hármat hátha meg tudnánk fogni, főleg, ha rinyáék a többieket is szétverik, mi meg mondjuk egy x-re hoznánk őketna jó, már fel is ébredtem..
-
Richard!
addikt
Ausztria messze kiemelkedik a csoportból. Portugália és Izland verhető. Egyezzünk ki egy harmadik helyben.
-
B0V9B
tag
A 2. és 3. legnagyobb stadionban is játszhatunk majd, valamint Portugáliával játszunk utoljára akiknek már lehet nem lesz annyira fontos az a mérkőzés. Ennél kedvezőbb csoportot nem kívánhatott senki sem.
-
L_YKing
addikt
Mondom, hogy lesz:
Elso meccsen X
Masodik meccsen Win
Harmadik meccsen meg sirasig jatszuk roncifijjut. -
villamos
őstag
Érdekes...
-
Ringman
félisten
Portugal, Iceland, Hungary, Austria
-
Richard!
addikt
Portugália és Izland az eddigi ellenfél. Kezdhet reszketni a lábuk!!!!
-
törölt tag
A Bournemouth szögletgólja.
-
Ringman
félisten
- Fel voltak önök kellően készítve arra a bukaresti hangulatra? Ismerték alaposan ellenfél játékát?
- Olyan rég volt, hogy ezzel már nem érdemes foglalkozni. Egy biztos, hogy 30 oldalas leírást nem kaptunk róluk, mint a norvégokról.
-
Richard!
addikt
Úgy látszik, hogy a katalán fiaim szorossá akarják tenni a bajnokságot
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Van errefelé Real Madrid drukker? Ajándéktárggyal kapcsolatban kérdeznék.
-
Cartevo
őstag
Hanyatlik a kelet-európai labdarúgás. Putyin a szülővárosának csinált 1 kirakatcsapatot, de a többi továbbjutó csak nyűglődik majd tavasszal:
Zenit
Kiev
-------------------------------------
Lokomotiv
Krasnodar
Shaktar
Galata
Fener
Olympiacos
Prága
(Bécs) -
Richard!
addikt
Le a kallapal a Herta és Dárdai előtt
-
lacy86
addikt
Ibisevic-et szerintem jovore elviszik a Herthabol
-
B0V9B
tag
Az megvan hogy a kis, hazai játékosokra építő Bate az utolsó pillanatig harcban volt hogy ott lehessen a BL-ben a legjobb 16 között?? Még a végén Szczesny-nek két nagyot is kellett fognia (ebből az egyik bravúr volt) hogy ne a fehéroroszok menjenek tovább...
Igen, a meccsképe szerint több helyzete volt a Romának, többet támadtak és jobban megérdemelték a továbbjutást, de én most nem is rájuk akarom ezt kihegyezni.
Egy fehérorosz csapat az utolsó pillanatig szorította a Leverkusen és a Roma torkát. Nem tudom hogy csinálják évről-évre.
Ez a Bate minden évben magyar csapatot ejt ki a BL-selejtezőben mostanában. Hol magabiztosan, hol szerencsével, de mindig ők mennek tovább. Biztos hogy nem véletlenül.Istenem ha itthon arról beszélhetnének az öregek a kocsmákban borgőzös hangulatban, hogyha bemegy az a Gera/Filkor/Bódi/Gyurcsó lövés a végén, akkor a Fradi/Újpest/Debrecen/Videoton ott lehetne a legjobb 16 között a BL-ben...
-
NyxNyxNyx
addikt
Na és igen, ez a különbség Dier és a kutyaütő Bentaleb között.
-
BenHans
addikt
Lamela dupla.
Csak jönnél vissza hozzánk.....
-
gyuromoj
veterán
Hivatalos közlemény: A Spanyol Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága csütörtöki ülésén megerősítette, hogy figyelmen kívül hagyta a Real Madrid fellebbezését Denis Cheryshev ügyében, így a klub kizárásra kerül a nemzeti kupából, valamint 6001 eurós pénzbírság befizetésére köteles. A Real Madrid most harmadik fokon a Sportdöntőbíróság elé viszi az ügyet: amennyiben pénteken 12:30-ig benyújtja az újabb fellebbezést, úgy még aznap döntés születik – azonban ha csak az említett időpont után, három opció lehetséges: a hétfőre tervezett ülésen helyt adnak a fellebbezésnek; elutasítják azt; vagy elhalasztják a döntést egy későbbi időpontra. Utóbbi esetben a visszavágót mindenképpen lejátszanák, a kizárás bekövetkeztével pedig érvénytelenítenék a végeredményt. A Real Madrid továbbra is árusítja a jegyeket a szerdai visszavágóra.
Legalább lehet koncentrálni a bajnokságra és a BL-re.
-
gyuromoj
veterán
Hivatalos: a Francia Labdarúgó Szövetség eltiltotta Karim Benzemat a francia válogatottól, melynek vezetője, Noël Le Graët úgy nyilatkozott, hogy "Valbuena az áldozat. A válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps tudomásul vette a döntést és elfogadja azt."
-
L_YKing
addikt
válasz
NyxNyxNyx #72605 üzenetére
Ilyenkor erdemes atnezni a tippmixtopikba..
Chelseat 4 heten keresztul folyton pakoltam -hozzam kepest nagy tettel- es hat olyankor az ember kicsit chelsea drukker.
Inter - Bayern dontot szerintem te is tudod miert nem neztem... Igazsagtalanul jutott tovabb az Inter... Meg hat a Barca ellen. Bayern - Chelsea donton pedig a Bayernnek szurkoltam mert rajuk fogadtam.Mikor fogad az ember akkor picit divatdrukker is lesz de szerintem ezt nem kell neked magyarazni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
L_YKing #72603 üzenetére
Megfejtettem. Te egy Chelsea szurkoló vagy. Ezekből a hozzászólásokból kijön, hogy szerinted mindig nyer a Chelsea, "le a kalappal előttük", illetve "~a szurkolóik normálisak"(önfényezés much?). Ráadásul többször mentegetőztél hogy nem vagy Chelsea fan, ami megerősíti.
Korábban írtad, hogy "hajrá inter!" ,illetve "félig inter drukker lettem".
Ami annak tükrében érdekes, hogy nem nézted az Inter - Bayern döntőt, viszont a Chelsea - Bayern döntőt nézted, szóval jobban szereted a Chelsea-t, mint az Inter-t. Félig Inter drukker lettél, szóval több mint félig Chelsea drukker vagy. -
Tibiajax
nagyúr
vazze, megvan az új tv-távirányítóm!![link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest