Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
forceberg #202298 üzenetére
a kókler is kb. ilyen buktákkal tudott kiesni, volt egy darab helyzete a rrealnak a meccs végén, berúgták, bajorok meg kiestek, van ilyen.. azért egy kieséses párharcban nem feltétetlenül az derül ki hogy melyik a jobb csapat, erre vannak a bajnokságok, ahol minden csapat játszik mindenkivel 2x, az már sokkal inkább fest egy képet arról, hogy melyik a jobb csapat
kieséses párharcban a hirtelen halál mindig benne volt, ezért is szar hogy eltörölték az idegenbególokat, teljesen kiherélte az egyenes kieséses meccseket (csoportok meg eddig is kutyaszarok voltak), konkrétan ha visszaemlékezünk bármelyik emlékezetes párharcra az utóbbi évekből, az az idegenben szerzett gólok miatt volt, ilyen Pool-Bárszá kivétel, de olyan jó ha 10 évente egyszer van
-
LendvaiFeri1
addikt
-
válasz
grizlisandor #202294 üzenetére
Majd elfelejtettem Tukóval kapcsolatban.
'22 negyeddöntő, a bajorok 1-0-ás vesztes idegenbeli első meccs után kiesnek az MRI vezette Villarreal ellenében. Szóval Juliannak is volt méretes buktája... de akkor még ha jól emlékszem élt az idegenben lőtt gólos szabály... -
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor #202293 üzenetére
Nem utáljuk. Csak egyesek utálják. Igazából én nem utáltam, amíg képernyőn volt, és mindenhol osztotta a véleményét. Aztán eltűnt, s valahogy megkönnyebbültem. Egyáltalán nem hiányzott. Most meg ismét szembejön. Egyre több kedvelt oldalon.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
grizlisandor #202294 üzenetére
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #202292 üzenetére
Az hagyján b@szki azt hittem nincs lábfeje a fene se gondolta, hogy betonmintás a papucsa
Néznem kellett erőse, hogy mi a turpisság -
grizlisandor
veterán
Thomas Tuchel ---> Chelsea második felvonás?
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #202290 üzenetére
Kele János és őt miért utáljuk?
Ebben az országban politikus és fociszakértő mindenki.Más:
Néztem a PL összefoglalókat és
Crystal Palace 3-0 Burnley meccsen volt egy piros lap, ami szerintem túlzó volt. Traffordot is meg kell dicsérni, hogy miért nem tudott rúgni egy nagyot a labdába.
Nem igazán értem, hogy Adam Wharton ezért a becsúszásáért a sárga lap hol maradt? -
-
atee_13
őstag
válasz
venember83 #202290 üzenetére
De hívhatod nyugodtan spílersimogatónak is
-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor #202286 üzenetére
Kelekelekelekele.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #202287 üzenetére
ja, nem mondanád meg róla, hogy focista... és a felesége se modell/celeb/instak*rva
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #202284 üzenetére
Ki is?
-
venember83
nagyúr
Egye meg a fene, visszatért...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #202282 üzenetére
10+ éve nagyon utáltam, hogy "na hülye Müller is rúgott 2-t az angolokba, amikor Lampard érvényes gólját nem adták meg a nyomorultak és mehettek volna 2-2-vel is szünetre" ...aztán nálam szimpatikussá vált és viccen kívül: tudok vigyorogni a bohóc fején
nagyon suta, de ritka jó érzékkel került csomószor helyzetbe és sokat köszönhetnek neki... a klubhűségéről meg ne is beszéljünk
ui: attól függetlenül, hogy milyen csapatot erősít, el tudom képzelni róla, hogy a való életben egy szimpatikus, jófej srác
ha írnom kellene egy 30fős listát, hogy melyik játékosokkal beszélgetnék és innék meg szívesen pár sört (az elmúlt 20-30 évből nézve), gondolkodás nélkül felírnám a nevét
-
grizlisandor
veterán
HK 33 meccs 33 gól, ilyen jó ez a bőrgatya!
-
sh4d0w
félisten
Ez dogunalmas volt.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #202274 üzenetére
Sporting - Atalanta meccset néznèm szívesen, de nem közvetítik.
Margit meccsen gondolkoztam.
-
a holnapi semi ígérkezik izgalmasabb felhozatalnak, rápihenős meccsek a bajnokságra
-
cyberkind
félisten
Most a Bayern tényleg leállt 2-1-es összesítésnél?
Csak szólni kellett.
-
válasz
DeathAdder #202269 üzenetére
Kukamecano mondjuk Müjjeri segítség nélkül beverte volna.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
grizlisandor #202263 üzenetére
Minimum akkora a káosz, mint a MU-nál, hosszú folyamat lesz ez.
-
atee_13
őstag
Na a digók mehetnek haza pizzát sütni
-
válasz
DeathAdder #202260 üzenetére
Thibi Müller inkább.
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #202256 üzenetére
TSV Lehnerz?
-
Tibiajax
nagyúr
szép volz, lácio.. így jár az, aki nem akar támadni, meg focizni
-
Matthijs de Ligt, ez a neve
-
sh4d0w
félisten
Muller lesen volt.
-
Ringman
félisten
gyorsan lefőtt a kávé a lazionak
-
cyberkind
félisten
válasz
grizlisandor #202256 üzenetére
Minek, hogy elsüllyedjen egy vagyonért meg végtelen fizuért? Sajnos a csapatod nagyon rossz irányt vett Bóvli úr alatt, sikerült egy BL győztes csapatból ezt a valamit csinálni, menjen csak máshova, ami szerintem a Cici lesz, De Bruyne helyére, aki idén nyáron el lesz adva.
-
sh4d0w
félisten
Erdekelne azert, hogy a laccok hogy akarnak golt szerezni, ha lovohelyzetben is beadnak...
-
cyberkind
félisten
Nagy szopó lesz a Müntyhennek, ha a kis Dzsamálka lelép a Besztlígbe.
-
atee_13
őstag
Így különösen felértékelőik immobíle hibája
-
grizlisandor
veterán
HK!
-
Tibiajax
nagyúr
hajrá Láció!!
-
válasz
Creative997 #202244 üzenetére
Kéne mégegy
-
a név: Harry Edward Kane
-
Creative997
őstag
Immobile itt eldonthette volna a parharcot...
Ami az egyik oldalon nem megy...
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #202236 üzenetére
-
hülye szlovén, csalás
-
sh4d0w
félisten
Ennek a BAY-LAZ merkozesnek a legizgisebb momentuma, amikor a jv blokkolja a nemet masodik hullamot
-
hobizoli
nagyúr
válasz
DeathAdder #202236 üzenetére
na, mostmar helyreallt
-
Ez a Lazio a Szitykó ellen nem jönne ki a saját 16-osukról...
-
-
hobizoli
nagyúr
az emnétyen mintha csuszna a hang egy 20-30sec-t...
-
atee_13
őstag
Osztan este befürdik é a bőrnaci?
-
-
-
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #202225 üzenetére
Kell ismerni?
-
AFC Bournemouth 🍒
@afcbournemouth
The club can confirm that first-team technical director Richard Hughes will leave his position at the end of the season.pool, meg a róma érdekődik
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #202219 üzenetére
Na jó, most már én nézek úgy, ahogy a Kobra szokott. Marotta a Juve embere? S akkor csupán jószívűségből vagy megtévesztésből gyűjtögeti a scudettókat a második nerazzurro csillaghoz? Aztán majd mindet elveszi a FIGC az ugyancsak titokban bianconero bérenc Gravina és Chiné vezényletével, és a Juventusnak adja? Vagy mégis vaddöfákk?
-
grizlisandor
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #202209 üzenetére
MC Ligue 1
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #202217 üzenetére
neem, a rövid háttérsztori a köv. Marotta-t milánóban már mindenki szereti, becsüli. annyi volt, hogy néhány elvetemült és meglehetősen pesszimista ultra még mindig abban hisz, hogy Marotta igazából a juve és nem az inter malmára hajtja a vizet a mai napig, elcseszett háttérösszeesküvés-elméleteket szülnek, rágalmaznak, nyilvánosan támadták Marottát, aki pedig egy ma született bárány a valóságban és mindig teljes alázattal viseltetik az aktuális klubjával szemben, ahol épp dolgozik és amit épp csúcsra próbál vinni, minden anyagi érdektől mentesen. ezzel a néhány elvakult ultrával szemben rakták ki ezeket a molinókat, alapvetően Marotta védelmére kelve, hogy igenis lássák a világon mindenhol, hogy mellette áll világ inter-szimpatizáns tábora egy emberként
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #202190 üzenetére
Először azt hittem, a Genoa szurkolói gúnyolódnak. De ez az Inter szektora, ugye? Persze, lehet érteni a pozitív üzenetet, de talán vannak kifinomultabb módok is Beppe kiváló munkájának az elismerésére. Jó, nem biztos, hogy ultracsoportok hivatottak ezen kifinomult módok megtalálására.
-
Richard!
addikt
válasz
mephi666 #202211 üzenetére
Rá kellett keresnem, hogy hol játszik Hazard. Asszem mindenféleképpen kimaradt nekem, hogy már visszavonult
A mandrill-játékostemető újabb áldozata.
Egy Man.City-ben megnéztem volna pedig...Más: A BAYERN MÁR EGYEZTETETT XABI ALONSÓVAL 👉🏻 Ne kattints rá, mert nincs benne semmi érdemleges info. Ez meg pláne, hogy megegyeztek. Csak a szokásos NSO clickbait cím. Blikk színvonal
-
mephi666
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #202209 üzenetére
...felkészül Hazard?
...vagy ő lesz a liga reklámarca?
-
LendvaiFeri1
addikt
| A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság többé nem a "Ligue 1 Uber Eats" nevet fogja viseli.
A gyorsétteremlánc lesz a francia bajnokság következő névadó partnere, így 'Ligue 1 McDonalds' lehet a francia liga új neve, három évre szóló 20 millió eurós/éves szerződéssel.
-
Tibiajax
nagyúr
ha szeretnék ezzel a három fiatalemberrel focizni, passzolgatni egyet, írhatok szerintek a Három kívánságnak?
-
mephi666
nagyúr
válasz
gabross #202198 üzenetére
enough is enough, you greedy bastards
...a 2-0 meg le lett adva 2-2-re ezek után az Anfielden... (77. perc volt amúgy, mert egyes napi jegyeket annyira akartak emelni) ...mindenesetre elég jó üzenet volt a tulajdonosoknak és megmutatták a "szurkolók", hogy mennyire fontosak ők is az eredmények elérésében (azért tettem ""-be a szurkolókat, mert angolul supporters, ami támogató-t jelent és itt többről van szó szimpla szurkolásnál... valódi támogatást nyújtanak a csapatnak, ami gyakran az eredményekben is meglátszik... ha szopnánk az első félidőben akárki ellen 4 góllal, akkor sem mennének haza a szünetben, mert már nem egyszer megmutattuk, hogy képesek vagyunk olyan 4:0-s csodákra is, mint 5 éve a barca ellen
és ez csak úgy sikerülhet, ha a legrosszabb pillanatokban is kitartanak a csapat mellett)
-
-
Richard!
addikt
Fél tucat a kapuban. Bajnokcsapat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest