Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
Ezt sem gondoltam volna. Főleg úgy, hogy 3 perc alatt megfordította ez a félafrikai válogatott. Meg kell becsülni ezt a győzelmet.
-
döntőben a bárszá, pénz áll a házhoz
diaz álma valóra válhat
-
paatrick
őstag
válasz
Richard! #204295 üzenetére
Inkább a Milanban láttam párszor Donnarumát, ott nem volt rossz, de hát ma egyedül elintézi a meccset, de lehet a továbbjutást is
Inkább az üt vissza a párizsiakra hogy otthon csak ilyen futottak még csapatokkal játszanak ahol nem igazán kell odatenni a védekezést. Utóbbi hetekben már a francia ligában is csak bohóckodtak annyira agyonnyerték már a szezont megint.
-
BenHans
addikt
válasz
grizlisandor #204289 üzenetére
Mégis kell nekik José. Vicc amit csinálnak.
-
paatrick
őstag
Katasztrófa ez a párizsi védelem
2 méterről gólt kapni szögletből
-
LyonnaisFan1
őstag
Barca megint vezet.
-
paatrick
őstag
Donnaruma tudja hogy melyik csapatban játszik?
Nem az első hogy a barcának passzol
-
grizlisandor
veterán
válasz
BenHans #204287 üzenetére
Lionel távozása segített a csapaton, szerintem a MBappe távozása is folytatni fogja a sort. Van egy jó keret, egy jó messiásra van szükségük, aki egy idényben felpörgeti a nemzetközi kupában őket. De remélem, hogy sose kerülnek a döntő közelébe.
Pdri milyen labdát adott Rafinak.
-
válasz
grizlisandor #204286 üzenetére
Soha ne írd le a Bárka védelmet!
-
BenHans
addikt
válasz
grizlisandor #204286 üzenetére
Na, örülök, hogy átment az üzenet.
Ennek az első félidős szundinak 2, de akár 3 kapott is lehetett volna a vége.
Aztán ekkora csatazajra már nem kellemes felébredni. -
BenHans
addikt
Ez a párizsi mikor szeretne BL-t nyerni? Most azért kb mindenhol vannak problémák a top topnál, verhető ez a bárszá is, erre sikerül ezt a sz@rt összehozni, hazai pályán.
Őket tényleg nem tudjamegtanítani fociznisikerre vinni egy edző sem?
Ez a leshatárról kiugrunk ketten és kapuig futunk ez nem támadójáték, ennyi erővel lehetne José is az edzőjük, csak talán akkor lenne védekezésük is. -
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #204283 üzenetére
pont ma olvastam, h kíváncsiskodnak a turbánoskok
-
remélem bappét sikerül luiz diazzal pótolni. égben kötettett frigy lenne
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #204281 üzenetére
-
válasz
Datsyuk #204274 üzenetére
Ennél már csak az lenne softabb, ha wb az orra alá fingik és attól dobja el magát.
mephi: am csak trollkodtam, kivételesen most titeket segített a bírói ítélet a sok szarság mellett, de ha már tizi kritikusak vagyunk akkor ez legalább annyira nem tizi, mint Sakaé szvsz.
DeathAdder írja jól.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #204276 üzenetére
ez mind csak a jéghegy csúcsa
...volt idén minden, mint a vásárban... vasárnap Klopp se hiába akadt ki a 4. játékvezetőnél durvább rácsúszásra, aminél kisebbre CuJo, Jota és Virgil már pirosat gyűjtött
Gravent is úgy lerúgták kb 1 hónapra, hogy 90fokban tekeredett a bokája, arra még szabadot sem kaptunk... most kivételesen megkaptunk egy fújható büntetőt... inkább csak elszoktunk tőle, hogy ilyen is lehet, azért furcsa
-
válasz
nem is a labda felé fut ami közben már a 16oson kívülre ment ELiott esni akart, mérges lettem volna ha ellenünk ítélnek ilyet, ha nem fújja be Taylor ezt VAR-ral sem adják meg. a kontakt miatt láttunk már hasonlóra tizit adni, játékvezetői hibának nem gondolom, csak soft tizinek
de mindegy is
van hogy sokkal egyértelműbbet nem adnak meg pl. ezt, vagy alliester mellkason talpalását, aztán az ilyet meg igen
-
mephi666
nagyúr
válasz
...na ezt így még én se láttam: egyértelmű, hogy WB-nak esélye nem volt elérni a labdát, miután Harvey ellentétes irányba pöckölte... utána én is úgy vettem ki először, hogy kis késéssel a jobb lába a bal combban akad el, de ezen a lassításon kijön, hogy először a bal sípcsont ütközött
így akkor nem 10%-os, hanem 90%os büntető ez is... (főleg, hogy WB nem is reklamált, az is sokat elárul)
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder #204269 üzenetére
Eliott tizenegyese szerintem teljesen jogos volt, ha esetleg láttad a superslowmot arról a szituációról: [link]
Bissaka bal lábábán akad fent Elliot lábfeje (van egy kocc amit így lehet látni, csak Elliot jobb lábfejét kell végig figyelni) ezért kezd el előre esni. És ez egy nagyon buta belépő volt Bissakától, egyértelműen ő keresi a labdát és ha nem találja el akkor valami mást fog...... -
IreN!CuS
őstag
Tegnapi bohóc csapatok után ma végre igazi focit is láthattok
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Salahról 90%os büntetőket nem kapunk meg
sőt united ellen Darwint is úgy visszarántották a bal szélen 16on kívül, hogy utána szétverte ököllel a gyepet, amikor még be se fújták a szabadot... pedig akkor még tán Szoboszlai is pályán volt és ideális lett volna neki jobb lábbal a szabad olyan távból
-
válasz
Lol, mint egy kokeró Dombi
-
válasz
mephi666 #204268 üzenetére
gigasoft tizi volt Eliotté is, nem először rogy össze így, salah ilyenre sárgát kap és szabadrúgást kifelé
am Sakától sem az első
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x #204267 üzenetére
Harvey használhatóan játszotta meg a labdát, WB-nek pedig köze nem volt hozzá... oké, utána fel is akart bukni az elé csúszó emberben
fújható volt
ilyenre gondolok, ami a KTE ellen lett befújva pár hete... nézd meg, milyen sután találja el a támadó és rúgja ki az alapvonalon... volt utána minimális kontakt meg nagy halál, de full használhatatlan labdából büntető lett
kecskeméti Alisson utána figyeld milyet védett lábbal... az azért nem volt csúnya (kapusiskolában mehet az oktatóvideók közé)
-
hehe
Xabi Alonso: "When my son was 5 years old, he asked me if I knew who Cristiano Ronaldo is."
"I don't think he understood what I did for a living." -
mephi666
nagyúr
válasz
paatrick #204261 üzenetére
...én azt utálom, ha olyat fújnak be büntetőre, amikor a támadó elindítja az elérhetetlen/megjátszhatatlan labdát még a kontakt előtt... ergó ha senki hozzá sem ér, akkor sima kirúgás, de így büntető... lényegében az elrúgás pillanatában borítékolható a játékmegszakítás+kirúgás, de ezt felülírja a var büntetőre
ilyen esetben azt kellene nézni, hogy elrúgás előtt volt-e szabálytalanság... esetleg azt szankcionálni, ha olyan durva a belépő, hogy sárgát/pirosat ér, de ez esetben lap kiosztása után kirúgással folytatni
ui: kontakt nélküli színészkedésre meg bevezetném az utólagos 1 meccs eltiltást
-
paatrick
őstag
válasz
Creative997 #204262 üzenetére
Azokra meg be kell vezetni a belengetett 5-10 perc padoztatást. Tényleg azzal mi lett végül?
Volt valami terv hogy mint a jéghokiban vagy kosárlabdában ki lehet pontozódni és akkor büntetőidőt kell pályán kívül tölteni. -
paatrick
őstag
válasz
Phoen|x #204259 üzenetére
Nem kell keresztre feszíteni, én azt írtam az összes ilyen helyzetben büntetni kell a csatárt és akkor hamar leszoknak róla.
Nem csak Saka ilyen hanem a csatárok többsége, amint ott van valami amit el lehet játszani 16-oson belül már dobják is be magukat ahelyett hogy a labdát kergetné.De mindig oda térünk vissza hogy a jelenlegi bíráskodási rendszert már rég lehagyta a modern foci. Egyik meccsen így ítélik a másikon meg úgy. Vicc.
---
#204260 Phoen|x
Itt Kane csontkovács szakrendelést tartott a londoni rangadók emlékére -
Gabi XL vs. patkány kane válogatás:
-
válasz
eldoble #204255 üzenetére
Ezért mondtam én, hogy 50-50. Kétségtelen, hogy Saka is rájátszott (bár itt is érdemes szvsz a valós sebességben nézni nem pedig a szuperlassítottat), de Neuer sem volt ártatlan, max rutinosabban oldotta meg. A bíró úgy ítélt ahogy. El tudom fogadni, de azt már túlzásnak tartom, hogy Saka-t lassan keresztre kellene feszíteni az ügy miatt.
Datsyuk szépen leírta.
-
mephi666
nagyúr
most jött szembe, de nem mai: 10 dolog, ami nélkül van Dijk nem tud élni
...nem is tudom, ki nyilatkozta, hogy neki még az illata is jó
...ott van a 4.(?) pontban a válasz: babaolaj, viszi mindenhova magával és keni magára
-
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
paatrick #204246 üzenetére
Szerintem jó döntés született és sárgát se adtam volna Sakanák, mert nem dobta magát, hanem aktívan kereste a kontaktot. Megy tovább....
Kane könyöklése viszont szerintem pirosat ért. Nagyon jól tudta, hol jön a védő. A probléma, hogy nehezen tudod bizonyítani, hogy tényleg szándékos mivel a könyöklés pillanatában más irányba néz.
Nagyon rutinos ebben. Ugyan ezt az alattomos dolgot csinálja mikor a mögötte lévő játékos felugrik és alá áll/beletolat, a védő pedig a levegőben elveszíti az egyensúlyát:[link] Szerintem ez sokkal veszélyesebb....... -
eldoble
aktív tag
válasz
Phoen|x #204254 üzenetére
Nézegettem a kis videót, Neuer utolsó lépése, ha csak azt nézem, akkor mozdul a támadó felé, ez igaz, és van benne valami ..., de a lábát leteszi, ami ekkor nincs a támadó útjában, és akkor jön a Saka lába, amit egyértelműen oldalra nyújt és a kapus lábába akasztja.
Ha valakinek szurkolnék lehet nem így látnám ... -
-
BenHans
addikt
válasz
mephi666 #204231 üzenetére
Döntőben meg nem adhat kézre tizit, ne egy szabály alapján dőljön már el a meccs ugye...
Na meg amit mindig lefújnak mezőnyben de büntetőterületen belül befosnak, magasláb, veszélyes játék és fej találat kb együttesen a labdával, mert fel sem szakadt a feje, így nem elég tizis a cucc.Máskor meg a Róma ollózós gólját veszik el tiszta találat után, mert a továbblendülő lábba belehajol a védő. Közröhej. Lényegében nincs szabályos ollózós gól. VEzÉjjlyeZsJádÉg szabad kifele, + sárga.
Egyre több segítséget kapnak mégis egyre debilebbek a bírók.
Eljön még az ideje olyan jv indoklásnak amin eddig szurkolók moralizáltak fölöslegesen, hogy "nemár egy tizivel nyerjen ha az az egy támadása volt" stb stb baromságok. -
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #204248 üzenetére
"nem gondolnám sokkal különbnek a játékvezetést"
Mondjuk attól a PL es tényleg szar
Nem vígasz, hogy máshol is szar.
-
válasz
paatrick #204246 üzenetére
angol játékosoknak az ilyet befújják otthon, légiósoknak ritkábban, muszlimnak soha
de ha ez szerintük nem tizi akkor meg sárgát kellett volna adni, szóval így vagy úgy de mulasztás történt, + a kezezés, + a kane piros, szóval voltak itt bőven nagy hibák, nem gondolnám sokkal különbnek a játékvezetést
-
paatrick
őstag
válasz
eldoble #204242 üzenetére
Nem a kontaktok kell nézni hanem a folyamatot:
Nem volt szándéka megjátszani a labdát, csak beakasztani a lábát a kapuséba. Megint csak visszaütött hogy Angliában van a legrosszabb bíráskodás, egy West Ham ellen befújták volna neki a fogyatékos angol bírók.
A kezezéses 11-es nem befújása meg egyszerűen röhej. Mikor 11-es újrarúgatnak azért mert a kapus lába 10 centivel a vonal előtt volt
Nagyon kell már a forradalom és a teljes mesterséges intelligencia bíráskodás.
-
Redneck
nagyúr
válasz
atee_13 #204237 üzenetére
No nem úgy értettem hogy a Poolnál. A töketlen, fogalmatlan szezon eleji Unitednél voltak jobbak, úgy általában mostanában.
mephi666:
Abszolút egyetértek, de ezt írtam is. Ha egy sima 4-est benyelnek és 2-4 a vége, nincs semmi meglepetés.
Mondjuk előre éreztem hogy pont a Pooltól fogunk pontot csípni. A totál kiesőkkel megy a vergődés, a topra meg felszívják magukat, kb. mindig. -
eldoble
aktív tag
válasz
Phoen|x #204240 üzenetére
Az előző kép, a kontakt pillanata, már ott is lent van a kapus lába, pár tized másodperc múlva meg már teli talppal lent van a lába.
Én azért nem gondolom ezt 50-50 -es szitunak mert egyértelmű volt, hogy a támadó normál, labda felé mozgását nem akadályozzák, hanem ő keresi a kontaktot, úgy, hogy oldalra kinyújtja a lábát.
-
eldoble
aktív tag
válasz
atee_13 #204237 üzenetére
"szinte mindig tizit fújnak"
ez nem így van, ami ilyen látványos azért nem adnak tizit, (még a magyar NB-s meccseken is láttam sok ilyet, ahol a bíró nem adott ilyenért tizit, helyesen), lehetnek olyan esetek ami határ eset és azért adhatnak, de ez nagyon egyértelmű volt, hogy nem buktatott a kapus hanem a támadó kereste a kontaktot. -
mephi666
nagyúr
válasz
Redneck #204235 üzenetére
...azért az első félidőben kapu közelében nem jártak... ha akkor 0-4 az állás, senki nem szólhat 1 szót sem
...utána mi hoztuk vissza őket a játékba és tüzeltük fel egy ajándék góllal... meg a tápos ifistájuk is eltalálta a labdát... voltak pozitív jelek a játékukban, de hibák is bőven, ami miatt kb akárki megverheti őket... ez a döntetlen leginkább nekik hízelgő, mert lehetett volna jókora zakó is
-
atee_13
őstag
válasz
Redneck #204235 üzenetére
" Hiába a sok hiányzó, sokkal jobb volt a MU"
Nyilván a pool töketlensége, hogy a megszámlálhatatlan helyzetből 2 gólt tudott összekaparni. De attól nem lesz jó a MU, hogy az ellenfele kihagyja a helyzeteket.
#204236eldoble
Egyértelmű, hogy beleakasztja a lábát, de ez egy "bevett eljárás" amiért azért legyünk reálisak szinte mindig tizit fújnak azzal a címmel, hogy megvolt a kontakt. Most ez lesz az egyik kivétel ami erősíti a szabályt. -
Redneck
nagyúr
válasz
grizlisandor #204233 üzenetére
Szerintem nem volt nulla, csak a Pool erősebb és gyorsabb játékban. Hiába a sok hiányzó, sokkal jobb volt a MU, mint a szezon első felében. Akkor fingjuk nem volt róla mit kéne a pályán csinálni, csak elképzelés nélküli futkározás ment.
Az utóbbi 2 hónapban vannak biztató jelek. Jövőre PL top5 is lehet a csapatból.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Redneck #204219 üzenetére
"Végre nem tingli-tangli takawaka szar ment, hanem gólt is akartak rúgni a csapatok."
"Jó" napja volt mind Leninnek, meg Portégának is.
(#204223) Redneck:
Első félidőben 0 volt a Mu, de a második félidőre Eric felrázta őket.
Kár, hogy megint kamu tizenegyessel büntettek titeket.(#204226) eldoble:
Az első szituhoz hasonlóan a City ellen se fújták be, láttunk már ilyet többet sajnos.
A második meg sima büntető, a játékvezetői magyarázat, meg vicc. Más szabályok érvényesek a foci meccsen és a negyeddöntőben? -
mephi666
nagyúr
válasz
eldoble #204230 üzenetére
ez a "nem adhat negyeddöntőben ilyenért büntetőt" indoklás a vicc... mint pl amikor a beszarikutya bírók egy döntőben nem mernek kiállítani 100% jogosan valakit az első 5 percben, mert "nehogy hátrányba kerüljön már a csapat és kiszopjon egy reálmargit/city 3-4 góllal"
aztán persze murphy úgy hozza ki, hogy az nyeri meg a meccset, akit már a legelején haza kellett volna küldeni...
a szabály az szabály... más esetet tudnak elemezgetni percekig, de az egyértelmű szabálytalanságot elnézik... "nehogy már ilyen apró hülyeség miatt kerüljön valaki hátrányba"
-
eldoble
aktív tag
válasz
forceberg #204227 üzenetére
Lehet, csak én nem láttam ezt a meccset (a másikat néztem), a kis videó, meg onnan indul, hogy gurul a labda az öt-és-felesen kívül, majd kézzel felveszi az Arsenal-os gyerek, az előtte történtek a lényeg (játékba került-e a labda), ott mi volt?
mephi666
ezt hallottam, de ez már ki tudja, hogy történt, így volt-e ...
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #204227 üzenetére
"A kapus a labdát a védőnek passzolja, aki a kezével megfogja, ez büntető. És akkor a játékvezető nyilatkozata, nos, azt mondta, hogy a negyeddöntőben nem adhatok ilyenért büntetőt. Bocsásson meg. Nem az én hibám, nem a mi hibánk."
ez a duma
"nem adhat negyeddöntőben ilyenért büntetőt"
-
eldoble
aktív tag
Két érdekes eset: [link] , Saka beleakasztotta a lábát a kapusba, az nem tizi, de a másik ...
-
venember83
nagyúr
Ó, BL-meccs volt! Méghozzá Madrdidban!
"A megérkezés érzése, annak a csapatnak a stadionjába, amely ellen a legtöbbet harcoltam a spanyol csapatok közül, nyertem és veszítettem, szinte a hazatéréshez hasonlít. Amikor az ember itt pályára lép, nyer és két gólt szerez... Egyértelműen magasabbnak érzi magát az ember, bár én nem vagyok túl magas. Mintha magassarkút viselnék."
[Alessandro del Piero a Sky Sport műsorában] -
Redneck
nagyúr
Na megnéztem ezt a MU - Pool meccset amit vasárnap kihagytam. Nem volt rossz.
Megint az volt az érzésem, hogy a United egy ideje jó irányt vett, de ez nem mindig látszik az eredményen. A szezon első felében azt írtam, örüljenek ha 8-10. hely valamelyikére bejönnek. Ez még lehet így, de játékban sokkal összeszedettebbek mint a tavalyi évben, és jól játszanak a kényszerből berakott fiatalok. Végre látszik valami tudatosság, van valami játék, de ebből max jövőre lesz igazi előrelépés. Kíváncsi vagyok ki lesz az edző...Szobi egyébként tök jól játszott. Szépen osztogatott, szervezett, kapura is veszélyes volt. Nem rajta múlt hogy nem rúgott a Pool egy sima 4-est. Nem értem hogy kapott kevesebb pontot mint mostanában pár meccsen, amiken nem volt túl erős.
-
sh4d0w
félisten
Az osszefoglalo alapjan a Bayern osszeteheti a ket kezet: elobb egy lest engedtek el nekik a kapufa elott, majd megfosztottak az Arsenalt egy buntetotol.
-
Redneck
nagyúr
Jó kis meccs volt ez a Real - City. Végre nem tingli-tangli takawaka szar ment, hanem gólt is akartak rúgni a csapatok. Szeretem az ilyen focit!
Most megnézem felvételről a MU - Poolt is, mert sajnos lemaradtam róla.
-
Creative997
őstag
Arsenal ezt megúszta..
-
LyonnaisFan1
őstag
Holancnak volt hivatalosan kaput talalo helyzete?
-
sh4d0w
félisten
Ez a Foden legalabb akkora ordas nagy faszkalap, mint Zsunior... Ugy fetreng mindig, mint egy furdoskurva, rohadt unalmas.
-
Creative997
őstag
Bazz, micsoda gólok
Már 10-nél tartunk ma este
-
sh4d0w
félisten
Annyira tudtam, hogy elvezetes meccs lesz
-
LyonnaisFan1
őstag
3-3
-
Creative997
őstag
A 2 teszkos gólra így kell, minőséggel válaszolni.
És ott az Arsenal
#204205grizlisandor szepen leruszkiztad az ukrant
-
hobizoli
nagyúr
....2-3 au
-
grizlisandor
veterán
Josko Karfiol!
-
LyonnaisFan1
őstag
Az DUGO (is)
-
grizlisandor
veterán
Foden bevarta Lenin kapujába.
-
válasz
LyonnaisFan1 #204203 üzenetére
A hibátlan első érintéssel tökéletes lövőhelyzetet csinált magának.
-
LyonnaisFan1
őstag
Cici gol
-
Creative997
őstag
Haaland vedonek jobb mint csatarnak..
Tessék, itt is van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia