Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #194375 üzenetére
lukaku-nunez csatársor kéne!
-
cyberkind
félisten
Kurva jó vétel lett ez a srác, álmomban se mertem volna gondolni, hogy ő lesz az új 9-es, aki talán 10-est játszik, kb, mint Kaka az aranylasztis évében.
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #194379 üzenetére
Hihetetlen baszki... Es megint
-
Tibiajax
nagyúr
kész, fel is adtam
elnézést kérek tőled Citró, és szeretném ha helyet cserélnénk a ketrecben. -
cyberkind
félisten
haha Visca el Barca
-
Soulfly842
addikt
bellingHAAAMMM
-
grizlisandor
veterán
Jude 2x
-
mephi666
nagyúr
válasz
...gyenge, falun 25+ éve volt egy srác, aki félpályáról, rögzített helyről rúgott... mondta hogy védjek és a felső kapufát horzsolva ejtette be meredeken
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #194381 üzenetére
Legkesobb jovore visszater, a kerdes inkabb, hogy milyen formaban, illetve mennyi idot hagynak neki bizonyitani..
Nem ugy tunik eddig, hogy nagyon harcban lenne a csapat barmiert is...Teki? Nem, kosz..
Bellingham hamarabb jott, mint vartam..
-
Richard!
addikt
válasz
grizlisandor #194382 üzenetére
Júdás
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
grizlisandor #194382 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
Jude!
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #194374 üzenetére
Már könnyített edzést végzett a héten, elvileg következő meccsen már padra nevezhető. Bár ez nálunk akár fél évet csúszhat!
Ha nem harcolnak ki nemzetközi kupa indulást vagy nem húznak be egy hazai kupát ránkromlik a játèkpènz.Szemeztem pedig a Bayern meccsel, de hát a classicó az classicó!
Rm meg majd kölcsönvesz egy kilencest, jövőre úgy is jön teknős és az aktuális edző baja lesz összegyúrni a csapatot.
-
-
atee_13
őstag
válasz
-
Tibiajax
nagyúr
nem tudjátok, utóbbi 30év legjobbja-bellingem játszik ma? nem igazán látom a pályán
-
Creative997
őstag
válasz
Wow, 3 piros első félidő 0-0, majd 8-0 a vége, igen extreme
-
Kane saját térfélről lőtt gólja
hihetetlen bazmeg, meg van a núnyez aki az ötösről az üres kaput nem tudja eltalálni
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #194373 üzenetére
Nkuka mikor épül fel?
Nem sok jó mozgósíthato 9es van télre szvsz, bár nálatok a della úgy repül, mintha játékpénz lenne.
RM meg... hagyjuk. A szezon lemegy így aztán meg megint szappanopera -
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #194368 üzenetére
Nem igazán vannak a helyezet magaslatán.
Télen a mozdítható kilencesek árai ki fognak lőni az egekbe, mert ide is meg hozzánk (Chelsea) kell, mint egy falat kenyér.
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #194361 üzenetére
A koca közösségi oldala alá odaposztolgatták már?
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #194367 üzenetére
Koszi a gratulaciot.
Azert merult fel bennem, mert ertem en, hogy Farkas nem nyerne elmebajnoksagot, de 2x ugyanolyan faultert sargat kapni 25 perc alatt, aztan villamgyorsan kapni meg 2 golt kicsit gyanus. Mindamellett, azt hiszem, ma par jatekosotok szemoldok nelkul megy haza, mert Kuznyecov leuvolti roluk - megerdemelten. -
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #194368 üzenetére
Az egész csapat csöves, nincs csatár, Rodrygo és Vini van erőltetve csatárként (nemhiába Bellingham tündöklése), a védelem sokszor ideges és gyenge, ha pedig visszatér Militao, ez nem fog javulni az első hetekben, sok és van baj.
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #194365 üzenetére
Ezzel a csöves madridi védelemmel lehetne már vagy 3-0 is
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
sh4d0w #194366 üzenetére
Kizartnak tartom. Egy rossz kifogott nap. Ma semmi sem jott ossze. Nektek
Ha osszes helyzetek szamait nezem mindket csapatnal kb. egal lehet. Ti jobban eltetek azzal, ami felkinalkozott.
Minket a ket kiallitas szo szerint osszeroppantott. Es mindketto nagyon butara sikerult. A masodiknal szerencse, hogy nem tortek csontok. -
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #194364 üzenetére
Egyebkent mi ez, edzobuktatas?
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #194361 üzenetére
Már a focistáinkat is megfertőzte, a Sorosista, Brüsszelista nyugati woke.
A TV2 a közvetítési jogokat visszaadta a kép alapján!
Közben vezet a Barca, Gündogan de hiányzik a cityből.
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #194359 üzenetére
Ez a csavo mekkora hulye
-
hát eddig tartott, máris átoperálták
-
grizlisandor
veterán
Chelsea 0 - 2 Brentford
Első félidőt domináltuk, egy Mandueke keresztlécet tudunk felmutatni, meg egy Sanchez hibát.
Második félidőt jól indítottuk, a partvonalnál kaptunk egy szabadrúgást, erre a melegítő Maupay belép a pályára és elgurítja a labdát, sárga a jutalma. Ezek után jött a hideg zuhany, a védelmünket mattolták, Cucu lemarad, Silva mozizik, Disasi vakra ugrik és jön Pinnock és vezetnek a darazsak. Utána már kiegyenlített volt a mérközés képe. Sort kellett volna cserélni, de nincs a padon változásra képes játékos. Csóri Maatsen végig el lett nyomva testtel.Volt egy csomó tizenhatoson belül elszenvedett szabálytalanság, de egyik se volt komoly. Hosszabbításban egy szögletnél feljött Sanchez és le lettünk kontrázva, Mbeumo 0-2.
Ugyanott vagyunk, ahol tavaly, csak kicseréltük a keretet.
Ide egy gólvágó csatár kevés lesz, ha a el se tudjuk jutattni hozzá a labdát.
Szögleteink, szabadrugásaink és beadásaink ingerszegények.Na most hajrá ElClassicó.
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #194354 üzenetére
En a csavot mar akkor is egy fatuskonak tartottam, amikor Kovesden jatszott - ma sem cafolt ra
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #194349 üzenetére
Hu, most nezem, Farkas most nalatok jatszik?
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #194349 üzenetére
En is... de nem panaszkodom
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #194347 üzenetére
...aztán jönnek a csirkék, akik Kane árából lepénzelték a fél játékvezetést... city, szarkák, BHA, united... lehet fogadni, hogy a mikulás hoz-e új edzőt a csapathoz? vagy szimplán őt kérik fel, mert nincs más opció
olyan érzésem van ezzel a cselszkivel, mintha összevásárolnának mindenféle baromi drága alapanyagot: szarvasgombát, homárt, kaviárt, több évig érlelt baszottdrága sonkát... és megkérnék a sarki pizzasütőt (aki egyébként pizzából kurvajót készít), hogy ezekből csináljon valami világrengetően jó dolgot
...ott cseszték el nagyon, hogy Tuchelt 60% win rate mellett kibaszták... akkor megvolt kb az irány, csak idő kellett volna... távozása óta meg 20szor próbáltak irányt találni és sorban fogyasztják az edzőket
-
LyonnaisFan1
őstag
Fehervar-Diosgyor 2-0 felidoben.
Erre kevesbe szamitottam. -
Tibiajax
nagyúr
kezdődik -
Tibiajax
nagyúr
ez a cselszi-meccs vége..
hattalmas volt -
atee_13
őstag
Pocok mester nem lesz az év managere ugye?
-
mephi666
nagyúr
...kátű
na kopognak már Zerbiért?
-
Tibiajax
nagyúr
soha ne írd le a
-ot! -
mephi666
nagyúr
Gallaghar-nek mi ez a Szalai Ádám séró?
régóta nem néztem már cselszki meccsbe, úgy sikerült feltölteni nyáron a középpályánkat... Szoboszlai és Macca mellett nem sok hely maradna neki és a Graven-Endo páros se rossz
...ehh ez a Brentford fejes: bestukkolta keményen
Pocokmester meg úgy ül, mint valami morcos, gonosz törpe
-
venember83
nagyúr
Az esti Juve-Hellas csúcsmeccs valahogy kimaradt. El Clásico... Pfej... Na mindegy. A fentiek egyikét sem fogom nézni, az is 100%. -
grizlisandor
veterán
Frank túlkiabálja a nézőket folyamatosan.
-
sh4d0w
félisten
Ahogy elnezem, ez a ZTE-s Klausz pont ugyanolyan lusta diszno, mint az apja volt...
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #194330 üzenetére
...ma Szuhodovszki nem volt "kecskeméti Szoboszlai" ...Varga Bence inkább "kecskeméti Alisson", olyat védett lábbal...
...na és lehet feleslegesen, mert ez büntető lesz (ja, de ez nem is ugyanaz a szitu volt, így jár a keksz)
ui: jól láttam, hogy az a 2 nyugdíjas alkotta a teljes zalaegerszegi szurkolótábort?
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #194327 üzenetére
...nem Zete: Zeke
beállt és gólt lőtt...
...a szivárvány is megérkezett félidőben a pálya mögé... eszembe jutott róla egy Junkies nóta: "néha a szemétdomb felett is felragyog a szivárvány"
(találó a mostani formát nézve)
-
grizlisandor
veterán
Var szoba alszik, kèzzel rakta alrèbb a védő Sterlinget.
-
grizlisandor
veterán
Sánchez mit csinál, erről keresni fogok videót!
Közben Mandueke keresztlèc.
-
grizlisandor
veterán
Hooper fúj nekünk, remélem nem úgy mint a pool-spurs meccsen.
Kommentátor már ekèzi a csapatot, még a el sem kezdődött a meccs.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #194300 üzenetére
Tisztelt bíróság visszavonom a beadványomat, VAR-t megtekintve nem történt kezezés csirke oldalon, elnézést kérek a felesleges hangulatkeltés miatt.
-
válasz
Tibiajax #194318 üzenetére
Olyan, mint a Leo éra, nem lesz többet. De az is látszott, hogy egy xar "chemistry"-vel rendelkező keretekkel ő sem tudott már nagy eredményeket gurítani. Hisz, ha egy csapat nem az okádék csak a második szándékú játékot nyomja, akkor csak és kizárólag akkor lehet ereményes, ha jól passzolnak a fogaskerekek. Pep is ezért cserélget le embereket a Szitykónál.
A játék nekem sem tetszik, de a keret kezd normalizálódni. Lásd Dembohóc mekkora nullát alakít a parizernél...
Még Sergit kéne valahogy kibaxni, mert semmire sem való...
Ez egy erős közepes, de BL-re nem esélyes keret. Egyébként vicces, viszont de Jong kell a csapatba, Romeuék nem elég agilisek.A képes hsz: Ha őszinte leszek, a tudásukon kívül se Jr., se Lajos sem volt számomra túlzottan kedvelhető.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
forceberg #194316 üzenetére
tudom, h annak tűnök. elfogadom
de az is egy fura, meg érdekes tény, hogy mióta szeretem, meg nézem őket, ~97óta, azóta ez az első olyan keret, amit.. egyszerüen nem tudok hová tenni
egy full irreveláns, nem szerethető, szedett-vetett, zéró szarság csak
nem tudom, mlért van ez, amúgyegy dolgot tudok, hogy a messi-era alatt, meg persze főleg a vége fele már én tisztában voltam azzal, és emaitt szomoru is voltam, hogy mi lesz ha leo, meg a többi aranykorszakos társa már nem lesz?.. milyen katalán csapat lesz akkor?
de nyugtattam magamat mindig azzal, hogy Messi előtt is volt barcánk, azokat is szerettük, pedig nem volt még az argentin zsebkés-zseni, és mégis volt élet nélküle is..
szoval, hátha majd ezután is lesz..ezután -
Tibiajax
nagyúr
nagy derbire van ma kilátás
érkezik a bantu Lukaku Milánóba, Jose támogatásával.. de szép is lesz majd, ahogy a curve nord fogadni fogja őt -
grizlisandor
veterán
válasz
Soulfly842 #194311 üzenetére
Kaneből kapott pénzt helyesen kell befektetni!
-
Soulfly842
addikt
válasz
Nincs értelme, a kilóméteres les miatt se érvénytelenítenék pl. a találatukatt, ill elvennék az ellenféltől az egyértelmű gólt.
Kutya jól fizet a Tottenham a bíróknak/videóbíráknak mostanában
-
-
válasz
grizlisandor #194307 üzenetére
Már lassan szurkolnotok kell a Szitykónak, nehogy ezek húzzák be a ligát!
-
grizlisandor
veterán
Ayew jól feladta a leckét a VARnak, percek óta megy a vizsgálat.
Végül megadták.
Szépítenek a sasok, megérdemelten!
Porrót Ayew zsebre teszi. -
grizlisandor
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #194304 üzenetére
...azért erősen kellett nekik már pár soron a játékvezető cheat, hogy tabellát vezessen ez a semmirekellő purgatórium
...most kéne villanni a "2-0 pszichológiájának" és 5perc alatt 3-2re fordítani
-
grizlisandor
veterán
Son gól, előtte percekig a saját tizenhatosuknál passzolgattak, már kezdtem anyázni, hogy ezek vezetik a PL-t?!
Erre egy gyors ritmus váltás és bent is van a labda. -
grizlisandor
veterán
Ward öngóle...
A sasok védeleme sakkot kapott, Ward adta a mattot.57 perc alatt nem talált kaput a csirke, de vezetnek.
-
atee_13
őstag
válasz
Azt hiszem ebben a szezonban már kiderült, h felesleges videózni ellenük
Új hozzászólás Aktív témák
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Túra és kirándulás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- EAFC 25
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest