Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
Mohammed Al Yamahi elmondta, az új edző, Marco Viviani nem számolt Dzsudzsákkal, ezért küldik el. Azt is megemlítette, hogy a játékos további hónapokra járó bérét természetesen kifizetik neki. Szakmailag Al Yamahi eléggé lesújtó véleményt fogalmazott meg Dzsudzsákról, akit emberileg nagyra értékel, és aki "sokat segített" klubjának az elmúlt másfél évben.
Dzsudzsák Balázs teljesítménye mind védekezésben, mind támadásban megromlott, és már 33 éves, nem tud már a posztjának megfelelően teljesíteni. Csak a pillanatot vártuk, hogy leigazolhassunk a helyére valakit
[link] -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #130398 üzenetére
nem tudom..... annyira most nem barszázok
teljes energiánkat most a serieA trónfosztásába öljük bele -
-
mephi666
nagyúr
milner-t nagyon bírom: korához képest dolgozik, mint egy gép... tényleg mindig 100% fölött ad magából a pályán
...már rég megbocsátottam neki, hogy city-s volt
alisson-t mondjuk nem értem, miért emelik ki? csak hazaugrott
...meg hát mindenkinek szíve-joga, hogy mit csinál a 2hét szabi alatt...
-
kacsyx
aktív tag
Haaland ma is gólt lőtt, de a Dortmund kiesett a kupából. Kissé troll volt a meccs utáni első kép, ahogy Neuer emelgeti a kupát a bayernesek gyűrűjében
Lipcse is kiesett, innentől már-már kötelező hozni.
-
LyonnaisFan1
őstag
A shrewsburry gólját les címén annulálták. Ez intő jel a csikóknak, hogy valahogy basszanak egyet.
-
LyonnaisFan1
őstag
Az arab Bein Sports 1 csatorna valamiért mégis adhatja a pool meccsét, így végülis aki látni akarja az tudja számos módon.
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #130386 üzenetére
Hát ja, életük meccse, nem sokan fognak tőlük ezután tvs meccsen szerepelni. A bürokrácia a football rákfenéje...
-
törölt tag
Bremen masodik golja eleg kicsi volt.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #130382 üzenetére
aztán ezek után csodálkoznak, ha csökken a nézettség
mindenesetre remélem a csipetcsapat győzni fog este
-
alázógyík
addikt
válasz
DeathAdder #130382 üzenetére
Lassan az $mlsz fölé nőnek.
-
Volt egyszer, hogy az FA megkérte a klubokat hogy a februári téli szünetet tartsák tiszteletben, és töltsék pihenéssel.
Az FA kupát meg sikerült úgy kiírniuk hogy az újrajátszások pont ebbe essenek bele. Így hát Klopp azt mondta, hogy ők is tiszteletbe tartják az FA kérését, úgyhogy a visszavágón az U21 fog kiállni az edőzjükkel és a komplett felnőtt csapat hazamegy pihenni.
Az FA erre most kinyilatkoztatta, hogy töröl mindenfajta közvetítést a ma esti mérkőzésről, és azóta sorban törlik a műsorkból az esti meccset : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezt már csak az űbereli, hogy még a a klub VB miatt sem voltak hajlandók másik napra tenni egy mikiegérkupa meccset, ezért 22 órán belül kellett a klubnak 2 különböző kontinensen játszani.
Hát kemény ez az FA, mint a kád széle
De adót csalni, erkölcstelen emberjogi bűncselekményből szerezett vagyonokból milliárdokat feketén belelapátolni egyes klubokba az teljesen rendben van
-
omfgk
veterán
INJURY UPDATE | Tests carried out on Ousmane Dembélé today have confirmed that he has a complete proximal hamstring tear in his right thigh. In the next few hours a decision will be made on the treatment to be followed for his recovery.
Rákeresve nem találtam egyértelmű cikket arról ,hogy ez kb mennyi idő alatt gyógyul, de ez már az ötödik combhajlító izom sérülése lesz a Barcánál. November óta nem játszott valami hasonló sérülés miatt, erre sikerült most rásérülnie... wtf. Sose fogják már ezt a gyereket összerakni.
-
válasz
venember83 #130375 üzenetére
Teljesen egyértelmű, hogy pozitív változást hozott.
Szinte minimálisra le lettek szorítva a tévedések, nyilván így is vannak, de ez nem a tecnhológia hibája, hanem azoké, akik használják.
-
venember83
nagyúr
Zeman szerint a VAR egyértelműen pozitív változást hozott, de a keretrendszer még nem tökéletes. [link]
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #130371 üzenetére
főleg a ludogorec
egyébként így van, most ki fog derülni, hogy versenyben tud-e maradni a csapat az első helyért.
sensi és handa is sérült (meg a spanyol futógép), brozovic sem százas, eriksennek a hétvégi meccs alapján idő kell még, hogy megszokja a rendszert (nem kedzhet mindenki úgy, mint sneijder)arra vagyok kíváncsi, ha nem tudunk minden akadályt venni, akkor széthullik-e a csapat, mint pl tavaly a bl-kiesés után.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #130367 üzenetére
közben nálunk asamoah nem került be az el-keretbe, semmi hír nincs róla és november eleje óta nem lépett pályára.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
ebből kp-ból 3 játékos van, akinek köze van a focizáshoz, de még ők sem tudnak húzóemberek lenni, akik meccsek sorsát tudnák befolyásolni
védelem (kivétel a jobbhátvéd pozíció) és támadósor elit, a középpálya átlagos talán -
drachoHUN
senior tag
válasz
Bernardeschi-t írhatod a kp-re, mert elvileg az a terv, hogy 8-ast csinál belőle Sarri...
Nagyon kevésnek tűnik a keret egy BL győzelemhez. Hiába van egy Ronaldód ha nem tudod kihasználni. -
venember83
nagyúr
Kapusok: Szczęsny, Pinsoglio, Buffon
Védők: De Sciglio, Chiellini, De Ligt, Alex Sandro, Danilo, Bonucci, Rugani
Középpályások: Pjanić, Khedira, Ramsey, Matuidi, Rabiot, Bentancur
Támadók: Ronaldo, Dybala, Douglas Costa, Cuadrado, Higuaín, BernardeschiIgazi mindenes középpálya, Beppe álma lehetne az eklektikájával. Mindenki ért mindenhez a középpályán, mindenhez is. Csak épp a szerelések, gólok és gólpasszok hiányoznak. A jobb szélen meg Cuadrado játszik védőt... S így akar BL-t nyerni a Juve.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ringman #130359 üzenetére
...rühelltem nagyon sokáig, de mostanában feldobja a jelenlétével a meccsek hangulatát
hülyén akart kompenzálni a bíró azzal, hogy nem fújta be az újabb büntetőt annak, akinek már rég nem kellett volna a pályán lennie... igazából a helyes döntés az lett volna, ha műesésre ad egy sárgát és hazaküldi ezt a patkányt... (így legalább nem kerül önellentmondásba és a korábbi elmaradt pirosat is "pótolja")
-
Ringman
félisten
a belépő meg egyből piros.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti #130357 üzenetére
Neki legalább passzol Messi - tegnapi meccsen, ha nem láttam 5 olyan szitut, hogy Grizinek mehetett volna a labda cserébe inkább nekiállt forgolódni, vagy inkább passzolt rosszabb helyre akkor egyet sem - azt hittem azért fejben erősebb meg a csapat az első - remélem változni fog.
-
-
mephi666
nagyúr
erről az ansu fati-ról kellett volna már hallanom? csak véletlenül tévedtem tegnap a barca meccsre, ahol a srác 2 percen belül 2 gólt lőtt, majd a 2. félidőben is ollózott 1 szépet (kicsivel tévesztett csak) ...17 évesen
izé...
-
sh4d0w
félisten
Újabb Maldini a Milanban
-
válasz
DeathAdder #130352 üzenetére
Az oddsok szerint a City már vagy 2 éve mindig túltolt, mert abból indulnak ki, amit a bajnokságban ment.
-
Lukaku újabb 20 gólos szezonja is megvan, és még csak február 2 van.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Real rutinból le fogja gyalulni a City-t, ha ennyire gyengék fejben. Ennek ellenére már a Real otthonában is kisebb szorzója van a City győzelemnek.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #130346 üzenetére
immobile volt a juvéban?
-
válasz
mephi666 #130347 üzenetére
Feltételezve ha a sziti megnyeri a 6 hátrelevő meccsét, akkor a poolnak ezeket a meccseket kellene megnyerni, és már március 21-én bajnokok lennének, és ha ez így lesz akkor a szitinek kell nekik díszfalat állni a következő meccsen az Emptyhadban
Norwich (A)
West Ham (H)
Watford (A)
Bournemouth (H)
Everton (A)
Crystal Palace (H) -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #130343 üzenetére
son most rontott rajta, lett +1 on target, ami nem gól
...néha van ez így, máskor meg 15 on target és 0 gól
na így akkor 7 meccs előny és 13vissza?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Ringman #130344 üzenetére
az oké, de legalább kipróbálhatná
- és Belotti-t erősebb személyiségnek tartom
Immobile - azok idegen kultúrák voltak és nem nagyobb csapatok, mint a Lazio - mondjuk a Juventus-ban sem futott be, igaz a lehetőséget sem kapta meg
, ő sem lesz már igazán élcsapat játékosa feltehetőleg
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #130340 üzenetére
van olyan, mikor kisebb csapatban megy egy csatárnak és neki pont ez a megfelelő, ékes példája ennek di natale.
---
immobile brutál szezont tol, 16,51-es xG-vel jár 21 meccsen 25 gólnál.
ő is flop volt a dortmundnál és a sevillánál is. -
-
mephi666
nagyúr
ez a szép stat: 2 shot, 2 on target, 2 goal
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #130337 üzenetére
-
törölt tag
Kis gol is gol.
-
BenHans
addikt
válasz
bagyulajuve #130331 üzenetére
Én régóta imádkozom, hogy ő legyen Dzeko utódja.
Ahogy írod, alázatos, viszonylag gyors, labdaügyes de ha úgy van bekotorja az egyszerűt, mégsem rest védekezni, mint egy jó fegyelmezett pitbull.
És olasz, könyörgöm, de neeemm, ez a gyémánt már félig csiszolt, de mi játsszuk itt a Disney-t hátha lesz 5 igazolásból egy csóri legény, a csiszolatlan gyémánt Aladdin, aki nálunk fénylik fel és mi adhatjuk el.
Kár, hogy addig elköltünk ezekre annyit, mintha elhoztuk volna Belottit amikor érdeklődtünk 3 éve és rátették az 50millás cetlit és meglenne a csatárunk ~10 évre, mellette meg lehetne venni két gyereket továbbadás céljából.
Áhh...
...és kevesebbet keres mint nálunk az a hurka Kalinic és a TB csőd Pastore
Friedkin pls... 🙏🙏🙏 -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #130331 üzenetére
Pont azért, amiért SMS is a Laziónál futballozik. Annyit nem ér a játékos, amennyiért Cairo/Lotito elengedné. Meg nem akkora zseni, hogy másik, pénzesebb bajnokságba vigye Bellottit vagy SMS-t egy komolyabb csapat.
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #130327 üzenetére
az épp elég nagy bűn volt..
én csak azt nem bírom, de tényleg, elmondhatatlanul gyűlölök, amikor egyébként valaki egy lófasz, de pont akkor játssza élete meccsét, amikor nem kéne. : D
most ha a t'ham simán verte volna az ajaxot mondjuk 0-3 v 0-4-re, vegyes gólokkal, szerinted mit mondanék... egy szót se. szitkozódnék, jobbak voltak, nem is kevés góllal, ennyi, bsszák meg
de így....ja, és még a barca ellen is kellett még egy gólt berúgnia, csak h az inter kiessen
hogy fordulna fel
de hát mindegy, a tavalyi év vége nekem egy kabaré volt a fociban
ilyen nincs, mint ami tavaly volt. fontolgottam, h befejezem, nem nézek több meccset. szükségem van nekem erre??
az, hogy a barcának 4-et, négyet kell rúgnia a 'poolnak és egyet sem kapnia, hogy továbbmenjen, és megcsinálják?? pont négyet rúgnak, nem többet, nem kevesebbet bzmeg, pont annyit... ilyen nincs. aztán az ajaxnak, 3-nál többet rúgni és kevesebbet kapni, és éppen 3-4 lesz a vége??
ezért is gondoltam rá már a végén, hogy lehet péesgésnek kéne állni.... aazok jókxd
-
BenHans
addikt
A Lecce szűk 20 perc alatt 2 - 0-ra üti a Torót.
A bikákat, akik ellen dominált a Róma, túlzás nélkül felborult a pálya, de Belotti villant és hopp megvertek.
Calcio, én így szeretlek. -
NyxNyxNyx
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #130322 üzenetére
meg egy vakegér bíró a pályán... sterling már 2-szer is pirosodhatott volna... először csak sárga piros helyett, most meg var, hogy penalty/műesés: no penalty... akkor műesés 16oson belül sárga nélkül?
ui: le is tagadom, hogy ez a féreg pár évig pool mezt viselhetett
-
Tibiajax
nagyúr
ez az, buli van
a két végtelenül szimpatikus csapat egymásnak esett
-
Viszlát
addikt
Nem állt meg a játék, mit rinyálnak ezek azon, hogy 2 percre rá jött a VAR-os döntés? A lényeg, hogy megítéltek egy jogos tizit, amit a bíró élesben elnézett. Nem ez volna a VAR lényege? Nyilván ha megállítják, akkor közben nem megy le 2 percnyi játék, de egyszerűen nem értem miért ilyen döbbenetes a 2 perc...
Sterling meg, hogy letérdelt.
-
bagyulajuve
addikt
ja, hogy tótenhem cici meccs van és tizii
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #130320 üzenetére
Ugyan, Mou-t te is imádod, ne tagadd. Vele új csúcsokat érhet el a Tottenham. Mondjuk olyan qrva nagy magasságokig nem jutott ez a klub, szóval ebből a szempontból nem olyan nagy a kihívás, a mai kontextusban viszont nagyon nehéz bármi jelentőset is elérni.
-
NyxNyxNyx
addikt
Tetves patkány Sterling. De ő persze mindig csak áldozat. Semmi szerethető nincs ebben a szaros cityben
-
Ha visszanezik, akkor miert nem piros? Bokara telitalppal...
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #130315 üzenetére
Az olaszok nem szoktak túl jók lenni a Serie A-n kívül, szóval nem hinném, hogy túl nagy veszélye lenne annak, hogy Florenzit megtartja a Valencia. Bár persze volt már náluk véglegesen egy Zaza (igaz, viszonylag rövid ideig), aki azóta sokszor bizonyította középszerűségét az olasz élvonalban.
-
BenHans
addikt
válasz
Tibiajax #130306 üzenetére
Trágya fos mentális csőd volt tegnap szeretett csapatom.
Florenzit be kell rakni szélső támadónak, ezt azóta mondom mióta először visszadobták bekkbe, mert kidőlt onnan mindenki, hát nem ma volt.
Mancini nem tudom mit szívott, de kétszer így beszopatni a csapatot mert nem jön ki és nincs les az már tudomány.
Cristante még mindig olyan mint aki becigizik meccs előtt, körülményes, túlgondolja és ha dobsz elé 3 lehetőséget amiből 2 jó akkor is elqrja, ez láthatóan zavarja is, egy hiba után olyan bizonytalan lesz mint egy ifista, de nem mondom, hogy fos, csak jó esetben egy AS Romában ő abszolút padra való ha valakit pihentetni akar az edző.
Zani és Diawara nagyon hiányoznak.Viszont az Atalanta úgy tűnik ott segít ahol tud, szóval köszi nekik.
Kár, hogy ez a mi játékosainkat nem menti fel, ahogy az sem hogy a Sassuolonak minden bejött.Nincs mese, kell a top 4, ettől az idénytől többet nem szabad várni.
Az új tulajjal, a tőkeemlés után meglátjuk mi lesz. Ami biztos hogy nem akar várni, már be lett lengetve hogy amennyiben rövidesen nem teszik le az alapkövet költözik a stadionterv egy olyan helyre ahol a már kiépült infrastruktúra miatt nincs annyi akadály. Ja és Florenzit a "száraz" kölcsön után vissza kell hozni támadóba, ha már legalább volt annyi eszük, hogy nincs opció meg ilyesmi a kölcsönadásban. -
Mourinho vs Guardiola ep. 999
Mourinho valószínűleg egész szezonban arra készült, hogy majd jól megverhesse az általa legjobban utált személyt. Ha összejön neki, akkor fel is jönnek az 5. helyre. A Liverpool előnye pedig a végtelenbe konvergál.
-
Tibiajax
nagyúr
ez az Ágyúsok, csak így tovább! előre a megkezdett úton
jövőre már sikerül akár legyőzni is egy börnlit
mindenképp előrelépés, hogy gólt már nem kaptok -
válasz
paatrick #130310 üzenetére
Moyes koránt sem kapott annyi bizalmat mint a többiek és nem költhetett el súlyos százmilliókat, mint az utánuk érkezők, annak ellenére hogy egy kinvéhedt csapatot vett át.
Ettől függetlenül szerintem sem mu szint Moyes, de vele csúnyán el is bántak ebből a szempontból.
Dimaria, Herrera kapcsán azért azt láttuk, hogy Guardiola is hogyan tudja a ligában használni ezeket a latínókat, nagyon is lehet és nagyon is működik. Nagyon nem azt játsza amit a bárszával, hanem okosan vegyítette a stílusát az angol futballal, és szubjektív de szerintem sokkal élvezhetőbb is ez a játék mint a 128 rövid passzos. Vö legtöbb beadásuk nekik van a ligában, mikor tudtuk volna ezt elképzelni egy Pep csapatról?
Szóval a nem oda való stílust is lehet ötvözni az oda valóval, Dimaria, Herrera meg azért elég jó játékosok.
Szerintem most télen is megmutatták hogy milyen szinten el vannak tévedve, hogy 4-5 teljesen különböző profilú támadót akartak igazolni, mire az egyiket (Ighalo) sikerült elhozni.
Nyilván előbb utóbb helyre fognak állni, és úgy is belenyúlnak a tutiba egyszer, és a vezetőség sem marad örökre, csak idő kérdése, hogy ez 3-5-8 vagy 15 évbe fog telni.
-
-
paatrick
őstag
Nekem azt a legszomorúbb most látni hogy egy pár éve még csúcs Man Unitedet hogy szét lehetett verni pár idióta döntéssel.
Kezdték David Moyes-szal mert az skót mint Fergusson azt' jólesz. 0 tapasztalat nagy klubnál, 0 tapasztalat valódi tétnél. Aztán a csodás igazolások, Fellaini, és emlékszem még a szurkolók vettek ilyen nagy műhajakat és úgy ugrabugráltak. Hát valóban ezzel bohócot csináltak az egész csapatból.
Utána Di María, Herrera, aki látott már angol meccset tudta hogy nem ide való a stílusuk.Jelenleg meg ott tart a helyzet, hogy egy Wolverhamptont se tudnak otthon legyőzni, sőt ugyanannyi pontjuk van, és egy Sheffield is előzi őket a tabellán. Pár hét és a Tottenham is fixen előttük lesz és nem lesz se BL se EL.
Aztán eljutunk oda hogy értelmes játékos már nem is akar odaszerződni mert minek.Kíváncsi lennék a vezetőség hogy értékeli a saját munkáját. Mert anno legtöbben azt mondták hogy Ferguson után egy nagyvilági edző kell hogy tudják tartani a lépést a Cityvel (mondjuk Ancelotti), ők mégis azóta is szívatják magukat.
-
Ringman
félisten
válasz
Tibiajax #130308 üzenetére
lautaro eltiltott, brozovic, asamoah, gagliardini, dambrosio és sensi sérült.
a mester gondolom a padon marad (és be fog állni), young kezdeni fog.
alexis nem hiszem, hogy tud 90 percet vállalni, szóval nagy reményeim nincsenek.utolsó 8 meccsen a juve 4, a lazio 8 (!) pontot vert ránk.
-
Tibiajax
nagyúr
gyerünk Fio, menni fog a fordítás a 0-1ről.. csak akarni kell
-
válasz
máyköl #130297 üzenetére
Simán el tudom én is képzelni ezt a forgatókönyvet az Atletico ellen, és igazából tőlük fájna a legkevésbé, valahogy az Atleticotol kevésbé tudnám sajnálni
Nos a régi csúcs csapatokat nem láttam, de statisztikák szerintem sem volt közel ennyire erős ennyire konzisztens a régi Liverpool, mint a mostani. Persze ők szétnyerték magukat trófeákkal, tehát ilyen téren nem lehet összehasonlítani a jelenlegivel.
Mondjuk a régi korszagok csúcs SAF mu-k is többször 80 pont alatt nyertek bajnokságot, 90 felett meg soha (a 20 csapatos ligában), pedig akkor nem volt sok sztárcsapat, se lóvé, aztán jött Wenger Arsenalja, olajosodott be a cselzi, és még később érkezett meg a bajnokságba az irdatlan mennyiségű pénz. És ebben a bajnokságban szerzett a sziti tavalyelőtt 100 pontot, tavaly 98 pontot (pool 97-et), és vélhetően idén is meglesz a 100.
Ilyen korszakos ennyi pontot szedő csapat nem sok van még a "gyengébb" bajnokságokban sem, valószínűleg néhány év múlva megint lehet majd nyolcanpár ponttal is bajnokságot nyerni, mert valahol az a "normális" -
válasz
dudu5130 #130300 üzenetére
Az ELO rating szerint is, de már csak néhány győzelem kell, hogy a mostani Liverpool utolérje és beelőzze. Itt látható minden idők 10 legerősebb csapata a pontszámítás szerint. A legerősebb a Barca, ami akkor datálta a csúcs pontszámát, éppen mielőtt kiestek volna a 2012-es BL szezon elődöntőjében a Chelsea ellen. Ugyebár akkor címvédők voltak és addig abban a szezonban megint jól meneteltek.
Előzetes számításaim szerint ha a Liverpool ugyanúgy nyeri a meccseit februárban-márciusban mint eddig és az Atleticón is túljut a BL-ben, azzal be is előzi Guardiola Barcáját, ami a mindenkori legmagasabb pontszámot tartja jelenleg. A Barca rekordjának megdöntéséhez nem is szükséges eljutni a BL elődöntőig, mert a bajnokságban a 'pool jobbat megy, mint amit a Barca valaha ment. (ami egyébként azért különösen durva, mivel a PL nehezebb bajnokság)1 ESP Barcelona '12 2012-04-15 2107 Pep Guardiola
2 GER Bayern '14 2014-03-26 2104 Pep Guardiola
3 ESP Real Madrid '14 2014-05-01 2096 Carlo Ancelotti
4 ENG Liverpool '20 2020-01-30 2081 Jürgen Klopp
5 ESP Real Madrid '61 1961-03-19 2069 Miguel Muñoz
6 ITA Milan '93 1993-03-18 2052 Fabio Capello
7 ENG Man City '19 2019-09-01 2047 Pep Guardiola
8 HUN MTK '55 1955-10-20 2037 Tibor Kemény
9 ENG Chelsea '08 2008-10-23 2026 Luiz Felipe Scolari
10 ENG Man United '08 2008-05-12 2026 Alex Ferguson -
Tibiajax
nagyúr
roma-meccsen mi újsàg?
xd
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest