Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Peterhappy #137689 üzenetére
hehe, nyugi, kikapni azért nem fognak, legyen bármilyen csapnivaló a játékuk.. nem ettől függ, sajnos
roma az egyik legerősebb serieA-alakulat, hazai pályán voltak ráadásul, a juve is szar volt, és így sem tudtak kikapni. van még kérdés, mire számíthatunk a továbbiakban?nna de nem is ezt nem tudtuk eddig, hanem, inkább ezekkel kapcsolatban...
Manchester City 2 - 5 Leicester City
West Ham United 4 - 0 Wolverhampton Wanderers
Hoffenheim 4 - 1 Bayern Munich -
BenHans
addikt
Itt nyernünk kellett volna...
Szerintem ebben most egyetértünk a juve szurkolókkal.
Hiányzol Zani. -
-
bagyulajuve
addikt
válasz
nem tudom, de a mai meccsen nyomokban sem fedezhető fel az, amit 1 hete nyújtottak
Roma pedig sokkal jobb, mint a Samp
-
válasz
Szerintem Koemann-nál nem lesz lazsálás!
De ugye egy meccs, nem meccs, hát még egy félidő. -
válasz
bagyulajuve #137688 üzenetére
Eddig tartott a Pirlo-varázs?
A Barca ennyire jó, vagy a Villarreal ennyire rossz?
Vízilabdát néztem, nem láttam az első félidőt.
-
Tibiajax
nagyúr
nap híre: ‘nemsoká nagykorú lesz Ansu Fati’
-
-
atee_13
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #137682 üzenetére
Az eredmény még csak hagyján, de a játék...
Csak én érzem úgy, hogy a war a "nagycsapatokkal" volt? -
LyonnaisFan1
őstag
Angliában mi a fasz volt a hétvégén?
A Chelsea és a MC is meghökkentő eredményt játszott. -
Na lássuk!
-
Pkc83
őstag
A tulajdonos helyében(City) elgondolkoznék
azon , hogy mennyit is ér a keret aztán
elküldeném Peppet a 3,14csába. Egy nagy
ló.asz amit ennyi pénzből letett az asztalra. -
omfgk
veterán
válasz
venember83 #137675 üzenetére
Van itt Pepnek gondja bőven.
Rodri nem tudja azt a melót elvégezni amit mondjuk Fernandinho még simán megcsinált 2 éve a középpályán.
Rengeteg a sérült is.
Mendy amikor nem sérült (ami azért elég ritka) akkor is szar.----
Most amúgy Koulibaly helyett végül Dias-t viszi Pep. -
-
Ringman
félisten
city 5 gólt kapott o.O
-
NyxNyxNyx
addikt
Szabadrúgás ítélet
Abból tizenegyes ítélet
Másik oldalon ezt meg sem nézték (nem is kéne ezt befúzni, de ha az tizenegyes hogy felemeled a kezedet, hogy egyensúlyozz mert meglöknek hátulról az, akkor ez is)
Emellé rúgtunk 2 kapufát és Son lesérült. Szuper hétvége basszák meg, tegnap Chelsea kezezős góllal egyenlít, a United meg behúzza a meccset a végső sípszó után úgy, hogy közük nem volt hozzá. Szétbasz az ideg.Pedig végre jól játszott a csapat.
-
bagyulajuve
addikt
szarabbnál szarabb ez a kézszabály csak rontanak rajta
Rebic kézzel tette maga elé egyértelműen
-
-
Richard!
addikt
70. percben állt be, ezalatt 2 gólt és 1 gólpasszt osztott ki Lajos...
-
válasz
LyonnaisFan1 #137663 üzenetére
Hajrá, Többiek!
Messze még a vége... -
LyonnaisFan1
őstag
A Vasas megint kikapott. Kezdenek a helyükre kerülni. MB3, az való nekik.
Összevásárolták a sok ""sztárocskát"", hát igyák meg a levét. -
-
Olyan, mintha a Bayern évek óta minden szezon elején szándékosan adna egérutat a többi csapatnak a bajnokságban, hogy legyen egy kis izgalom, utána rákapcsolnak és úgy húzzák be a trófeát, hogy az soha nem is volt kérdés, ki nyeri.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez kibaszott nevetséges.. Ez egy nyert meccs volt amit elvettek tőlünk. Minden kibaszott VAR döntés ellenünk van..
-
Sané ma pont úgy játszik, amiért Pep elengedte...
-
omfgk
veterán
A City végül Koulibaly helyett beéri Rúben DIas-al is.
Otamendi + zseton
-
Ringman
félisten
cikk arról, hogy conte taktikájába miért nem fér bele skriniar:
Skriniar not right for Conte's Inter
az egyetlen bajom ezzel, hogy jövőre már lehet nem lesz itt conte.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #137651 üzenetére
Fonsecán és De Sanctison ment keresztül elvileg a lista a nevekkel.
De a pontos leadáshoz használt nevezési listát ez a barom intézte, és egy korábbi meccsről emelte át ahol Diawara még 23 év alatti volt és abba a részbe volt beírva, csakhogy július 17-én betöltötte közben a 23-at. -
venember83
nagyúr
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #137640 üzenetére
Nana, a Rómával biztos nem szimpatizál. Mindenki rühelli, és egrig**inek hívja.
Volt olyan kirohanása meccs alatt a Róma ellen, hogy többen írtak is neki a magyar szurkolói csoportból, amire pökhendi arrogáns cinikus válasz érkezett majd tiltás.Btw. Láttatok már féreg-patkány hibridet? Segítek. Ilyen. 👇
Miután a hibájából, zöld asztalnál a Veronáé lett a 3 pont, ki lehet találni kis szünet után hova fog aláírni. Pezzo di merda. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #137646 üzenetére
Egyáltalán nem mondom, hogy Inter-drukker
hát az biztos nem.
nem tudom. milanos, tuti. fene a száját. pedig neki semlegesnek kéne maradni
de hát ember, fociszerető is, meg lehet bocsájtani. farkas norbika is madridos.. evvan -
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #137646 üzenetére
valamiért nekem az rémlik, hogy as roma-drukker, de már nem tudom miért vagy hol olvashattam.
-
venember83
nagyúr
válasz
Viszlát #137644 üzenetére
Felmenteni? Nem, szó se róla. Csak ugye lassan mindenféle típusú edzőt kipróbált a vezetőség, lassan kifogynak az opciókból, az meg semmiképp sem elfogadható, hogy ilyen fokú edzőváltó-katalizátor legyen egy keret. Még ha egyre több példa is van erre, pl. a Chelsea nagyon jó ebben, de Sarrinál sem éppen tett meg mindenki mindent az edző utasításai alapján az elmúlt szezonban.
Tibcsi: azt sem zárnám ki, hogy EV egy óriási troll, aki minden csapatot leszól, mindenféle preferencia nélkül. Egyáltalán nem mondom, hogy Inter-drukker, de a közvetített Juve-meccsek alapján bizonyosan nem vádolható elfogultsággal a torinói Öreg Hölgy irányába.
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #137607 üzenetére
Lehet benne valami, de azért én nem menteném fel Olét most már.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #137640 üzenetére
ja, nekem is megfordult ez a fejemben, vagy milan-os vagy juvés. ha viszont az utóbbi kilőve -szerinted-, akkor egyértelmű milan.
úgy is érthető minden -
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
nna, jóvan.. ez viszont feldobhatja majd az öltözői morált
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
forceberg #137634 üzenetére
ez egy sóműsor màr, komolyan
szombat esti filmkoktél. simán van olyan jó
ezt a szedett-vetett brancsot, amit összehoztak itt Conténak, hihetetlen. naingolan, istenem, semmit nem csinált milánóban, elküldték végre a genoába, ott megrúgta a gólját az internek (xd), most visszahozták, megint semminek nem fogják hívni.. csodálatos lesz
kiöregedett, leselejtezettek gyűjtőhelye lett az inter, tisztára ilyen bulizzunk még egy utolsót valahol jó fizuért-party nekik
abba biztos vagyok, hogy meccsen kívül kurva jó bulik lesznek, jól fogják érezni magukat
meccsen meg elfutkároznak a labda után oszt jóvan -
Tibiajax
nagyúr
úristen, nainngolan is itt van???????
ki hiányzik még??
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
jajj egri viktorka, fejezd már be a fiorentina seggnyalását, mert kezd idegesítő lenni.. tudjuk, hogy juventusos vagy, de nem kell ennyire mindig az inter ellenfelének szopni a ‘szát
bármit csinál az inter ellenfele, őrjőng, kiabàl, gyönyörűzik. más olasz csapatnál ugyanez, juvénál 2x megszorozva, ha az inter csinál valamit kijelentő mód, a szokásos cinizmussal megspékelve -
Ringman
félisten
-
válasz
Datsyuk #137620 üzenetére
Igen, így van + ha a kézről pattanva egyből gólpassz lenne.
+ (#137622) ZavaBalazs:
Ez így ennyi, megint kiderült, hogy idétlen barmok hozzák a szabályokat, egyértelműen megnagyobbította a testét. Ezzel az erővel ezután majd mindenki kirakja oldalra 30 centit a kezét, mert ha rárúgják, mehet tovább, csak kell még egy passz, hogy ne a kezezés legyen a gólpassz. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Datsyuk #137620 üzenetére
elég hülye szabály, ebből a szögből nézve konkrétan csak a keze miatt maradt játékban a labda.
nem láttam a meccset (csak sofascore-on néztem az eredményt) csak általánosságban mondtam a sárga mezt
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #137618 üzenetére
Szerintem képzelődtél, fekete mezben játszottak.....
gyászolták az idei szezont
-
Ringman
félisten
tipikus conte: hakimi padon, perisic és young kezd.
szerk:
kolarov bekezdett, 0-1, fio vezet. -
Ringman
félisten
úgy látom az atalanta ott folytatta, ahol abbahagyta: 4 gólt lőttek az első meccsükön.
a frissen feljutott benevento is 3 pontos, az előző alkalommal amikor a serie a-ban voltak, erre a 19. (!) fordulóig kellett várni.estére meg fozza inda, skriniar nem kezdő (dambro-bastoni-kolarov hármas kezd), sanszosan azért, mert el fogjuk adni
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
viharhozo #137612 üzenetére
De nem ezt mondtam?
Dög unalmas bajnokság a bundesliga. Csak a szokásos:Rattenball döntetlen, Gladbach döntetlen, BvB kikap. És örüljetek, hogy nem láttátok azt az Augsburg meccset. Vallatni lehetett volna vele.
Végeredmény: Bayern, BvB, Rattenball, Gladbach, Leverkusen. Mindenki menjen tovább nincs itt semmi látnivaló..... -
dudu5130
őstag
válasz
venember83 #137585 üzenetére
Én hallottam egy történetet egy játékosról aki a repülőn sms-be kapta a taktikai utasításokat és egy Madonninán egyből klasszis teljesítményt hozott miközben az előző klubjából szabályosan elzavarták
-
viharhozo
addikt
Datsyuk: lehet, h eljinxelem, de addig nagyon nehezen lesz bajnok a Dortmund, amig ilyen veresegeket szenved egy csapattol, ami stadionostul kevesebbet er, mint Sancho.
-
vond
MODERÁTOR
Közben fél óra után 3-0-ra megy a WBA a Chelsea ellen.
(#137607) venember83: Nagyon hiányzik egy ilyen ember a csapatból, mint Roy Keane.
-
mephi666
nagyúr
én is csak ránéztem párszor, az szúrt szemet, amikor mondták, hogy a bha lőtt vagy 5 kapufát és lövésekben is durván feléjük borult a pálya... 1-2 volt akkor a unitednek, de 2 kaput eltaláló lövésből
...ja nézem közben ezt a tottenham sorozatot is... eriksen szimpatikus figura, dier kevésbé, dele alli meg a csapat mókamestere
mourinho-ról ibra könyvében olvastam, nem tudom mennyire hitelesen mutatják be, de kb így képzeltem el... kíváncsi vagyok, mire mennek vele úgy, hogy most mát szezon elejétől ő viszi a csapatot
-
Viszlát
addikt
Az igen!
De legalább nem esszük a kefét, mert a bíró nem látott valamit. Én csak az első félidőt láttam, a Brighton tizi is hááát, megadható-megadható, de finoman fogalmazva is el akart esni a srác. Amúgy meg gyötrelem volt nézni megint a csapatot, ezzel a kerettel ez egyre cikibb már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest