Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ZavaBalazs #129198 üzenetére
az lehet de nekem az a 100 millió nem mond semmit, mert benne van a fizetés amit sosem szoktak belerakni. De az kemény ha kvázi 7 milliót kap ilyen fiatalon. Ezért jó Raiola baszódna meg
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #129191 üzenetére
Nem a teljes összeget sokallom, inkább a fizetést (6 millió euró és +2 millió a harmadik évtől) ahhoz képest, hogy egy 19 éves játékosról van szó, továbbá érdekes, hogy a klub manapság már kevesebbet (20 millió eurót) kasszíroz egy átigazolásnál, mint az ügynök és a játékos (összesen 25 millió euró). 45 millió euró nem egetverő összeg.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Datsyuk #129194 üzenetére
kicker: "Das Gesamtpaket aus Ablöse, Handgeld, Gehalt und Beraterprovisionen soll bei etwa 100 Millionen Euro liegen."
átigazolási díj + aláírási díj + fizetés + Raiola 100 millió körül.remélem beválik (és jön ide 2024-ben ingyen
bocs), mindig jó, ha erősödik a bajnokság.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #129196 üzenetére
Direkt nem mondtak neveket, de én a 2 notorius pénzégetőre gyanakszom: United és a City.
Citynek ha minden igaz van is egy olyan joga, hogy minden ajánlatot matchelhet ami bejön a BVB-hez.
De nem zárnám ki a Liverpoolt se. Nekem úgy tűnik mintha Salah az utóbbi időben sokszor önző lenne és ezért kicsit kint van a pixisből. Vele kapcsolatban már pletykálták, hogy érdeklődik iránta a Real. Szóval ha nyáron jön a Real egy 100 Mio. körüli összeggel akkor őket se zárnám ki.
És ami Sanchot illeti. Igen, van olyan jó. Sőt, jobb mint Dembele volt Dortmundban. És most ne a barcas Dembelere gondolj.
Sancho 19 éves, kiismerhetetlen cselekkel, gyors, nagyon jól lát a pályán és az idei szezonban már gólokat is lő. Nem is tudnám kihez hasonlítani. Simán világklasszis potenciállal rendelkezik. -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #129188 üzenetére
minden esetre okos döntés volt a részéről, hogy nem ment a Juve-ba (már ha volt ilyen opció egyáltalán) és amúgy a Juve-nak sem rá vagy más támadóra van szüksége jelenleg
amúgy ez már nem egy kirívóan magas összeg - 18-20 éves klasszis jelöltek ára 50-60 milliónál kezdődik
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Én inkább a Bild-nek hiszek ez ügyben. 59 Mio. € az egész csomag. Tehát a kivásárlási ár, játékos fizetése + ügynök díj (Zsírdisznó 3 Mio € kap) és ami még ide tartozhat.
Ez inkább passzolna a Watzke féle transzferpolitikához.
Persze azt nem zárom ki, hogy egy esetleges továbbadás esetén van egy %-os vagy meghatározott összeg ami a játékosé ha valaki bekopog érte és vinné. Kivásárlási opció nem lesz Haalandnál sem. Ha beválik akkor úgy is 2 év múlva már Angliában vagy Spanyolországban lesz.
Ahogy Sancho is menni fog a nyáron (+150 Mio. € pletykáltak legutóbb nála, 2 angol klub érdeklődik és vinni is fogják....sajnos). -
válasz
Elképesztő? Mbappé, Joao Félix és Ousmane Dembélé is 100 fölött volt hasonló korban.
Szerintem inkább elképesztő olcsó.
-
válasz
venember83 #129190 üzenetére
8 gólt összeszedett a BL csoportban, minden csapatnak gólt szerzett, és nem akármilyen csapatoknak, ennyi elég is volt.
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, BL alapján Lukaku mk2, csak szerintem technikailag még annyira sem képzett (legalábbis egyelőre), amíg a sebessége megvan ezt jól tudja kompenzálni, kérdés az meddig marad meg (194 centi és 90 kiló), mert ha megkopik akkor könnyen Benteke lehet belőle.
Mindenesetre ennyit megért, főleg úgy hogy a mai fociban a potenciált többre tartják, mint a kész játékost.
Salzburg meg szépen kiárusít egy potenciális EL győzelemesélyes keretet, Hwang már Wolverhamptonba tart. Bár többet ér PR-t építeni, mint rámenni az EL-re, valószínűleg a RB is így gondolja.
-
Ringman
félisten
válasz
A kézilabdásért mennyit kellett fizetnetek?
-
venember83
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz
bagyulajuve #129175 üzenetére
ami vegulis pozitivum
-
BenHans
addikt
válasz
ZavaBalazs #129179 üzenetére
Nem értem mi a baj.
-
Atyaég a Leeds mit játszott 4-5
-
hhenry
őstag
válasz
venember83 #129183 üzenetére
Pontosan a Dortmund mindig kiváló lehetőség a fiataloknak
-
KisTücsök
addikt
Jó én ezt az egészet már nem értem. Köv fordulóban meg zakó akkor a Brigthtontól gondolom, ugye?
-
sh4d0w
félisten
Apámp.cse, milyen góllal vezet a ciki...
-
ZavaBalazs
őstag
[link] ez mi?
-
válasz
bagyulajuve #129175 üzenetére
Ezért jár majd eltiltás?
[Ronaldo előtt éltették Messit a szurkolók, a portugál reagált rá] -
A sas leszállt!
Komolyra fordítva, sokáig nagyon jól tevékenykedett, de aztán jött néhány meccs, amikor rossz döntéseket hozott, asszisztenseivel közösen...
-
Viszlát
addikt
válasz
Tibiajax #129169 üzenetére
Tudom, téged most ez érdekel a legkevésbé, de érdekes, hogy hiába már a ki tudja hányadik új edző Wenger óta és totál másik játékos garnitúra, mégis az Arsenal mint csapat továbbra is az, ami lassan 15 éve folyamatosan jellemezte őket: szép játék, nagy lendület, aztán elcseszik úgyis...
-
-
Tibiajax
nagyúr
tessék..ennyi a foci. egy aláfutás 1cm-rel, és egy ilyen nyomorék góllal máris 1-1
rohadt modern foci, átment teljesen szerencsejátékba az egész
és 1-2. úgy van!! -
hhenry
őstag
válasz
DeathAdder #129166 üzenetére
Mondjuk a dortmundnak kell is egy befejező ember
-
-
Hatalmas Rangers
-
Tibiajax
nagyúr
ja hogy Arteta irányítja most már az ágyúsokat???
akkor ezért volt egész héten a fészen ő, hogy így szülinap, meg úgy a tököm tudja mi, a képével voltak tele az arsenal-postok. mondtam mindig, mit emlékezgetnek rá vissza ennyiszer, ezer éve a citynél ül.. xd
néézd megmekkora húzás. rossz ljungberget gyors eltüntették még melegébe és visszahozták őt, aki Guardiola mellett kitanulta a mesterséget gyorsba a citynél. gondolom, volt mit tanulnia
és most szépen alkalmazni fogja London legszebb felén.helyeees
és máris vezetünk is -
Tibiajax
nagyúr
Ábrahám
hát neki se kell bronzszoliba járnia..hala Arsenal!
-
salesman
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
alázógyík #129155 üzenetére
...meg a sehol nem jegyzett klub vb-t és remélhetőleg most a pl-t is
gondolkozok, hogy ilyenkor jön általában nálunk a fáradás meg a mélypont, de remélhetőleg a tartalékosok is hozzák az eredményt... amikor pl egy tartalék shaqiri is van nálunk, aki egy pitbull, addig szerintem nincs gond
...úgy számolom, hogy még 5 keményebb meccs van a top10ből: ez a neheze, utána jönnek a papírforma meccsek... ha a mostani előnyt nem felezzük le, nem lehet gond a végéig sem
Mod: belegondolva 4 alapjátékos van, akinek nem szabad kiesni: alisson, van dijk, taa és robertson... a többieket lehet jól rotálni, de ők durván alapemberek
-
válasz
Tibiajax #129153 üzenetére
Nem mondtam, hogy az nem volt jó csapat. Nagyon is jó csapat volt. De az elmúlt két év City-je és Liverpoolja közül mindkettő jóval magasabb szint. Persze az az Arsenalos korszak több évet ölel át, ezek pedig még csak nemrég álltak össze de úgy néz ki ezek is ki fognak tartani még egy pár évig, aztán majd vissza lehet nézni utólag hogy melyik ment többre, igazából ezek már most többet értek el.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Viszlát #129134 üzenetére
istenem, mennyire de mennyire átérzem a szavaid lényegét, azt, amit írsz...
pontosan én is így éreztem annak idején
csak én meg a united irántscholes, keane, nikibátt, irwin, beckham, a két csoki elöl... fuh, de rüheltem őket. de giggs se volt soha szimpatikus. meg igazából az öreg se, a padon
de természetesen elismertem őket, hát nyilván. mi voltunk a két legjobb csapat
Citro én nem illúzióban élek, csak próbállak menteni téged a pokolbéli kínoktól, melyek rád várnak, ha ilyeneket írsz, hogy egy Bergkamp-os, Pires-es , Henry-s csúcs Wengeres Arsenal sehol nincs egy mai Liverpool-hoz képest
hagyjuk ezt..
ez a mostani Pool rettenetesen jó, talán a világ legjobb klubja pillanatnyilag. de ilyeneket nem kell írni. hiszen akkor az is rettenetesen jó csapat is volt, meg a játékosok is ugyanugy world class ultra-k voltak, mint a mostani Klopp-katonák.. -
Viszlát
addikt
Huhh, végre egy clean sheet és végre sikerült megnyerni egy igazi brusztolós meccset. Dean papának illene már visszavonulni, megköszönheti neki a Burnley, hogy teljes létszámban fejezhették be a meccset. Az külön vicces volt amikor Williams sárgájánál a Lanky scum skandálta a nevét...
Ez a Burnley meg továbbra is a legundorítóbb csapat a mostani PL-ben, már-már Stoke-ot megszégyenítően az. A szurkolóival együtt.
-
Viszlát
addikt
Kéne Wan-Bissaka a jobbhátvéd posztra, hogy működjön az az oldalunk is. Középpálya esélytelen ezekkel az arcokkal, hacsak valami nagyot nem hibázik a Burnley védelem.
Williams mondjuk nagyon jól játszik ma, csak látszik rajta, hogy még egy kicsit bátortalan. Egy assziszt biztos lendítene az önbizalmán.
-
vond
MODERÁTOR
Azért ez a Burnley nem szarozik, védekezés közben sokszor 10 méteren belül van az összes mezőnyjátékos.
Nem tudom, mire lehet ezt feltörni.
-
válasz
Tibiajax #129128 üzenetére
Ha esetleg megpróbálsz kimászni abból az illúzióból, hogy a régiek jobbak voltak (amit amúgy én magam is gyakran elhibázok), akkor rájössz, hogy valójában ezek, akik most vannak a porondon, bármikor vannak olyan jó játékosok, mint akiket te felsorolsz a múltból. De ők sem most kapják meg az igazán nagy elismerést, hanem majd idővel, ha visszatekintünk rájuk. Egyébként pedig csapatszinten beszéltem, nem egyéniségekről, játékosokról. Az elmúlt két év City-je és Liverpoolja talán a Premier League több évtizedes történetének két legerősebb csapata.
-
-
bagyulajuve
addikt
válasz
BenHans #129125 üzenetére
szerencsétlen Norwich, azért az első Tottenham gól előtt is volt egy lesgyanús helyzet (nem játszották vissza) - mondjuk a sorfalban lévő játékos felugorhatott volna, akkor nem ment volna be
a második előtt pedig mintha szabálytalanul szerezték volna meg a labdát, bár ezt sem ismételték, szóval valószínűleg rosszul láttam
Pukki nagyon fing ma (is)
Amúgy szimpatikus focit játszik sárga mezes csapat
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #129132 üzenetére
Na mi? Csak a bő fél órával korábban általam felemlegetett teljesítményére fújt egy kis habot.
-
csacsi öreg medvém...
-
máyköl
veterán
Eriksen... Zseni.
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Citroware #129124 üzenetére
elsorolom akkor neked annak az arsenal-nak az első csapatát, mert én tudom hogy jót akarsz, csak biztos rosszul emlékszel már rá, hát régen volt
nem, ez nem a csikócsapat arsenal volt még, kicsivel érettebb játékosok alkottákSeaman
Dixon - Adams - Keown - Cole
Ljungberg - Vieira - Parlour - Pirés
Henry - Bergkamptehát akkor ők lennének a cipőfűzőkötői, Salahéhnak? vagyis, még azok se
értelek én, de hogy a többiek meg fognak-e.... -
-
L_YKing
addikt
válasz
DeathAdder #129119 üzenetére
Elnéztem, a Levante ellen szoptunk...
-
BenHans
addikt
Az imént érvénytelenített Pukki - Norwich gól azért lehet, de csak lehet, hogy véleményes.
Mondjuk Aurier játéka is, aki zsinórban 3/3x nem tudta beadni a labdát. -
válasz
Tibiajax #129123 üzenetére
Pedig ez mindenki számára nyilvánvaló, aki ránéz az adott szezon tabellájára, hogy milyen csapatok vettek részt és hány pontot sikerült elérni. Arsenalnak 90 pont, 12 döntetlennel, ezt a 90 pontot már egy kezemen nem tudnám megszámolni hány csapat múlta felül.
A Liverpoolnak már most 52 pontja van és még a szezon feléhez is hiányzik egy meccs. Közelében sincs az Arsenal veretlen szezonja, 38 meccsből 26 győzelemmel. A Liverpoolnak most van 18 mecsből 17 győzelme, a másodikat most verte idegenben 0:4-re. A cipőjüket nem köthetnék meg, kis túlzással. Mármint az az Arsenal, ennek a Liverpoolnak. (BL szereplésüket pedig nem is érdemes összehasonlítani)
És mégis lehet, hogy nem jön össze a veretlen szezon most sem, mert azóta annyi erős vetélytárs lett.
-
válasz
máyköl #129116 üzenetére
Csakhogy azóta sokat erősödött a Premier League. Akkor az ágyúsoknak a MU volt az egyetlen igazán nagy vetélytárs, az is akkor kicsit hanyatló időszakát kezdte, a Chelsea pedig még csak akkor kezdett épülni. A két szezonnal ezelőtti City, az előző szezon City-je, az előző szezon Liverpoolja, és az idei szezon Liverpoolja simán jóval magasabb színvonalat képvisel, mint az az Arsenal ami veretlen volt a bajnokságban.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #129119 üzenetére
az inter elllen
-
-
L_YKing
addikt
válasz
DeathAdder #129117 üzenetére
Khm... A Barca hol van?
-
-
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder #129115 üzenetére
Sztem meg kepes a Pool veretlenul hozni a PL -t iden, ha valaki ez a Pool kepes ra. Ha jol remlik ez csak az agyusoknak sikerult ezidaig.
-
válasz
itouchfan #129114 üzenetére
Január, február mindig nagyon szenvedős amióta Kloppék dolgoznak a csapattal.
Akkor jön el az idő, hogy teljesen elkészülnek az erejükkel (egyébként Guardiola csapatai is ilyenek voltak általában) Kíváncsi vagyok ez idén is így lesz-e, mert nagyon sokszor minimalista játékkal lettek hozva a meccsek a kiscsapatok ellen, gálafoci szinte csak a topcsapatok ellen volt (és ott sem mindegyiken), és idén kivételesen rotálva is volt a csapat. De biztos lesz hullámvölgy és vereség, ez nem kétség, de 17 pontot ez csapat aligha fog leadni
-
itouchfan
senior tag
válasz
Pkc83 #129113 üzenetére
Felelős persze, valamilyen szinten. De nagyon ritka az, hogy egy csapat életében ne legyenek hullámvölgyek, mert nagyon sok minden befolyásolhatja egy játékos teljesítményét, olyan dolgok amiken egy edző nem feltétlen tud befolyásolni (családi dolgok, magánélet, kis sérülések, lelki problémák). Persze, akkor nem azt a játékost kell játszatni, de azt sem szabad elfelejteni hogy a City hónapok óta a két belső védője (Stones, Laporte) hiányában játszik.
Ettől függetlenül az teljesen igaz, hogy ennyi pénzből, ilyen kerettel nem ezt várná az ember, csak nem tudhatjuk mi van a háttérben. Az egy dolog, hogy a Liverpool most nagy eséllyel megnyeri a PL-t újra, de biztos vagyok benne, hogy nem lehet 55-60 meccset hullámvölgy nélkül lejátszani, ők is fognak még kikapni, csak kérdés mikor... és nem tudom, hogy esetleg nem a BL kieséses szakaszban, vagy tavasz közepén fog-e jönni a hullámvölgy, amikorra meg lehet, hogy a City feltámad... Persze ez a potenciális 17 pont előny brutális, kérdés inkább az elméletben, hogy jó-e (főleg a BL) szempontjából, ha egy csapat ősszel-télen van csúcsra járatva, mi marad belőle tavaszra? -
itouchfan
senior tag
válasz
Pkc83 #129110 üzenetére
Igen, ha így nézed valóban tök jogos, de a foci ennél azért többről szól mint hogy kirakod a 11 játékost a pályára és majd megnyeri a meccseket...van pszichológia, csapaton belüli összhang, mentális - fizikális fáradtság, motiváció, stb stb..nem hiszem hogy annyira motiválja őket az a 14 pont hátrány.
-
Pkc83
őstag
válasz
itouchfan #129103 üzenetére
Ahol annyi pénz van játékosokra ott szerintem egy olyan edzőnek
nincsen helye aki csak azt tudja hangoztatni , hogy nem reális a
Bajnoki cím és nem áll készen a csapat a BL megnyerésére...
Mennyi kell neki játékosokra? 5 Milliárd Euro? Elsősorban
az edző dönti el(jó esetben) , hogy kiket igazoljanak nem?
Igy ha nem elég jó játékosokat vettek az megint az ő sara...
Egy a lényeg , én mondjuk a klubtulaj helyében elvárnám ,
hogy a Liverpool , Chelsea , Tottenham , MU kivételével szinte
minden meccset igy vagy úgy de nyerje meg a csapat , igen még
10 emberrel is... Ehhez képest össze vissza bukdácsolnak. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #129108 üzenetére
ja ja. legalább van végre egy kis izgalom a calcio-ban
máskor ilyenkorra már rég ki szoktunk pukkanni -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #129106 üzenetére
amúgy volt milan-os is..
juvés mondjuk nem
biztos már elkapkodták. interesből rengeteg volt..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #129093 üzenetére
-
válasz
Pkc83 #129102 üzenetére
11 emberrel sem életbiztosítás, ezt már idén és tavaly is megtapasztalták, és nem csak ők, hanem mások is. Valószínűleg egy Burnley ellen simán lehozzák 80%os passzív labdatartással.
Úgy tűnt sokszor egyáltalán nem is tudták futással pótolni a -1 embert, szétesett a szerkezet és betudták őket szorítani, a poolt is rohadtul beszorította a Brighton amikor emberelőnybe kerültek, ráadásul idegenben, csak ott jobb a védelem, és simán lehozták, de esély nem volt ott sem labdát tartogatni pozíciós játékkal egy alapvetően játszós csapat ellen.
Arról nem Pep tehetett hogy Mendy ilyen butaságot csinált, már az is bravúr volt hogy elhúztak 2 góllal, nagyon kimaxolták a helyzeteiket
(egy tizi meg egy kontra)
2 bajnoki cím után, és 10+ pont hátrányban meg lehet sokkal kevésbé motiváltak, de azért a Leicestert ők is tükörsimán lemosták, voltak bőven overkill meccseik, nem felejtettek el gálafocizni
Annyi hogy valószínűleg idén már fognak tudni semmivel takarózni, ha megint kiszopnak a BL-ben (amire minden esélyük megvan már a nyolcaddöntőben).
Ja részemről is nyugodtan mehetnének a levesbe, nem hiányoznának senkinek, és léphetne a helyükbe a remélhetőleg jövőre már feljutó Leeds, és a zsíros PL pénzekkel, meg valami okos koncepcióval újra lehetnének nagy csapat
Bár ha ez a brexit bejön, és nem lesz valami nagy kivételezés a PL-ben, akkor esélyes hogy a kisebb csapatok ezt meg fogják szívni.. -
Pkc83
őstag
válasz
DeathAdder #129101 üzenetére
Bravúr??? Hiszen 10 emberrel lőttek 2 gólt nem?
Én mondjuk le..arom a Cityt de onnan már egy ilyen csapatnak
mint a City csak szépen labdát járatva le kellett volna hozni a
meccset! Mehet Pepp a levesbe.. szerintem! -
válasz
forceberg #129097 üzenetére
Furcsa volt, az Atalantát úgy oldották meg emberhátrányban, hogy egyáltalán nem engedték őket labdához jutni, viszont a Wolves az egyik legjobb kontracsapat a ligában, ezért nem volt rossz ötlet brusztolni, ami igazolta is, mert akcióból a végéig képtelenek voltak helyzetet kialakítani, egy átlövés meg Mendy ostobasága kellett hozzá, hogy feljöjjenek, egyébként csak pontrúgásokból voltak veszélyesek.
Szerintem így több esélyük volt, mintha elkezdtek volna til-tolizni -1 emberrel, idegenben is verte őket a Wolves, szóval-oda vissza, sőt tavaly is már elkapták őket. Nagyon jó csapat ez a Wolverhampton, nagy bravúr lett volna megverni őket idegenben végig 10 emberrel játszva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest