Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #204591 üzenetére
Szerencsére lehet már poénkodni ezen.
Honfitársa, az udinei Kamara is ott volt vele késő estig a kórházban. -
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #204596 üzenetére
Ez azért még nem nagy vas ist das, de ha vele egyet sem nyernek na majd az
-
DS39
nagyúr
válasz
DeathAdder #204596 üzenetére
-
-
Ringman
félisten
Hakan Calhanoglu has now scored 39 penalties and missed four in his career. 91% hit rate. 15/15 since he joined Inter
szerk:
védelem botrány ma.kéz volt, de nem nézték vissza
-
válasz
forceberg #204584 üzenetére
csak miatta volt benne hogy ezt akár le tudják pörgeni, de a faszmák már előtte is sokszor darált azért, a liga történelmének kér leggyengébb csapatát is alig tudtuk leverni, az erdőt meg a 100. percben sikerült, klasszik big6 ellen meg egyetlen egy meccset sikerült megnyerni
köze nincs ennek a csapatnak a lfc 1.0-ához
-
BenHans
addikt
Pár perces hír, a kórházi CT, EKG vizsgálat kizárta az infarktust.
Ez az ütés is okozhatta a fájdalmat és rosszullétet.
Bordaközi izmok, rekeszizom stb is tud elég erős mellkasi nyomást és fájdalmat eredményezni. -
válasz
DeathAdder #204581 üzenetére
Még pislákol a fény, akár az EL-ben is, de korábban írtam, hogy a Pulitól én nem számítottam leolvadásra, főleg miután Kopp lemondott...
-
BenHans
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #204577 üzenetére
A csapatbusz egyenesen a kórházhoz ment. Az éjszakát is itt töltik egy közeli szállodában. Elméletileg holnap lejátszható a meccs maradéka, ha Evan állapota kielégítő.
A spori korlátlan időt hagyott az öltözőbe rohanó De Rossinak és Mancininek, ellenőrizzék NDicka állapotát és győződjenek meg róla hogy tudják e folytatni, nyilván hogy mentálisan képesek e újra felvenni a fonalat.
Cioffi edző és az Udinese kapitánya De Rossi mellett voltak, mindvégig rábízták a döntést és tudatták vele hogy elfogadják azt.
Evant már az öltözőben elkezdték vizsgálni EKG stb és sárga kóddal szállították kórházba, ami annyit tesz nem volt életveszélyes állapot.
Kardiológián vizsgálják azt is, hogy egy korábbi mellkas tájéki könyöklésnek lehet e köze a rosszulléthez.mephi666: Remélhetőleg nincs infarktus és csak gyanú volt.
Mindenképp érdemes, családias stadion jó hangulattal, én is tervezek Udinei túrát jövőre.
Érdemes kisebb csapatokat gombokért meglátogatni ilyen pl a Cesena is, onnan való egyik barátom és a helyi srácoknak - akár buli előtt - hétvégi közösségi program a hazai meccs.
-
-
Zinchenko-t sose szerettem, de ma ilyen andre santosi mélységekben volt. A beton védelmünkben olyan megingásokat hozott, hogy téptem a hajam aztán még támadásban is szar volt. + Jesus, Havert megvariálása se tett jót a csapatnak
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #204576 üzenetére
Udine nincs messze a tavalyi/idei nyaralási célpontunktól (50km), előző évben is néztem, hogy nem-e van valami barátságos meccsük nyár elején, mert lehet átmentünk volna kíváncsiságból, milyen a hangulat egy kisebb serie a csapatnál... idén eb alatt leszünk ott, így esélytelen, de ha egyik évben úgy jön ki, megnézzük őket
...az azért durva, hogy 24évesen infarktus
...a legjobbakat neki
-
A Leverkusen-meccs lefújásának körülményei érdekesek voltak.
Szerencsére nem karóra szedett bíró volt, mert szép lett volna, ha a meccs vége előtt beszaladó szurkolók miatt 0:3-as vereségre könyvelik az eredményt. Ehelyett a bíró inkább lefújta a meccset, hogy szaladjanak.
Ugyebár akkor mégsem lenne bajnok a csapat most még. -
BenHans
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #204570 üzenetére
Az első hírek szerint kisebb infarktusa volt, de eszméleténél van.
Az a legfontosabb most, hogy időben kórházba tudták vinni és már a kardiológián talán jobb esély van arra ha ne adj Isten bármi további gond lenne közbe tudjanak avatkozni.Itt le a kalappal az összes szurkolói csoport, de legfőképp Gabriele Cioffi, az Udinese összes játékosa és szakmai stábja, valamint Luca Pairetto játékvezető és segítői előtt.
Emberségből jelesre vizsgáztak. Az udinei szurkolók barátilag üdvözölték drapin a romanistákat és utána bizonyították is, megtapsolták a szurkolók által végigénekelt himnuszt majd néma csendben figyelték a történések és tapssal kísérték le NDickát és a többi játékost is. Ez futball, bajban a színek és ellentétek háttérbe szorulnak.Az AS Roma Udinében marad N'Dicka mellett.
Daje Evan, siamo con te! ♥
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #204573 üzenetére
...lehet csak altattunk ezzel: csütörtökön nyomunk egy 0-5-öt, utána szenvedős 1:0-val hozzuk a Fulhamet és a kékretkeket... city elbízza magát, x-el a BHA-al, mi meg utána rommá verünk mindenkit és pontegyenlőséggel, jobb GK-val előzzük őket
-
Ringman
félisten
André Onana is at San Siro for #Inter-Cagliari!
-
hát ha reggel azt mondják gólarányt javítunk az arsenalon aláírtam volna.....
hétközben és most hétvégén is beárazták a besztlíget
-
sh4d0w
félisten
"Az Újpest jobb, mint a Fradi." - Hernadi.
Ha melegebb lesz az ido, feltetlenul javasolnek neki egy horvatorszagi nyaralast, hogy ki tudja pihenni az uzleti elet faradalmait...
-
sh4d0w
félisten
Az a jo, hogy ez a hozzaerto asszonyvero aszondi 0-3-nal, hogy a Kovesd nem akar beleszaladni egy ujabb nagy zakoba... A 66. percben 0-5. MOD: les miatt 0-4-nel.
-
LyonnaisFan1
őstag
Az As Roma jatekost N'Dickat korhazba szallitottak az Udinese-Roma merkozes alatt, miutan a 71. percben varatlanul rosszul lett, es osszeesett.
A merkozes a fentebbi oraallasnal megallitasra kerult. -
mephi666
nagyúr
válasz
paatrick #204565 üzenetére
minden évben van a 'poolnál tavasszal egy gödör... most viszonylag későn érkezett és még kérdés, hogy meddig tart... én bíztam benne, hogy most csütörtökkel véget ért, de nem... nem egyszer előfordult, hogy utolsó 6-8 meccseket a city-vel párhuzamban lehoztuk döntetlen/vereség nélkül
meg lehet csinálni, csak nekünk is ott egy Fulham, kékretkek, WHU, csirkék, Villa, Wolves sor, ami nem sétagalopp...
-
Történt mostanában valami?
-
cyberkind
félisten
Amit az állítólagos világ legjobb edzője (Pupi) se tud.
Csak legyen meg a többi is.
-
paatrick
őstag
válasz
mephi666 #204563 üzenetére
Nyilván benne van a Cityben is a botlás, de abban is biztos lehetsz hogy a Liverpool, Arsenal se hozza le 6/6 győzelemmel a meccseit. Innentől meg szinte eldőlt. Következő körben ha jól látom az Arsenal, Liverpool játszik előbb a City majd csak napokkal később. Addigra viszont mindháromnak eldől a BL EL.
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #204537 üzenetére
nos
azért csodálatos, hogy a pool és az arsenal mennyire balfasz.
-
mephi666
nagyúr
válasz
paatrick #204560 üzenetére
...a city olyan szériát nyom, hogy a mikulásbácsi hozott legutóbb egy 1-0-s Aston Villa győzelmet ellenük... 4.5 hónapja nem kaptak ki: CP, cselszki, 'pool és Arsenal döntetlen volt azóta... hátra meg Brighton, Nottingham, Wolves, Fulham, csirkék, végül WHU... statisztikailag jönnie kellene még ide egy buktának
és igazából a Brighton eléggé gödörben van, nekik is kijöhet a lépés... Forest futna a kiesés elől... Wolves-Fulham-WestHam trió pedig elég kellemetlen...
...de az is lehet, hogy a tökkelütött csirkék kapják el őket: engem ez lepne meg legjobban
-
venember83
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #204558 üzenetére
-
sh4d0w
félisten
Ez a Mezokovesd bebizonyitja, hogy az egyetlen elso osztalyu jatekosuk Drazic es teljesen indokolt modon esnek ki az MB1-bol.
-
paatrick
őstag
04.03. Man City - Aston Villa 4-1
04.06. CrystalP - Man City 2-404.14.
Arsenal - Aston Villa 0-2
Liverpool - CrystalP 0-1Ez így elég beszédes mára.
tippmixpro be is árazta, most lehet nagyon nyerni:
jó lett volna mai nap előtt is megnézni. -
DS39
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #204558 üzenetére
becsülendő, hogy Milan szurkolók így tudnak örülni egy Sassuolo elleni döntetlennek is.
viccet félretéve: komoly szezon ez a Leverkusennek, 29 meccs 25 győzelem 4 döntetlen.
-
LyonnaisFan1
őstag
... csak egy nehanypa ember. -
DS39
nagyúr
az Arsenal is kicsekkolt a bajnokságból.
ügyes. -
venember83
nagyúr
-
-
BaJaZo
aktív tag
A mai napon nyugodtan kukázni lehet az xG-t meg a hasonló baromságokat... Ha ezeknek lenne bármi értelme, akkor mindenki állandóan nyerne a totón, tippmixen.
-
Ilyen szarul nem is tudom mikor láttam utoljára meccselni Artetat.
-
grizlisandor
veterán
Prime Watkins!
-
Baszhatjuk.
-
grizlisandor
veterán
Bajnok Citykó!
-
Tibiajax
nagyúr
hát erről beszéltem.. már ezt a mai meccsét sem tudja megnyerni az Ágyús gárda..
mi lesz még a többivel
man shiti meg leverte, ezt a csapatot is, plusz ha hátrányba kerül, vág utána vagy 5öt.. kb bárkinek
ez van. második helyért lehet versengenie a két kiváló másik klubnak. de a király még egy ideig az arab zsoldos gyülekezet -
grizlisandor
veterán
Nagyon nyom a Villa, de hát Raya megbűvölte a kapufát...
-
LyonnaisFan1
őstag
HaTTTalmas Bayer Leverkusen. Most mar egeszen biztosan kijelentheto.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #204544 üzenetére
...liverpooli szemmel nézve az nem lenne akkora dolog: de ha a retkek tuti kiesők lennének és úgy nyerik az utolsó fordulót, hogy ezzel garantálják a 'pool bajnoki címét, az elég komoly lenne
...közben benéztem, mert úgy rémlett, hogy a city-vel vannak összerakva zárófordulóban, de Arsenal meccs lesz az... (city meg WHU-el, hazai pályán)
-
sh4d0w
félisten
Mekkora csicska ez a ZTE...
-
Redneck
nagyúr
válasz
sh4d0w #204538 üzenetére
Annyira nem. Az előző ajtó-ablakot kihagyta Kiss, de most berúgták amit lehetett.
Lisztesnek inkább a játékkal kéne foglalkoznia, nem a reklamálással. Szánalmas ez az NB1.Vajon az Arsenal is megrakta a Cityt bajnoknak a mixen?
DeathAdder:
Csak lesz már valami fellendülés... Meg kéne tartani, és játszatni a fiatalokat, és nem nyakra-faszra megvenni a sok kutyaütőt drágán. Mondjuk egy értelmes edző sem ártana, akiben van valami tűz. -
sh4d0w
félisten
Mekkora csicska ez a ZTE...
-
-
Ringman
félisten
lesz vajon gud ebening?
-
LyonnaisFan1
őstag
Leverkusen bunteto!
... es ez a GALA mar eleg a salatastalhoz.
-
-
paatrick
őstag
válasz
DeathAdder #204529 üzenetére
United az elkövetkező 20 évre ezt a projektet már elengedte
-
válasz
paatrick #204525 üzenetére
naggya még hátravan, buszparádé lesz azzal a lófasz ligakupa trófeával
ami csicskatriplával is vicces lett volna major trophy nélkül, de így különösen az leszam ez még nem is egy PL contender csapat ekkora hiányposztokkal, nem is lehetett elvárás, inkább volt túlteljesítés a gyerekekkel, utd-nek, cselzinek kéne inkább a szitiék nyakán lenni, náluk kéne lennie elvárásnak
-
mephi666
nagyúr
...ha a kék retkek utolsó fordulóban elkapják a city-t és ezzel leszünk mi a bajnokok, esküszöm, hogy minden meccsüket megnézem a következő szezonban és 1 évig nem nevezem őket kék retkeknek
...ha pedig úgy teszik ezt, hogy biztos kiesők a pl-ből, akkor a championship meccseiket nézem és szurkolni is fogok nekik :DDD ...jó, ettől moslékarcú dickford ugyanúgy moslékarcú dickford maradna és mezt sem fogok venni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #204524 üzenetére
elég fizikális, ezen gondolkoztam, hogy ilyen csapatok ellen igazi joker, mert elég szépen átmozgott közöttük és felpörgette a támadásokat
tavasszal mindig jön nálunk egy gödör... sokszor impotens játék is társul hozzá, idén úgy tűnik hogy gólképtelenségben csapódik le, mert megvan a dominancia, helyzetek is vannak, de senki nem tudja ezt kihasználni normálisan... kb mindent kapusba, védőbe, kapufára, mellé rugdosunk... most már kezd nálam is kérdés lenni, hogy "lesz még egy utolsó nagy Klopp-hajrá?" ...rendesen lefaragtuk az esélyeinket, de ha összerázza a csapatot, végig lehetne menni innentől veretlenül
-
paatrick
őstag
válasz
paatrick #204365 üzenetére
Ötöslottó jönne már így be egyszer
Ezért megérte elbohóckodni az Atalanta elleni meccset. Nehéz nem Kloppra és a Liverpool vezetésére kenni ezeket.
Nunezről már tavaly látszott hogy egy pancser focista és nem lesz itt semmi helye. Erre idénre se igazoltak a nyakára egy normális csatárt hanem felvették a szemellenzőt mert majd belejön. Na ő továbbra is elröhögcsél ha fölé-mellé-kapusba-kapufára rugdossa azokat a helyzeteket amin elmegy egy egész meccs. Ha lehozzák meg duzzog. GratulálunkInnen isteni csoda kell hogy a Liverpool bármit nyerjen év végére.
-
Tibiajax
nagyúr
gakpo-val kellett volna kezdeni, sokkal jobb játékos, mindegyiknél...
másodikra jöhetettt volna az indián, meg a haverja -
Redneck
nagyúr
Na most mi is van? A Liverpool lejjebb adta szezon végére az igényeket? Se EL, se PL trófea nem kell, úgy tűnik.
-
Tibiajax
nagyúr
jones már lassan kabaré
-
mephi666
nagyúr
Klopp mögött ki rúgta szét a berendezést? ...nem tán Darwin?
...ezt a cigány időhúzást... lesz vagy 8perc hosszabbítás
-
LyonnaisFan1
őstag
Jones
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #204516 üzenetére
...ha így nyomunk tovább és hátul is figyelünk, ebből egy CP 20perc alatt simán nyel kettőt
...amit most Szoboszlai adott, azt gól nélkül is be lehetne húzni gólpassznak
...ez a Mateta valami wishes Lukaku?
CuJo baszki, ez hihetetlen
-
Soulfly842
addikt
Jones cserét kér. Ő a leggyengébb pont jelenleg.
-
Tibiajax
nagyúr
nekem csak az a bajom, ezzel a gyenge pool-szerepléssel - és emaitt nem tudok neki igazán örülni sem -, mert így még biztosabb lesz csak a tetű zsoldosok újbóli bajnokija..
mert az ágyúsok kizárt, h az összes hátralévő meccsüket nyerjék - én ezt elképzelhetetlennek tartom. de akkor meg legalább a pool legyen bajnok dominikkal
de akkor így se nem az, se ágyús victory nem lesz. csak a szokásos gané
-
mephi666
nagyúr
Bradleynek csúnyán fordult a bokája
...jön Trent: ő pólóban szokott napozni?
azt hittem mindig, hogy alapból félvér, de póló alatt majdnem hófehér
-
Kaci84
őstag
Őszintén szólva nem látom mi olyant játtszik a csapat melynek fényébe Dom-ot kell ekézni. Próbáltam McElistert figyelni mi az a fene nagy dolog amit csináll. Viszont több pontatlan passza is feltűnt.
-
mephi666
nagyúr
Andersen állíttatta ki Darwint... neki szabad habzó szájjal ugatni a bíróval?
már kb szemészhez küldte és semmi
-
mephi666
nagyúr
Diaz meg milyen ítéletet vár attól, aki le sem fújta amikor kajszédó derékszögbe taposta Graven bokáját... gondolom azt sem értette, miért kell hordágyon levinni
...ez a Macca rátartás is rondán nézett ki elsőre
Diaztól mi a fasz volt már ez
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #204503 üzenetére
Pár nappal ezelőtt nyilatkozat, hogy nem lesz probléma.
Newcastle meg teljesítette Hall kölcsönzésben foglaltakat, így leigazolják.
---
No Libernyák, no party? -
LyonnaisFan1
őstag
Jo eg mit uszott meg Szoboszlaiek egyuttese.
-
mephi666
nagyúr
...van Dijk elcsúszott, mint Gerrard, de Robertson mit mentett
-
mephi666
nagyúr
Diaz sorban hullajtja elfele a labdát... Bradley viszont kellett a kezdőbe
csütörtökön tudott volna emelni a csapat szintjén
Ali meg visszatért... vártam már, mert Kelleher az utóbbi meccseken nem védett már olyan hatékonyan, mint előtte hetekig... valahogy nem tudja huzamosabb ideig a topformáját tartani
...na kezdjük el szopatni magunkat megint
-
válasz
venember83 #204504 üzenetére
biztos vagyok benne hogy szigorúan piaci áron cserélt tulajdonost
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #204503 üzenetére
Ha nem plusvalenzaként jelent meg a könyvelésben, nincs vele semmi gond.
-
-
válasz
Napfénysüti #204496 üzenetére
Gratula!
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #204496 üzenetére
Gratula, régi szép időket juttattál most eszembe
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar