Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
Aktív témák
-
lvnt
őstag
Jaj, Istenem! Pedig eddig milyen türelmes és megfontolt volt, ha az átigazolásáról volt szó. Ráért volna Dagesztánban pénzt hajhászni pályafutása utolsó éveiben is. Így most egy ország szemében írta le magát.
Gratulálok, Balázs, te lettél a labdarúgás legújabb ribanca! Sebaj, összeilletek... -
bagyulajuve
addikt
pfff, köszönjük balázs
-
ezaz bazsi, nem csináltál segget a szádból. csak rögtön a főcímben kétszer:
"A játékos olyan nővel nem kezdene, aki a szerelmi életével végighaknizta a címlapokat."hehe
szánalom szánalom, sosem lesz már itt foci, mert aki kicsit is tehetséges, az teljesen hülye mellette. csodálom hogy írni olvasni megtanult 18 éves kora előtt, bár lehet, hogy előbbi készsége is csak a szerződések aláírásáig terjed.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
"..., hanem 12 millio euro felett keressek" - igy teljes a cim
hehe, vicces fiú ez a balázs.egyébként meg azt remélem tudja, hogy ott -20 fokban is kell majd futni, tök más a klima, lehet, hogy luxus körülményei lesznek ott is, de nem vagyok biztos benne, hogy hosszútávon kifizetődő egészségügyileg is ott kergetni a bőrt...
azt úgy fog járni mint a huszti. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #19985 üzenetére
Szerintem is szimplán hülye ha igaz a hír. Majd annyit fog játszani ő is mint Huszti?
-
Bibby
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
venember83 #19987 üzenetére
akkor lehet ezért nem értem...
-
venember83
nagyúr
Hülye. De ha neki a minél több pénz a fontos, akkor megérdemli. Így viszont valószínűleg a válogatottól is búcsút mondhat, de legalább fejlődnie sem kell, jól meglesz ott a dagesztáni bajnokságban. Mehetett volna Németországba, Olaszországba, sőt, minden bizonnyal Spanyolországban is tárt karokkal fogadták volna, de itt mondjuk harcolni kellett volna a csapatba kerülésért. Szánalmas.
Kieg. Ja, hogy orosz bajnokságban szerepel ez a csapat. Akkor talán minimálisan jobb a helyzet, de attól még egy nyomorult kirakatcsapat marad ez a klub.
-
Integra
titán
válasz
zolynet #19981 üzenetére
pffff, kilóra megvették, ahelyett hogy európában focizna inkább és hosszú távon gondolkodna. kár.
biztos a kurvájának kellett a sok pénz, hogy eltartsa
lehet, hogy robi carlos mellett focizik, de könyörgöm, robi már járókeretes nyugger, ááááááááááááááááááá
kihivás kellett volna neki? menjen a hamburgba, na ott kapott volna kihivást, hogy még visszasirja a psv-t isövé lehetett volna a dicsőség. meg azért hamburg az egyik non-plus ultra város európában, csak csöndben jegyzem meg.. sebaj balázs, a csajodnak lesz miből bundát venni a genetikailag életképtelen méregdrága tenyészebéhez..
faszom -
Bibby
addikt
Szerintem ez elég szomorú hír.
Lehet itt az "új kihívásokkal" jönni, de az a nagy büdös helyzet hogy megvették kilóra.
Ráadásul Dagesztán, van olyan ember aki oda vágyna? Jó, nekem lenne az a pénz, de valakinek aki már most gazdag... -
zolynet
veterán
remélem fail: Dzsudzsák az oroszországi Anzsi Mahacskalába igazol
-
peterszky
őstag
Amúgy megjegyezném, hogy a finnek csak 1-0-ra nyertek múlt héten San Marinoban. Nem mintha ez sokat számítana
Gyenge meccs volt, sok mindent elszórakoztunk, lehetett volna több is közte.
-
gYaLo
őstag
Villa szabadrúgásgólja
-
lvnt
őstag
Juhász nélkül nagyon nehéz lesz a svédek ellen. Kíváncsian várom, hogy kit hív majd be Egervári, így, hogy Vanczák sem játszhat.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Motion_Blur #19968 üzenetére
hát nem tudom... szerintem most nem az igazi: digisport-on néztem elég sok angol bajnokit és ahhoz képest elég gyenge az m1 képe is...
-
darál0w
Jómunkásember
végre távoli lövés...az a nyomorult Szabics meg 5 méterről is cselezget.
-
-
lvnt
őstag
Nagyon gyenge ez a finn válogatott az edzőcsere óta, mi is nyerhetünk ellenük több góllal akár. Más kérdés, hogy a svédek ellen nem lesz valószínűleg keresnivalónk, ha játszik ez a barom Ibrahimovic.
-
mephi666
nagyúr
válasz
fatal` #19960 üzenetére
én is eddig sport1-et néztem, most 1 pillanatra átkapcsoltam, de ez nem hd most az m1-en
habár jobb is, mert ilyen szar teljesítményhez hasonló képminőség illik
az egész csapat ilyen megye2-3 szinten van... amíg a svédek lőttek 5-öt a finneknek, mi töketlenkedünk 2 góllal egy ilyen csapat ellen... gera és torghelle kellene ebbe a csapatba
-
-
fatal`
titán
válasz
Napfénysüti #19963 üzenetére
Azt nem tudom.
-
lvnt
őstag
Mit mondott Gundel? Én sem figyeltem egyébként, hogy a királyi is adja.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Motion_Blur #19957 üzenetére
a jobbak sport1-et néznek Lacikával
-
vikvuk
senior tag
válasz
Motion_Blur #19957 üzenetére
kicsit ciki volt a magyarázása
-
Motion_Blur
félisten
Úgy látszik Gundel még nem hallotta a Székely himnuszt... pff..
-
darál0w
Jómunkásember
hát ez is "szép" gol volt.
-
Hajnal és Szabics teljesítménye megye 2-es szint...
-
lvnt
őstag
Ideje volt már.
venember83: Egy már leírásával gyorsabb voltál.
-
venember83
nagyúr
Ideje volt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
fatal` #19937 üzenetére
Reméljuk. Szurkolunk
más.
Luis Enrique irányításával történelmi sikert ért el a Barcelona B: a harmadik helyen végzett a második vonalban, vagyis feljutott a Primera Divisiónba, ám a versenyszabályzat ezt nem teszi lehetővé.
loáál
az milyen lenne már, két Barcelona lenne a spanyol ligában?
..ja és persze a B is elverné a Madridot...mod. jajj, még egy jó hír Cruyff az Ajax új igazgatótanácsában.. ez a mai nap tiszta örömnap eddig, istenem
-
Tibiajax
nagyúr
bzmeg Krisztián......
ááh... -
lvnt
őstag
válasz
vikvuk #19932 üzenetére
Az a probléma, hogy ha a svédek nyernek -már pedig nyernek, immár három a különbség-, akkor nekünk már az sem biztosan elég, ha minden hátralévő ellenfelünket ( beleértve a svédeket is) megverjük.
hunfatal: Ja, ő a második ember, aki óvja San Marino kapuját.
Hát ez kész! A védő mint valami fóka pattogtatja a fején a labdát, és még így sem találunk be.
-
lvnt
őstag
válasz
fatal` #19930 üzenetére
Már kettő. Az pedig a világ szégyene lenne, ha gólt kapnánk egy amatőr válogatott ellen. Meg persze, ha nem lőnénk minimum három gólt.
Azt viszont nem értem, hogy miért kell Királyt erőltetni a kapuban. Mikor lehetne tétmeccsen is bevetni Bogdánt, ha nem most, San Marino ellen? -
fatal`
titán
Remélem azért nem kapunk gólt San Marinotól.
SWE - FIN már a 21. percben 1-0 volt (nem tudom most mennyi). Tudnék örülni ott egy X-nek.
-
lvnt
őstag
Dzsudzsák rendesen kikupálódott nyilatkozatok terén az utóbbi időkben. Rossz volt múltkor hallgatni Németh makogását. Hozzá -és még sok társához- képest Balázs egy igazi szóvivő.
-
peterszky
őstag
Ja, volt olyan, előttem két sorral kapták el az egyik srácot, mikor vége volt az esetnek akkor vonultak be a rohamrendőrök, a menkeszteriek csak lestek, hogy mi a helyzet.
Egy-két hülye angolszopót verbálisan mi is helyretettünk, szerencsére vették a lapot és elvonultak a vendégszektorhoz közelebbi lelátórészekre, az ilyenre nagyon háklis vagyok én is, meg a bátyám is, pedig Angliában mindkettőnek a Manchester a kedvencünk.
Amúgy egy egerszegi barátunkat leptük meg a jeggyel és kísértük el, édesapja ott volt, amikor a ZTE feljutott az NBI-be. Gondoltuk, hogy szép ajándék lesz, de hogy ennyire
Persze ehhez kellett, hogy a ManU magasról kakiljon bele a meccsbe, de ez ott a helyszínen annyira nem érdekelt senkit
Szép este volt! Aztán a visszavágón gyorsan elrendezték.
-
heihachi
addikt
Jaja, mi is kint voltunk, baromi jó volt a hangulat. Elvileg egy újság megbízásából voltunk ott, kezünkbe nyomtak egy kupaccal, aztán osztogattuk ingyen. Adtunk az egyik biztonsági őrnek is, aki annyira megörült az ingyen újságnak, hogy beengedett az egyik szektorba a kapu mögött, ahol ment ezerrel a szurkolás. Ki már nem jöttünk természetesen.
Megjegyzem, pár mattrészeg Fradi drukker belénk kötött, de sikerült ledumálni őket, hogy ahelyett, hogy pépesre verjenek minket (mert nem tudtuk fejből a teljes Fradi keretet, bár azért vagy 6-7 megvolt) inkább nézzék a meccset
-
Integra
titán
arnesen bejelntkezett dzsudzsiért, hejj de szép is volna, kár, hogy nincsen pénzünk
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
peterszky #19916 üzenetére
én meg nem...mindig leamortizálják az amugy sem szép várost...nem a foci miatt mennek ki az emberek, mert az nincs...
és most NB1ben még többen lesznek. éljen.
(#19917) peterszky jah...egy nem éles meccsen.
#19919) levi1392 ez egy sz*ros NB2es győzelem...inkább huznák meg magukat...100éves évfordulojukon kiestek, most meg ünnepeltetik magukat egy hulladék bajnokságban. van bőr az arcukon.
-
lvnt
őstag
válasz
darál0w #19915 üzenetére
Nem gondolnám, hogy az angol negyedosztály tizennyolcadik helyezettje, a Bardford City például erősebb csapat lenne a Diósgyőrnél, főleg nem egy NBI-es csapatnál, mégis majdnem 11 ezer az átlagnézőszámuk. Egyszerűen ott máshogy viszonyulnak a focihoz, és megvan bennük annyi lokálpatriotizmus, hogy minden héten buzdítsák a csapatukat eredménytől és attól függetlenül, hogy nem Messik rohangálnak a pályán, és nem a Madrid az ellenfél, hanem mondjuk a Hereford.
Ez a jó foci-nézők-kérdés nálam tipikusan a tyúk vagy tojás-kategória.baluka26: És ez szerinted mit bizonyít? Mert szerintem nem azt, hogy mekkora barmok is a Diósgyőr-drukkerek, mert örülnek egy bajnoki címnek, és hogy mennyire szánalmasak.
-
peterszky
őstag
válasz
darál0w #19915 üzenetére
Jajj, ne már. A Championship élcsapatai erősebbek egyedül a magyaroknál. League One, League Two említésre sem méltó. Az NBII-ből felkerült Fradi egy Championship csapattal 3-2-es edzőmeccset játszott két éve. Azelőtt az akkor élbolyhoz közel álló Millwallt simán kiütötte az UEFA Kupából.
-
darál0w
Jómunkásember
már elkezdődött a DVTK bajnokavato ünnepsége.... szánalom.
pedig miskolci vagyok.
-
gYaLo
őstag
Hamarosan beérnek a fiatalok, jó lesz ez
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest