Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Mit kell kretènkedni 5 perc hosszabbítással?
-
30 gólt szereztek csak 2024-ben, utd-nek 37 van 2023/24-es szezonban
-
válasz
DeathAdder #202192 üzenetére
A stadionból kilépve ott figyel a pulóverek alatt az égszínkék dressz!
No, nem a venszdéj-féle kék! -
IreN!CuS
őstag
Ellövik az Ukrajnának szánt lőszert az ágyúsok
-
-
Ringman
félisten
ez nem volt tizi szerintem (becsúszáskor már nem volt játékban a labda), mondjuk ha lautaro áll oda, akkor mindegy is.
-
Richard!
addikt
Arsenal 15 perc alatt gurított 3 gólt és a Sheffield szurkolói elindultak haza... Ilyet sem láttam még
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #202183 üzenetére
...meg ő fújt, amikor dickford büntetlenül kiiktathatta Virgilt egész szezonra
...mondjuk amennyire random lett a kopaszgeci póltírni bíráskodása az elmúlt hónapban, ugyanígy jó lenne, ha ez a balfék is fújna szépeket a mi javunkra is
-
-
Ringman
félisten
[link]
300 - The number of Serie A matches as manager for Simone Inzaghi: he's the one with the most wins considering the first 300 games of all managers in the history of the competition – currently 178 (overtaking Carlo Ancelotti - 172 & Max Allegri - 171) -
simondr
senior tag
válasz
bagyulajuve #202171 üzenetére
ha TV-ben nem is, de streamen lesz JÓ meccs, pályán az Arsenal
Ez meg nagyon fasza volt
"Szóval Dybala béna vén ember, sörhasat eresztett, rozsdásak az izületei. Lehet. Viszont te Arrivabene te bunkó vagy, kitömni való barom vagy és még finom voltam." -
Tibiajax
nagyúr
-
mondjuk javítsatok ki, de mintha ten hagnak egész jó statja lenne a united élén, vagy tévedek?
-
Tibiajax
nagyúr
hát haljak meg, nekem kell egy ilyen tini nindzsás inter-mez...
: )) -
bagyulajuve
addikt
válasz
Peterhappy #202166 üzenetére
az én hibám, én említettem a Dűnét itt
a kép pedig brutál
csak, hogy on legyen:
lesz ma valami meccs a tévében?hétvégén csak a Róma meccset tudtam megnézni, Dybala ismét villogott
erről az És megint dühbe jövünk jut eszembe és kicsit átalakítva a klasszikust:
Szóval Dybala béna vén ember, sörhasat eresztett, rozsdásak az izületei. Lehet. Viszont te Arrivabene te bunkó vagy, kitömni való barom vagy és még finom voltam. -
mephi666
nagyúr
válasz
elfér itt
...mi szoktunk azért popcorn-t enni, de azt nem szeretem, hogy előzetesek alatt bezabálom és elfogy... majd csak a sóíz és szomj marad (azt meg gyűlölöm, amikor látom hogy mások milyen ganét hagynak maguk után)
-
válasz
Lol.
-
Creative997
őstag
válasz
Hatalmas
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #202163 üzenetére
pun...popcornos poharat kaptatok? -
válasz
dudu5130 #202162 üzenetére
Mi is
Nekünk mondjuk nagyon tetszett, óriási filmélmény volt, még úgy is, hogy a Dűne regényeket mindketten imádjuk (Feleségemmel) és nekünk is szemet szúrtak a változtatások. De egy-kettő volt csak, ami zavaróbbnak hatott, viszont mivel a Messiást egyikünk sem olvasta, talán azért a változtatások, hogy a harmadik részbe az jobban átvezetésbe kerüljön. Mi legalábbis ebben a tudatban távoztunk a moziból, összességében nagyon kellemes szájízzel.
-
dudu5130
őstag
válasz
bagyulajuve #202147 üzenetére
Mi is pont tegnap néztük.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #202159 üzenetére
...meg kéne fogni ketten és bebaszni a reklámtábla mögé aztán majd hívnak papot hozzá
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #202154 üzenetére
...ez a brazil csodabajnokság
megnézve 2-4 lett a végeredmény... a botafogo a 90+13. percben szerezte a 4. gólt és zárta le teljesen a meccset... érdekesen mutatják egyébként, mert náluk minden félidőben 0-ról indítják az órát (és a 8 percnek beírt hosszabbításból is 15 lett
)
-
Ringman
félisten
[link]
DD
-
venember83
nagyúr
A pedagógia és a pszichológia nagymestere:
Vlaho: "A mester nagyon jól teljesített azzal, hogy segítette a fiatalok beilleszkedését, legyen szó Kenan Yıldızről vagy Joseph Nongéról."
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #202141 üzenetére
Egy ilyen vereség után azt érzem, hogy nincs ok negatívan beszélni sem a mesterről, sem a játékosokról, mert a csapaton látszott, hogy akart, helyzeteket dolgoztak ki a srácok, hajtottak, de most ez ennyire volt elég. Nem egy ilyen meccsen múlnak a dolgok, sokkal inkább érzem dühítőnek azokat a meccseket, ahol sündisznózva a vezetés tudatában vagy az 1-2 esetleges kontra reményében teljesen visszahúzódva és kiscsapatként kezeli a csapat a meccset. Voltak meccsek idén, amiket csalódásként éltem meg, de ez a vereség után nem érzek felháborodottságot úgy egészében a mesterrel és/vagy a csapattal szemben.
-
bagyulajuve
addikt
de jó hogy inkább a Dűne 2-t néztem meg
-
paatrick
őstag
Na ha Barcelona szurkoló lennék én már agyérgörcsöt kaptam volna ettől a fostos nyuggerfocitól. Innen nem csak Xavinak hanem a játékosok felének is mennie kéne. Hagy foglaljam össze a mai meccset 1 db jelenettel: Gündogan szabadrúgást kap, előredobja a labdát vagy 10 méterrel hogy akkor támadjuk, odasétál és a szabadrúgást hátraíveli a védőhöz. EZIGEN.
Ha a nápolyiak nézték ezt a meccset akkor olyan simán kipicsázzák a Barcát a BL-ből hogy majd csak pislognak. -
Richard!
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #202137 üzenetére
Van ilyen is, hogy jobban fájjon...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #202142 üzenetére
fájt a bokája, pépes szilánkosra zúzták Bremenék, így nem is tudta jól megrúgn. Allegri meg csak mosolygott
-
Richard!
addikt
Bajnok a Zinter és a Kusen
-
Tibiajax
nagyúr
hát mindig a juvénak se jöhet össze a csodafinálé…
grácie, napoli
-
Tibiajax
nagyúr
89.perc, érkezik milik, meg még két rabruhás kutyaütő és figyelje mindenki a 96.percet
-
Tibiajax
nagyúr
piros lap!!piros lapot a juventusnak!!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #202132 üzenetére
persze. más nem életképes itt
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #202129 üzenetére
-
-
FdJ ez off lesz...
Így sérültem le én is anno, tudjátok, amúgy vitt volna az Illés Béla királyos Honvéd is!!! -
atee_13
őstag
DeathAdder Nézd csak. Nyunyóka a legnagyobbak között
-
atee_13
őstag
válasz
Creative997 #202105 üzenetére
Ezekkel kezdtem én?
-
venember83
nagyúr
Már Sandro megtartása is bűn volt (tavalyi meccsszám miatt automatikusan kapott plusz egy évet, hiába akarta a vezetőség elengedni), de a mester folyamatosan játszatja idén is. Nagyon várom már ezt az évek óta húzódó megtisztulást.
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #202111 üzenetére
jut eszembe, a sassuolo mélyrepülésben a juve+inter-verés óta
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
sokáig éljenek az 1-0ák és a 96.perces álomgólokkal megnyert scudettók!
grizlisandor ..külföldön szerencsére igen
-
Richard!
addikt
El is felejtettem mondani, hogy kutya, macska, ház, nő, gyerek, megtakarítás, céges autó mind mehet a Bilbao-ra!!!
-
grizlisandor
veterán
Te jó I, nem közvetítik a Napoli-Juve meccset...
-
-
válasz
Tukell kedden majd beárazza ezt a Szeriembéeggyet!
-
dudu5130
őstag
válasz
venember83 #202108 üzenetére
Úgy emlékszem Cavanira jóban haragudtak. Ő szerintem már ellenfélként vissza sem tért Nápolyba.
-
-
Ringman
félisten
-
venember83
nagyúr
-
sh4d0w
félisten
Mennyi lehet az Ujpest-Vidi meccsen a labdabirtoklas? 10%-90%?
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #202098 üzenetére
hányszor volt már, hogy nekünk lefújták, amikor a hosszabbítás végén szöglettel jöhettünk volna és már nem végezhettük el
...úgy, hogy az ellenfél játékosai a ráadás felét fetrengéssel töltötték... itt meg (úgy olvastam, hogy) már a beadást megelőzte a 3as sípszóból az első...
-
atee_13
őstag
válasz
Creative997 #202103 üzenetére
"Te most komolyan ezen rugozol?"
"Ha csak annyit írtok be, hogy miért nem 8-9-10 perc volt a hosszabbítás nem szólok hozzá mert nem nézem végig a meccset ezért, de itt azért gyorsan fülöncsíphető volt a turpisság."
"De hagyjuk is inkább." Szerintem is mert úgy látom mindegy mit írok előre elő van készítve a válasz.
-
Creative997
őstag
válasz
atee_13 #202098 üzenetére
Te most komolyan ezen rugozol? Hogy felmutattak neki a 7 percet, hivatalos.. ez aztán elég korlátolt hozzaallas. Az nem számít, hogy mi történik ez alatt a 7 perc alatt? Miért nem fújta le akkor a bíró 8 perc hosszabbítás után a puli meccsét? A gól a radasban született.. ne fárassz már.
De hagyjuk is inkább. Ha a madrid a téma, akkor minden is jó ellene és minden is szar vele, teljesen mindegy
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #202101 üzenetére
De nem Man City védő!
-
válasz
grizlisandor #202100 üzenetére
ha egy védő így csúszik be az fault, és narancssárga
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest