Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
a tisztes helytalloknak az alabbi adat
“Portugal are the first team in European Championships history to score three goals in the final 10 minutes of a match. Intent.” -
paatrick
őstag
Hát nem sok jóra számíthatunk a franciák ellen. Ezek nem fognak leállni háromnál.
-
perempe
veterán
a francia edző tiszta James Woods!
-
mephi666
nagyúr
Na, gondoltam hogy lesz vagy +6perc... húzzák itt az időt... 1perc le is ment a semmire... legyen már x
-
Greentea
senior tag
válasz
bandus #149335 üzenetére
+1
0-0 -ra büszkék lehetnénk, de még a 0-1-re is. Viszont hazai pályán 3-ra kikapni, ha jól játszottunk, ha nem az utolsó 10 percig..Ne legyen igazam, de én is gyengébbnek érzem ezt a keretet mint a 2016-ost. Szervezettség Rossi alatt összeállt, de abszolút hiányoznak az egyéni pluszok a támadásoknál.
(Utóbbi megvolt valaha?)
-
-
MPowerPH
félisten
Ez a National Elf egy vicc... Viszont a tempo brutal, ezek ketten a mai magyar csapatot(es a portugalt is) bedaraltak volna, erobol.
Ez a video biro rohadt jo.
-
mephi666
nagyúr
Azt azért vágjátok, hogy Szalai annyiszor találta el a kaput, mint a német+francia válogatott 77perc alatt?
-
-
BenHans
addikt
Var miatt van, nem akarnak szabályos gólt elvenni, ha véletlen benéznék és nem les mégsem.
Ami nem közvetlen gólhelyzetet teremt annál behúzzák egyből. -
mephi666
nagyúr
válasz
Vismajor01 #149387 üzenetére
Ja, de vannak elég egyértelmű helyzetek, amikor ez tök fölösleg... pl most is méteres les volt, amit azonnal inteni lehetett volna (akár röptében kommunikálhatna a partjelző a varszobával, ha bizonytalan...)
-
DS39
nagyúr
Ez most valami új szabály? Miért nem akkor fújnak lest, amikor átveszi a labdát?
-
les vgy nem, azert mbappe leszopatta a nemet vedelmet es neuert rendesen.
-
mephi666
nagyúr
A lest megint beintették kb fél perc késéssel
M4en sokat szarakodik a hang és alapból késik kb 2 másodpercet...
-
BenHans
addikt
De kár ezért a Mbappé gólért.
-
villamos
őstag
Nekem az tűnt fel inkább Szalainál, hogy össze - vissza csetlett, bottlott az egész meccs során, akárhányszor a labdához ért véletlenül...
-
jogi szimatot fogott
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #149378 üzenetére
Azért ez a francia védelem se valami atom: Gnabry-Gündogan helyzetnél is elvoltak mindenfelé, mint a befőtt... szerintem simán benne van ebben most 2+ német gól is
Ui: meg azért Lewa hiányzik ebből a bayern-chelsea-real válogatottból
-
-
mephi666
nagyúr
Szoboszlai kéne nagyon a dinamizmusával... habár lehet arra jó ez, hogy most gyűlik a rutin és utána összejön a vb-szereplés
amire teljes lehet a keret... sok elvárásunk nem lehet a legjobb játékosunk nélkül a halálcsoportban... a 3 ellenfelünk közül egy is elég lett volna meg 2 ilyen macedónia/skócia kaliberű töltelék, akik ellen reálisabb esélyünk lett volna (ennek ellenére a meglepetésben még mindig bízok)
-
mephi666
nagyúr
Rüdiger megcsöcsörészte Pogbat
ha ebből nem lesz reggelre meme, akkor semmiből
#149374: elsőre azt hittem én is, hogy Suarezbe átmegy, de biztos beugrott neki, hogy harapni mégse kéne
-
gabross
tag
válasz
mephi666 #149370 üzenetére
Vagy legalább olyan lövése lenne, mint a Schick gyereknek. Oké, Marshall kijött a rokonok elé, de azért szépen kanyarodott a labda a léc alá.
Török játékvezetés is katasztrófa volt. Portugáloknál pár lap elmaradt, de Fiola is egy-két 11-est majdnem összehozott. Volt a kéz, amit CR7 is reklamált, illetve az első félidőben Willi szerelte, majd Fiola tök feleslegesen földre baszta fejénél fogva B. Szilviát.
-
mephi666
nagyúr
Na a csigazabáló színész
földhözvágja Kimmichet, akinek a lóduló lába végigsimogatja az arcát, mire fáziskéséssel fogja a fejét, fetreng, kukucskál, hogy a műsor mennyire tetszik a közönségnek
Ui: van egy olyan érzésem, hogy gurulni fog itt pár játékosnál a gyógyszer
-
mephi666
nagyúr
Partjelzők itt is elég vakon vannak: nekünk is néztek be szögletet, most a németeknek is járt volna... nem nagy cucc, de azért mégis egy rögzített helyzet, amiből potyognak néha a gólok
Ui: ez a lendület hiányzik a mi válogatottunkból, hogy 1-2 játékosunk ilyen megindulásokat tudjon produkálni... ha pl Szalai bekapna meccs előtt 2 turbo rágót és felgyorsulna
-
Kíváncsi leszek, ki fogja tudni ezeket a franciákat megállítani, és hogyan.
-
Beverték a léc alá, ahogy kell. Ohh wait...
-
Tibiajax
nagyúr
az szép volt, Hummels
-
bagyulajuve
addikt
na, végre nem Juve öngól
-
mephi666
nagyúr
német-francia meccset senki nem nézi? itt pedig van a pályán mindenki: Zorro-tól kezdve a tini nindzsa teknőcig... na Hummels gólt szerzett... a franciáknak
Löw tartogassa már a betlijét inkább ellenünk
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Piftuka #149343 üzenetére
nna, ezt nevezem, ez már hsz..
Légy üdvöz.
látom, nem tavaly kezdtél el focit nézni te semnagy fociszimpatizáns-társak mi ugyan nem leszünk azt már látom, de majd teszel a tartalomhoz te is, ha velünk maradsz.
kellemes, korrekt kis közösségünk van, viszonylag vegyes felállásokkal és érzelmi töltésekkel..
szeretjük az angol, spanyol, olasz focit, perverzebbek a németet, patrióta beállítottságú önsanyargatóbbak meg még a magyar első osztályt is szokták követni, egészen budafoki villamos II se-szinteken
na Forza! -
bagyulajuve
addikt
kár a meccsért, bíztam a döntetlenben végig, sőt vágytam a bomba meglepetésre - nem jött össze - Benhans-szal egyetértek, szerintem is büszkék lehetünk a csapatra (persze ne magára az eredményre, mert a 3-0 sok, de ez azért nem tükrözi a játékot teljesen, persze jobbak a portugálok, ezt nem lehet vitatni)
Richard!
-
paatrick
őstag
válasz
snecy20 #149328 üzenetére
16-ban a semmivel se jobb osztrák meg izlandi csapat ellen fel lehetett állni támadóbban. Utána a portugál meccset hagyjuk, mázlis gólok, plusz a portugálok egyértelműen a döntetlenre mentek mert azzal kerülték el a belgákat a következő körre. Ezért nem is csináltak semmit 3-3 után pedig még lett volna fél óra a meccsből.
Ha most úgy mennénk ki a portugál, francia, német csapat ellen hogy megverjük őket meg támadjunk, akkor ez nem 3-0 lett volna hanem 6-0. Ha nem fix védekezésre állunk be akkor a klassziskülönbség okán szétkapna minket mindhárom csapat.
-
Viktoár
addikt
válasz
sh4d0w #149348 üzenetére
Jó rendben, akkor átfoglamazom. Engem inkább csalódottság tölt el, de büszkeség semmiképpen.
Abban is biztos vagyok hogyha 0:0 -nál próbál meg Ronaldo úgy kacsázni mint a harmadik gólnál akkor teli talppal csúsznak a halántékára két oldalról a srácok hogy elhozzák az 1 pontot.
De így a 92. percben 2-0-ás állásnál már elengedték..... ez az amit nem tudok elfogadni, főleg ezen a szinten.
-
perempe
veterán
válasz
Vismajor01 #149352 üzenetére
nálam jó.
-
Vismajor01
addikt
És m4 sport MÉG MINDIG NEM MŰKÖDIK
-
Piftuka
veterán
No, mindjárt játszik a "Török-arab liga" az "Afrika válogatott" ellen... (
)
A meccs után okosabbak leszünk, hogy mire számíthatunk ellenük.
(A mai meccsről inkább még nem írok, mert túl friss az élmény...)
-
zilazil
őstag
válasz
DeathAdder #149345 üzenetére
Abszolút pariban voltunk az első gólig, azután szétestünk sajnos, de messze nem lehet ezt alázásnak mondani.
-
inkabb mar figyeljuk a nemet-francia meccset!
mindket kezdo brutal, nem tudom melyiknek lesz edge a tobbin. talan a franciak.
-
-
Viktoár
addikt
-
Piftuka
veterán
válasz
Richard! #149332 üzenetére
Üdvözletem a topic közösségének!
Ha tudok, én maradok.
Szívem csücske ez a játék. Anno a HWSW fórumon ~20 éve én indítottam el a labdarúgással foglalkozó, a fórum lezárásáig nagyon aktív témát. (Azt nem ígérem, hogy olyan gyakran fogok írni ide is, mint oda, de követem a beszélgetést; korábban is olvasgattam már, amiről itt beszéltek.)
És hogy az itteni "témaösszefoglalóra" is reagáljak... A kedvencek? Videoton és a Magyar válogatott a születésem óta; a Spanyol válogatott a '82-es VB óta, Real Madrid az 1984-85-ös UEFA Kupa döntő óta.
Utóbbi két csapat csak akkor, ha nincsen rajtuk kívül magyar csapat a pályán.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bandus #149335 üzenetére
ezeket a portugálokat meccs előtt kajakómába kellett volna tenni 1-1 tányér babgulyással meg csülkös pacallal... természetesen pár jó szilvapálinkával is megkínálni őket
...habár elég összevissza volt néha a mozgásuk, lehet megkapták, csak lehetett volna 1-el több a feles, hogy 90+5 percig kitartson
-
IreN!CuS
őstag
Ezt meg csak a helyi téren néztük - szombaton majd élőben - de így is jó volt a hangulat. 0:3 ide oda amoda a csapat csapatként játszott küzdött hajtott döntetlent szerintem megérdemelték volna. Mindig az a kurva volna.... remélem a franciák és a németek ellen is képesek lesznek legalább ennyire
-
Viktoár
addikt
válasz
BenHans #149330 üzenetére
"A magyarok ismét büszkék a válogatottra."
Tehát örüljünk a 3:0-nak?
Még mindig fejben van gond, mert 1 gól után összeesünk mitn a 3 napos krémes.
84 percig álltuk a sarat ez becsülendő (noha 90 percig tart a játék) és kaptunk egy ratyi gólt. Ez megeseik nincs szerencsénk, de utána a hátralévő 5 percben miért kell még 2-őt bevenni? Az 1:0 megsüvegelendő lett volna de ez meccs végi összeomlás...hát mindennel eltölt csak büszkeséggel nem.
-
válasz
BenHans #149330 üzenetére
birom ezt a mindenkori szovetsegi kapitany narrativat. a magyarok mindig buszkek a valogatottra, mindig elote tekintenek, mindig tanulnak. nekunk a bab is hus, a hideg porkolt is finom.
nincs gond a mai teljesitmennyel, csak azert szar dolog egy vesztes csapatra buszkenek lenni, erted
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #149312 üzenetére
örülsz a 0-3nak, mint majom a farkànak, mi?
Richard
-
Richard!
addikt
Mennyi új arcz van a topikban...Legyetek üdvözölve, reméljük az EB után is itt maradtok velünk.
-
DS39
nagyúr
kár, hogy ilyen sz.r lett a vége, pedig már tényleg reménykedtem, hogy összejöhet a döntetlen.
most nekik volt szerencsés góljuk, ez megzavarta a biteket a fejekben, utána jött a lavina. ha nem rántja le, belövi a portugál támadó, ilyen szempontból mindegy, viszont CR 2. gólját miért nem vette el a VAR, az rejtély. szerintem simán les volt.a másik két csapat ellen nehezebb dolgunk lesz, szerintem a franciák és a németek is ütni fogják ezt a portugál csapatot.
-
BenHans
addikt
Bárhogy nézzük fáj ugyan, de ez tisztes helytállás volt! Sajnos nem volt annyi szerencsénk, mint a svédeknek.
Szép volt fiúk!A károgóknak sok térdelést kívánok, mert most megint előbújnak majd a kövek alól.
A magyarok ismét büszkék a válogatottra.
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #149326 üzenetére
Ja, jó lenne meglepni a nyugat-románokat.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
paatrick #149325 üzenetére
azért nem szabad elfelejteni, hogy a fikakirály Löw újabban elég gyakran játszik betlikirályt
én elsőre ezeket a portugálokat tartottam legerősebbnek... ma közel nem a maximumon pörögtek, mi pedig igen... kíváncsi vagyok most akkor az esti meccsre, mennyire van egyben a másik 2 ellenfél, majd ezek után a hétvégi portugál-német is érdekes lesz (ha a németeket is elpakolnák, még jobban kihúzhatnánk magunkat)
-
LyonnaisFan1
őstag
Sztem sincs miért szégyenkezni.
Egy potenciális EB győztes csapat győzött le minket. (Attól függetlenül, hogy ma elég tompák voltak, de nagyon minőségi a keretük.)
Nagyon nem lepne meg, ha újra döntőznének Ronaldoék. Hogy kik ellen, az más kérdés.A Gall kakasok ellen szombaton délután a mai vereség után abszolút teher nélkül, és felszabadultan kell játszani.
Azon a 90 percen mi semmit sem bukhatunk, na de ők... -
paatrick
őstag
Várakozásaimon felül teljesített a magyar csapat, de végül minden benne volt a meccsben hogy hol tartunk és min kell javítani. Az első gól után szétestek a fejek (szokás szerint
) és jöttek a hibák, addig viszont szépen lehozták.
Másik oldalról érthetetlen a portugálok mit akartak. Semmi taktikát nem láttam, lézengtek a pályán, és nem a magyarok miatt. Nem váltottak, nem is cseréltek. 80. percben jutottak oda hogy azt a 2 szerencsétlent (eszembe jutott már az a 14-es játékos William, már 5 éve is visszafelé futott a pályán) meg az a másik alacsony 21-es játékos is annyi labdát adott el hogy jaj. Simán félidőben meg kellett volna lépniük a cserét. Most megúszták, de ebből nem lesz címvédés.
Már a végén szorítottam a magyaroknak hogy húzzák ki valahogy. Sajnos ettől a francia, német válogatott klasszissal jobb lesz.
-
Vismajor01
addikt
Azt tudjuk egyébként, hogy a magyar gólnál miért ilyen későn húzta be a spori a lest?
Egyértelműen les volt, átvette a labdát, elvezette még 15 métert legalább, ott kicselezett egy játékost, rárúgta-gól-LES?!
Ezt igy hogy? Addig tanakodott ezen a partjelző, vagy mi?
Másik kérdés:
Ha a VAR meg tud adni egy tizenegyest, elvenni is tud? Merth ESPN amerikai kommentátora szerint az a portugál tizi nagyon jószivű volt és nem kellett volna befújni..Namost ezt a VAR vizsgálhatta volna és mondjuk visszamondják?
-
mephi666
nagyúr
ha úgy nézzük, reális a különbség a 2 csapat között, nincs ok a szégyenkezésre... az a pár perc rövidzárlat nem kellett volna... szerintem baromi nagy volt a terhelés és az elvárás a csapaton: ennek a meccsnek most vége, fújni kell egyet és szombaton az esélytelenek nyugalmával akasztani egy vicceset a franciáknak
...ma meg szurkolni, hogy legyen minimum egy 3-3-as x a másik meccsen (az csak 1-1 pont)
-
villamos
őstag
Erőn felül teljesítettek a srácok, végig mentek mint a gép, jó volt...
-
venember83
nagyúr
Szép volt, abszolút nincs miért szégyenkezni. Megérdemlik a tapsot.
-
simondr
senior tag
Amúgy hazai oldalon egész sok jó teljesítmény volt ma. Nálam aki erősen kilógott lefele az Szalai Á és Lovrencsics. Egyiktől se emlékeszem jó megmozdulásokra.
-
Vismajor01
addikt
válasz
perempe #149307 üzenetére
Nekem fél időben elszállt az m4 sport, akkor innen néztem tovább ua. az m4et csak másik streamet, az is beszart, elkezdtem nézni egy itt megosztott UK streamet, az is meghalt 10 perc után, ESPN-t ugyanonnan benyomtam azzal már megtudtam nézni az utolsó 20 percet
De nálam aki bekaphatja a ***omat az bizony az M4 SPORT MÉDIAKLIKK, hogy nekem ennyit kelljen szopnom azzal, hogy nézhessem...
-
Ez a masodik cr gol nem volt kurvara les?
-
-
LyonnaisFan1
őstag
0-3
Ennek az ollónak ennyire nem kellett volna szétnyílnia. -
Baxxa meg nem ezt érdemelték a srácok.
-
perempe
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #149298 üzenetére
Ilyenekből születnek általában a gólok vagy hibákból.
-
Viktoár
addikt
Ezt a meccset már engedjük el, mit tippeltek az esti "rangadóra" ?
-
perempe
veterán
válasz
Vismajor01 #149251 üzenetére
nekem a meccs elején nem akart, félidőtől neten nézem.
-
Viktoár
addikt
Minden magyar meccs előtt azt gondolom hogy na most biztos nem csak 80 percig tudunk focizni...... de nem, csak a szokásos utolsó 10 perc amit mindig elbaszunk.
-
mephi666
nagyúr
Ebből innen 1-2, vagy 0-3 lesz...
-
venember83
nagyúr
Sebességet váltottak a nagyon szerencsés gól után. Kár érte.
-
hobizoli
nagyúr
Cakir ez sosem volt egy jo jatekvezeto...
-
LyonnaisFan1
őstag
Büntető!
Rövidzárlat nálunk, ez a vereségünket hozhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest