- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen videókártyát?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #196221 üzenetére
már vagy 10-15 éve nem láttam itthon amstel-t pedig leginkább a jó lager-eket szeretem... ettől a szétkomlózott vonaltól gyorsan be tudok sokallni... az a jó sör nekem, amit szépen eliszogatok akár délutántól-estig és a 6. doboz is ugyanúgy jól esik... mindenféle ipa-ból meg 2 doboz után már karácsonyfa szagút böfögök
keresem én is itthon mindig az amstel-t, de sehol nincs... a másik legnagyobb bánatom a stella, amit már kb 2008 óta a borsodi főz (addig import volt) és egy hányadék lett... az volt 2001ben az első sör, ami igazán megízlett: szóbeli érettségi után majd meg rohadtam a buszon, olyan meleg volt... első utam a kocsmába vitt, ott fater kérdezte, hogy mi volt: "nem kellet semmiből újat húznom, valószínű megvan minden" ...akkor mit iszok? ...úgy éreztem, hogy jól esne valamiféle sör, de akkor már legyen minőségi, drága... stella lett (gyorsan kedvencemmé vált és ha több volt a pénz, akkor azt ittam... csak hát utánacsóró főiskolásként 2 stella árából kijött 3-4 üveg olcsóbb sör, ami már iható volt)
...aztán most nyáron grado-ban körbejártunk pár boltot, hogy "miből mi a választék" ...és ott volt a stella, nagy "imported" felirattal... és nem ám 0,5ös üvegben, hanem 0,66-ban olaszéknál csomó sörnél a 0,66-0,75-1,0-s üveg megy... be is vásároltam, behűtöttem, este megbontottam egyet és 22 év után is azonnal felismertem az illatát íze se változott semmit... csak azt bánom, hogy nem raktuk plafonig ilyennel a zafirát ...de majd jövőre (amstelt is kerestem célzottan minden üzletben és azt náluk se találtam)
dreher pedig így nézett ki: ahhoz képest, hogy ezek viszonylag kommersz nagyüzemi sörök, magasan verik az egész hazai palettát leginkább olasz sörökből vásároltunk be itthonra: 5-6 márkát és egyes márkákból több típust... nem tudnék olyat említeni, amiből ne esne jól egy újabb üveggel
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- További aktív témák...