Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• cyberkind

félisten

válasz wihay #163942 üzenetére

Olyan értelemben mindegy, hogy az is pénz, meg ez is pénz, Pogba meg nem úgy néz ki, mint aki elakarja engedni ezt a pénz dolgot, pláne a MU korszak lejtője után, hiába lesz 30 éves, semmit nem változik a felfogása, hogy legalább valamit letegyen klubszinten is.
    Emlékszem, amikor talán a franciák edzője nyilatkozta a csapatáról, hogy ezek képtelenek lemondani sok dologról, ezért volt az, hogy éjjelig ment a Fifa, ami után fáradtan mentek az edzésre és a többi, na ez kb teljesen rá vall.
    Én nem láttam játszani őt a Juve-ban, ami miatt kiérdemelte azt a kivásárlási árat, de Angliában semmi extra nem volt.

DeathAdder
    Emlékszem a buzi stadion avatójukra, mindent bedugítottak a Spurs drukkerek, lehetetlenség volt mozogni a városban bárhogy...
    De még mindig nem értem, ott van Mr Levente, aki elvileg gazdag meg minden szar, hogy van adósság és a többi, nyilván nem egy Manszúr sejk, de van ott pénz bőven, és mégis más a szitu. Ha valamit akar kezdeni magával a Spurs, akkor bele kell tenni a pénzt, ami nem 2 év alatt jön vissza.

Új hozzászólás Aktív témák