- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Balesz1899 #128065 üzenetére
nem mellesleg a németeknek nem is volt ilyen meccsük azon a vb-n. de pszt.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Balesz1899 #128212 üzenetére
hát néha tényleg olyan érzésem van, h szr helyre születtem....
legalábbis foci szempontjából -
mephi666
nagyúr
válasz Balesz1899 #128315 üzenetére
ja most nézem, ott a vízjel valaki biztos kézműveskedik ilyet
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Balesz1899 #128608 üzenetére
nem akarom még én sem elhinni... ha majd 6 körrel a vége előtt 18 ponttal vezetünk 0 vereséggel, még akkor is bennem lesz a para, hogy "nehogy most üssön be a sz@r" egyszerűen hihetetlen, amit klopp az elmúlt években művelt a csapattal... bárcsak szerződne még vagy 20 évre és csinálna egy olyan karriert a poolnál, mint saf a unitednél ...évekig ment a lúzerpool-ozás különböző fórumokon, mostanában kezdenek leállni róla
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
válasz Balesz1899 #128608 üzenetére
Presztízsben lehet, de játékban nem volt az olyan nagyon "futottak még" kategória. A PL-en kívül bármelyik másik bajnokságból rendszeres BL-résztvevő lett volna a csapat azokban az években is, és akkor jobban a köztudatban maradt volna. Egy Dortmund-szint mindig megvolt. (kivéve abban az 1-2 szezonban, amikor legyűrték a Bayernt)
-
Viszlát
addikt
válasz Balesz1899 #128709 üzenetére
Én csak a Moszkva elleni meccseikhez tudom viszonyítani, azokon sokkal motiváltabb és jobb játékot mutattak. A mai az kínszenvedés volt (nézni is), mindkét csapat rémesen gyenge teljesítményt nyújtott, rengeteg hibával és buta megoldásokkal, sok-sok durva játékkal.
Ja és hiába vagy 120 éves, ne baromságozzál légyszi, tartsuk magunkat a topik nevéhez.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Peterhappy
őstag
válasz Balesz1899 #128709 üzenetére
Ciki - nem ciki, szerintem elfaradt a csapat. Nem motivalatlanok voltunk, hanem fasultak. Es rutintalanok.
Szegyenkeznivalonk nincs, de teny, hogy ebben a meccsben tobb volt.
De fenntartom, ha valaki augusztusban azt mondja, ma azert kell izgulnunk, hogy tovabbjutunk-e a csoportunkbol, tuti hulyenek nezem. De barhol alairtam volna. -
mephi666
nagyúr
válasz Balesz1899 #128735 üzenetére
színes lenne vele a csapatunk, az biztos mondjuk annyira nem figyeltem a pályafutását, de szépen megtörte azt a labdát, amikor gólt lőtt nekünk... gondolom nem erre az 1 momentumra alapoz klopp, ha le akarja igazolni... távol-keleti játékos kellene még a poolba, annyira színes már a társaság ...viccen kívül a united-ben szimpatikus volt park játéka is... ha ugyanezzel a mentalitással jönne egy japán, nem bánnám...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Balesz1899 #130947 üzenetére
helyes. ..vagy a barca, esetleg inter ellen még játszhat majd egy legutolsó élete meccset
-
NyxNyxNyx
addikt
-
addikt
válasz Balesz1899 #131413 üzenetére
Igen, sajnos elég érdekes tud fogalmazni.
Tegnap este is volt olyan szó-kifejezés aminek nekiugrott egymás után négyszer, mert próbált választékosabb lenni, vagy nem is tudom.
Mintha mondanád a haverodnak : Az autóm, a gépjárművem keveset, a kocsim keveset fogyaszt.
Distancia.Viszont anyanyelvi szinten beszéli a spanyolt és rengeteg érdekes infót is közöl a meccsek alatt. Olyat amilyet máshol nem hallasz.
És utánanéz rengeteg mindennek.Ezzel már benne is van a top 3-ban a magyar kommentátorok között.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Balesz1899 #139465 üzenetére
Jó, de erre nem tudom mennyire lehet építeni. Megérdemelte a Fradi, hogy a BL csoportkörben van, de azért ez sajnos nem fog összejönni minden évben.
Más: Alli-nak teljesen lefőttek szerintem. Csak az EL-ben van egyáltalán keretben és ott is szarul, kedvtelenül játszik. Örülök ha nyáron kapunk érte 20-30 milliót.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Balesz1899 #140438 üzenetére
nem, csak nekem van egy olyan hülye tulajdonságom, vagy bajom, mondhatjuk úgy is, hogy így mindig máshoz hasonlítom a magyar játékosokat, aztán ez így bennem van mindig, tudod?
most lehetne bagatel módjára a spanyolokat, vagy angolokat mondani akár, ahol behozhatják a legutolsó kispadost is, ha beküldik, nagy valószínűséggel oda fogja tudni azonnal passzolni a labdát emberhe. de ezt egy olasz is, vagy egy német is megcsinálja, de szerintem egy cseh is. ha valakinek az első érintése még nem is, azért másodjára már csak...faszomba, hogy messi, vagy buszkesz bejön a pályára, azonnal forintos labdát ad le a másiknak mindig, az isten verné meg ezeket. ők mindig "ott vannak fejben", nekik sosincs olyan rossz napjuk, hogy négyből négyszer kivágják a vakvilágba-címszóval odarúgják az ellenfélnek
-
salesman
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Projektor topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- További aktív témák...
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest