-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Carlos Tévez: "Kulturális problémám volt velük, azt akartam, hogy ők tanuljanak meg spanyolul. A nagybátyám a Riverben játszott, ő volt az egyetlen River-szurkoló a családban, és még a tartalékcsapatban is játszott.
Éppen amikor az első csapatban játszott volna, behívták a falklandi háborúba, és nem játszhatott az első csapatban. A háború után alkoholista lett, nagyon rosszul volt utána. Nagyon közel álltunk egymáshoz, és ez hatással volt rám.
Nem alkalmazkodtam az angol kultúrához. Nem szerettem angolul tanulni a nagybátyám miatt, és a kulturális sokk miatt, amit okozott. Angliában 7 évig játszottam, ez egy állás volt. A saját indokaum miatt nem akartam megtanulni angolul. De a lányaim beszélnek angolul, és angolul tanulnak".
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest