Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Csak nekem nem akar működni az m4sport online?
Mod: közben megoldódott....valamiért rossz 'élő' oldalra vitt.
-
Tibiajax
nagyúr
na nézzük, két immmmádott csapatom összecsapását….
xd
tán el se tudom dönteni, melyiknek szurkoljak jobban -
cyberkind
félisten
válasz
Napfénysüti #205893 üzenetére
Már csak Zsüli miatt se Bayern, meg hát nyilván.
Áhh, a kis Dzsamálka villanni fog.
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #205891 üzenetére
most őszintén, férfiszemmel nézve van kérdés?
ui: amúgy, hogy már lassan komplett szezont lehet nézni, szerintem hozta az elvárást
többször játszott kiemelkedően, mint rosszul, fontos meccseken segített góllal és/vagy gólpasszal... a számai pedig még jobbak lehetnének, ha jobb aránnyal értékesítik Darwinék a labdáit
szerintem nem lehetünk elégedetlenek, ha minimum ezt a szintet fogja tartani... ha pedig fejlődik, nem lehet kérdés...
-
sh4d0w
félisten
„Hosszú idő óta ez volt az első szezon, amikor nem Mo Szalah-mez volt a legnépszerűbb, hanem a Szoboszlai-mez. Szerintem azért, mert sok fiatal vesz mezeket, és ahhoz képest, hogy ő is fiatal játékos, remek stílusa van, ami vonzza az embereket” – ecsetelte John Gibbson, a „The Anfield Wrap” társműsorvezetője.
Tibinek szeretettel, Angliabol.
-
IreN!CuS
őstag
Az vajon mindent elmond e , hogy egy árva szó sincs a mai szerethető csapatok BL párharcàròl
-
Ringman
félisten
válasz
Tibiajax #205883 üzenetére
hakan:
"Everybody knows me as an attacking-midfielder, but it all started with Inzaghi's choice to play me at regista in the Champions League against Barcelona when Brozović was injured. We won 1-0 and I scored, it all started from there. I've grown in this position, I feel very comfortable."
az egyik kulcsmomentum ez volt. -
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #205880 üzenetére
az aztán kurvára hiányzott még...
odavágón 2 indokolatlan kiállítás, elvett érvényes gól... mi lesz itt? remélem felkötik ezt a kopasz köcsögöt az egyik kapufára, hogy legyen valami szép emlékünk is ebből a szezonból
ui: amúgy mivel már nekünk semmit nem számít, szerintem amilyen buzi, részünkre fog csalni, nehogy véletlenül részrehajlással lehessen vádolni... aztán ősszel megint kezdi a szopatást a fontos meccseken
-
-
Richard!
addikt
Bszn a világ legjobb kapusának! 🎂
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #205877 üzenetére
...az meg szerencséje, hogy Ibra már nyugdíjba ment, mert lesújt rá isten haragja egy ilyen mondat után
-
mephi666
nagyúr
...nekem csak az a kérdésem, hogy ha az a nyomorult téjlor utólag adta meg a szabadrúgást (amit egyébként miért is pontosan?) ...akkor miért labdaejtéssel folytatódott a játék, miért nem kifelé szabadrúgással?
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
IreN!CuS #205871 üzenetére
Jó ebben igazad van hogy ilyenen elmehet a meccs is. Remélhetőleg tanul belőle. Sokszor a hátvédek is eljátszanak olyat hogy a labda elrúgása helyett inkébb a tizenhatoson belül vagy alig kívül még megpróbálják megjátszani a labdát aztán frankón el is adják. Ez a halálom.
-
Tibiajax
nagyúr
Figyelem, figyelem!
SpaceKombajn
LendvaiFeri1
mvkly
Creative997
Piftuka
paatrick
dellfanboy
Kaci84
kérném a fenti listában szerepeltetett úriembereket, írják meg itt a kedvenc klub- és válogatott-csapatukat, hogy frissíthessem a topikunk 1.hsz-ét.
Köszönettel,
Tíbor -
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti #205870 üzenetére
Tudod itt az a gond, hogy a meccs azon pillanatában még nem volt lefutva. Nem sokkal előtte az ellenfél kapus majdnem gólpasszt adott és még benne volt, hogy ez egy tipikus Barcás szenvedés lesz. Ilyen szituációban kár trükközni meg szarba hozni a csapatot utolsó emberként. 3-4-5 gólos előnyben tőlem a hátával is átveheti mert nem érdekel...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
IreN!CuS #205869 üzenetére
Mondjuk ő az utolsó akire követ vetnék az idei teljesítménye miatt. Inkább sajnáltam mert finoman akarta, 100-ból 99-szer tuti megcsinálja, lábbal elég technikás kapus. Azért figyelted hogy Araujo nem túl nagy meggyőződéssel futott vissza. He rendesen megy a védővel ebből se lett volna gól.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti #205833 üzenetére
Aztán meg be - katasztrófa.....
-
dudu5130
őstag
válasz
venember83 #205810 üzenetére
Legalább nekünk nem 17 éve voltak döntőink. Régen mindig éreztem a rivalizálást de Gattuson kívül nem igen emlékszem patkánykodásra, de ez az egész Milan az lett. Nem tudnék egy szerethető egyént se mondani közülük.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Napfénysüti #205865 üzenetére
Félidőben kinyomtam a tvt mondom emberelőnyben csak behúzza a barca.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
grizlisandor #205855 üzenetére
A szabit mondjuk szépen odarakta.
-
mephi666
nagyúr
...és ezt így angolul mondta végig?
...nem inkább valami egyiptomi nyelvjárásban azt makogta, hogy "látod fater baszki? faszér nem küldtél pályára 15 perccel korábban? mennénk már 2-4-el, most meg szophatjuk a 2-2-t"
...úgy rémlik, hogy már félidő előtt melegített... nem is értettem, miért várt Klopp eddig a beküldésével... oké, hogy a formája ezt igazolja, de minek kellett húzni vagy 40 percig (félidei szünettel együtt) az idegeit? látható, hogy nem tett jót a teljesítményének
-
válasz
Napfénysüti #205853 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #205850 üzenetére
azért Reynolds-ék nem a kizárólagos sejk eszközzel dolgoznak: a money cheat-tel
biztos színeznek sokat a sztorin, hogy netflix-kompatibilis legyen, de nekem tetszik, amit csinálnak és szerintem sokan lennénk szívesen a helyükben... nekik ez buli, adják a pénzt a bulihoz, amiből azért ki is vesznek (közvetve, vagy közvetetten? tökmindegy) ...közben meg örömet szereznek az egész városnak
...ha pl Colin Farrell kitalálná, hogy ő óvodás kora óta KTE drukker volt, majd idejönne a városba, bevásárolná magát a klubba, összevásárolná a magyar játékosok javát, hogy utána a KTE szétverje a ligát oda-vissza... később pedig nemzetközi szinten is képes legyen meccseket nyerni.... szerintem többen imába foglalnák a nevét, mint szidnák, hogy "pfejj, takarodjon innen a büdös hollywoodi pénzével"
...a kérdés inkább az, hogy Blake Lively mit szól ahhoz, hogy beszáll az ura Eva Longoria mellé? ...ja és Özil és Kate Upton is beszáll a buliba... (gondolom egyszerűbb nekik mexikóba átugrálni hollywoodból... magángépekkel ott vannak pillanatok alatt)
-
grizlisandor
veterán
válasz
Napfénysüti #205853 üzenetére
Emberelőnyben csak jelent valamit Lewa!
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #205850 üzenetére
Íjjjen ez a sóbinisz
-
multiklubmodell a negyedosztályban..
🤯🇲🇽 Actors and Wrexham AFC owners Ryan Reynolds and Rob McElhenney have purchased a stake in Club Necaxa.
They’ll work with Eva Longoria to grow Necaxa’s profile in international sports circles at a time of heightened TV and streaming demand for soccer content.
ezek nemsokára PL-ben lesznek, és hősi eposzba foglalják őket, mert egy gagyi színész olajsejkesdit játszik
-
válasz
Napfénysüti #205848 üzenetére
Ez meg 11es is lehetett volna...
Szerk.: elerte a labdat. -
-
válasz
Napfénysüti #205846 üzenetére
Azért írom, hogy nem szándékosan ütött bele, csak pont oda pörgette a Laminálógép.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Napfénysüti #205841 üzenetére
Vannak klubbok, akiket nem kedvelek.
Mi meccs kerekedik itt!
Mamar úgy van vele, hogy kapus vagyok akárhol hozzáèrhetek kézzel a labdához. -
válasz
Napfénysüti #205843 üzenetére
Csóri pedig nem akart kezezni. Ezekre kellene nem piros lap, hanem 11es, hiaba kivul volt
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
grizlisandor #205839 üzenetére
Te nem is cselszki szurkoló vagy hanem anti Barcás.
Jó, mondjuk a Chelseanél sincs mostanában sok siker. -
grizlisandor
veterán
Áráhugyó!
Nem a PSG ellen játszol bátya.
25 évesek a legidősebb játékosok a denevèreknèl. -
Napfénysüti
nagyúr
Araujo bakker...
Az előbb se futott rendesen vissza most meg elrúgja a srác lábát. -
válasz
grizlisandor #205835 üzenetére
Paraujo is megint a toppon...
-
grizlisandor
veterán
Árèbbkúró Tesztèged show!
Kondásgyulyás beragadt, aki legjobban integet, hogy les volt! -
válasz
Napfénysüti #205833 üzenetére
Az elobb mar az ellenfel kapusa kezbol kirugasbol adott egy golpasszt, csak melleguritotta a tag.
-
válasz
Napfénysüti #205830 üzenetére
Herr Stegen
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti #205830 üzenetére
Stègen kollégád itt mire gondolt ?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Tibiajax #205828 üzenetére
hja. komolyabbat is írok.
ma elment mellettem az utcán Nyíl. mármint, a Tibi.néztem, néztem direkt, ő is meglátta h nézem ,a szokásos nézésével észrevett, aztán meg úgy lesütötte a szemét, ahogy a sportévében is szokta a stúdióban
én nagyon bírom őt. a lehető legteljesebb mértékben függetlenül attól, hogyki nem állhatom a fraditsemmi közöm a fradihoz, a világon
de ő... Ő játékosként is fantasztikus volt (lehetett ugye, sajnos én nem láthattam őt igazán élőben), és emberként is nekem mindig nagyon szimpi volt, és mai napig az. én egy nagyon jó embernek, egy jó arc-nak is tartom, a legendás játékosunk mivolta mellett.
szívesen kezet fogtam volna vele. csak nem akartam letámadni.. megijjedt volna ott nekem -
Tibiajax
nagyúr
válasz
mvkly #205826 üzenetére
láncra a kutyával!..
------
gyerekek, közben csak remélni tudom h nézi mindenki a gigaderbit a magyar kormány sportévén. ajka játszik nyír-rel. őrület.
kapkodom a fejem, mert sörért nincs időm kimenni, a messi-s barcás aranykorszakot juttatják eszembe ezek a srácok. teszik veszik helyzet minden kapu előtt és csodás gólok.
higgadtan, finoman, ésszel játszanak és a tömeg buzdítja őket. ezt a fantasztikus két csapatot, a magyar foci ékköveit.
nézzétek meg, micsoda ultra-táboruk van. a nettó inter curva nord a phicsába elbújhat
azt kiabálják, hogy ne rúúgd ki. meg hogy meenj, meeenj, visszaa, vigyááázz.
vannak még amaz oldalon is amúgy, ez a tömeg még semmi nem volt
meg még egy kis apró, a maradék 85ezeráhh. és itt vannak nekünk ezek és eddig mintha nem is tudtam volna róluk. biztos mert nem akartam, dacból.. pedig már mondtátok nekem, többször is h odafigyeljek, mert bizony van ezekben a tisztes fizetésért focizó magyar fiatalokban látvány és büszkeség.
ótépé meg más bankos elnevezések, fantasztikus. és valami döbbenet, micsoda tehetség, szinte mind
az előbb pl meg kell oldani azt, hogy a sarokból beljebb kell hozni a labdát. az egyik védő fogta megindult és kivágta a francba oldalra. aztán kocogva visszament.
én tudom amúgy, hogy ez volt a legnehezebb döntés kerekes-től, mert körülvette csehi, meg csizmadia meg sitkes is, nem tehetett egyszerűen mást. és ez már az a szint, amit csak az ajaxnál meg a barcánál tanítanak, már gyerekkorban. és hála istennek, a magyar tévébben is ilyeneket láthatok"..közben eltelik több mint fél óra a mérkőzésből, picivel aktívabb talán az ajka, de a nyíregyháza sem adja könnyen a bőrét."
-
YellowFlash
aktív tag
offtopik, de fingom nincs, hogy hova írjak ezzel, mert aktiv témát nem találtam, szóval gondoltam írok ide, hátha
használ itt vki angol kommentáros sport IPTV listát?TV-m nincs (a magyar kommentároktól meg amúgy is aghfast capoc
), a sima live streamekmeg nagyon fifty-fiftyk (minőség és lag terén), szóval nem sajnálnék kipengetni egy kisebb összeget stabil külföldi adásra
CL + EL, PL, Laliga meccsek érdekelnének
hogy ne legyen potenciális offtopik hullám, nyugodtan írj(atok) rám priviben -
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #205822 üzenetére
Összevesznek a heinekkenel
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #205822 üzenetére
...meg egy barna medve
...aminek keleti haver mintájára félmeztelen dagadt törpec*gány uralkodónk lovagol a hátán
-
-
atee_13
őstag
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #205816 üzenetére
igen, ő az.
-
grizlisandor
veterán
TSilva tata bejelentette, hogy ennyi volt a pályafutása nálunk.
AstonVilla ellen le kellett cserélni sérülés miatt, eddig úgy szóltak a hírek, hogy idén nem valószínű, hogy pályára fog lépni. -
válasz
szotyika77 #205812 üzenetére
diazzal csomagban ha kérhetem
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #205816 üzenetére
tahó hernandez, az lesz az... igazi balbunkó
...van egy tezsvíre is, aki szintén ugyanazt a posztot erősíti: lukas hernandez a parizernél
-
venember83
nagyúr
Először Icardival azonosítottam, de a Milan játékosa lesz az, azt hiszem. Theo Hernandez? -
Creative997
őstag
"...2021-ben Lionel Messi kapta az aranylabda trófeát, egy rendkívül ellentmondásos választás során, amelynek kimenetelét jelenleg is vizsgálják Franciaországban. Megvesztegetésről, szavazatvásárlásról és manipulációs kísérletről van szó."
Erről csak én nem láttam semmit?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Peterhappy #205813 üzenetére
Na ebben bízom én is.
-
válasz
szotyika77 #205812 üzenetére
Négy hetet késett a hír. Remélem.
-
szotyika77
aktív tag
Lehet imádkozni pool szurkerek.
Mekkora páros lennének wishes Fernando Torresssel
-
-
mvkly
senior tag
válasz
grizlisandor #205800 üzenetére
Én se ujjongok Lopeteguin, de inkább a tutibbra mennék. Aki feltörekvő és talán jönne, az van Bommel, esetleg Fonseca. A többieket inkább a média dobálja, realitás nélkül. A spanyol talán képes megugrani Pioli ultramagas kvalitásait, meg a kpályát tolja, ahová tényleg kellene erősítés a pálya széléről is.
A szurkerek meg szívesen emlékeznek, mi volt 30 év 60 éve (azért belekérdeznék ilyenkor, ugyan mondjanak már 2 nevet a Viani/Rocco csapatból wiki nélkül, ha már ennyire szeretnek mindet levezetni a múltból...), de elfelejtik, mi van 12 éve. Már az jó, hogy nem tövig nyeljük, sőt, újabban levegőt is kapunk.
Az meg, hogy a jenki tulajnak a bevétel köll és a biztos BL hely, de ennél több nem... Igen, nyilván nem szeretne még több bevételt, pár BL "menetelést", nead'sten bajnoki címet. Az biztos rontaná a mérleget, vagy nem'tom. -
grizlisandor
veterán
válasz
Richard! #205802 üzenetére
Elnézve a Juvés munkásságát, én nem értem, hogy miért tették ki egy szezon után, vagy eleve ez volt, hogy kell valaki Allegri mester érkezésééig?
Törökbe hozta az átlagot, SerieB-ből ha sikerül elintézni a feljutást, akkor lehetne gondolkozni rajta, ami sikerülhet rájátszás során, ha sikerült megtartani a nyolcadik helyet. -
Richard!
addikt
válasz
grizlisandor #205800 üzenetére
Pirlo aki Andrea?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia