Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
Sztbeni
őstag
válasz
venember83 #19788 üzenetére
Plusz a másodosztályos Kuban Krasnodarból élcsapatot csinált, jelenleg 1pontra vannak az első Lokomotiv Moszkvától. Simán lehet a Chelsea edzője, de inkább nyerjen egy bajnoki címet a Kubannal.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #19789 üzenetére
Felipeméló?
-
venember83
nagyúr
Plusz egyenes ágon BL-be kvalifikált egy tizenhétezer lakosú város csapatát Romániából, mivel megnyerte velük a bajnokságot. Természetesen nem lesz a Chelsea edzője, max matematikai esély van rá, de azért a magad érdekében egy Google keresést azért rányomhattál volna, mielőtt ilyen kulturáltan rávilágítasz tudatlanságodra.
-
Sztbeni
őstag
Most olvastam, hogy lehet, hogy Dan Petrescu lesz a Chelsea új edzője.
-
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #19781 üzenetére
ki a _I_ ez?
-
venember83
nagyúr
-
fatal`
titán
Áh, Puyol fejes góljával nyer a Barca, mint a VB elődöntőn a spanyolok.
-
gYaLo
őstag
Kassai Viktor vezeti a BL döntőt!!
Én szurkolok neki, Hajrá Viktor!
-
vikvuk
senior tag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
venember83 #19773 üzenetére
ilyen egy gálameccs
-
gYaLo
őstag
válasz
venember83 #19769 üzenetére
Az egyik kedvenc játékosom a mai napig, szerencsére sikerült már élőben is látnom futballozni..
-
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #19773 üzenetére
pályára se léptem volna a manu helyében
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
venember83 #19771 üzenetére
-
venember83
nagyúr
Őrület, hogy mennyire imádják még mindig Beckhamet az Old Traffordon.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
venember83 #19766 üzenetére
a gond az, hogy ennek nincs köze a focihoz.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
venember83 #19764 üzenetére
mindenki így csinálja...ki látott már olyat, h beismeri?
és itt nem csak a focisták és híres emberekre gondolok...elég egy egyszerű Pista bácsira gondolni, aki a szomszéd Marist probálta fel...az sem ismerné be.
-
venember83
nagyúr
válasz
Integra #19762 üzenetére
Képmutatás már az, hogy megcsalja. Ha megunta már a régi odút, akkor váljon el, aztán találhat magának minden éjszaka valakit. De ahhoz fel is kéne valamit adni, szembe kell nézni a következményekkel, az meg milyen már... Egy Balottelitől hamarabb elnézem ezt, mert hülye alapból, de ne már, hogy egy Giggs kaliberű játékos? A felesége helyében simán leperelném vagyonának háromnegyedét, gyerekeit meg majd kéthetente hétvégén láthatja. Mindegy, ez már túl off.
-
Integra
titán
válasz
venember83 #19756 üzenetére
én nem itélem el ezért, ahogy mondjuk schwarzit sem (lám úgy tűnik, 'csak' 3 zabigyereket hozott össze
). azárt viszont igen, mert képmutató mindkettő és a végén még gyávák is. nincsen új a nap alatt.
-
pohár
félisten
hülyeség, bocs
-
venember83
nagyúr
Conte szimpatikusan tud nyilatkozni, nagyon remélem, hogy ennek megfelelően is cselekszik.
-
Integra
titán
-
vikvuk
senior tag
cazzo egyszer megtanulok olaszul
-
Sztbeni
őstag
Hány férőhelytől rendezhetnek egy stadionban BL meccset?
-
Sztbeni
őstag
Most olvasom, hogy egyáltalán nem biztos, hogy elmegy Neuer
-
lvnt
őstag
Közben Ancelottit elküldték, szerintem rossz döntés. Kíváncsi vagy, kit ültetnek le a helyére.
-
lvnt
őstag
Csak most jöttem rá, hogy így kiesett a Birmingham. Nagyon helyes!
Egyébként nem is bánom, hogy ilyen tragikusan sikerült a szezon vége. Ez csak pozitív változásokat hozhat a nyári átigazolásokkal kapcsolatban. Világsztárok amúgy sem jönnének -nem is kellenek-, azoknak a játékosoknak, akiket van reális esélyünk leigazolni meg teljesen mindegy, hogy egy kör selejtező és utána főtábla, vagy rögtön főtábla. Bár még a Bayern is lehet az ellenfél...
-
pohár
félisten
ma hajrá Pool, Arsenal
-
Tibiajax
nagyúr
szemét volt tegnap a valencia.. baromira mindegy volt, h győz vagy kikap, mégis lenyomta a deport idegenbe
kis köcsögök.. annyira mindegy lett volna nekik, igyis ugyis harmadikok, de a deport ki kellett ejteni. annyira rohadtul hajtaniuk kellett biztos.. -
gYaLo
őstag
Most néztem h a Real vágott egy 8ast
Ronaldo most akkor mennyit vágott a bajnokságban?
40et vagy 41et? -
lvnt
őstag
Azért azt nem hiszem, de egyébként nem tudok pontos részleteket, csak idény közben hallottam még, hogy gond van.
Most talán Guardado az egyetlen "piacképes" játékosuk, remélem, el tudják adni őt, és nincs olyan pont a szerződésében, hogy ha kiesik a csapat, ingyen távozhat. Bár az ő értéke is sokat csökkent mostanában. -
vikvuk
senior tag
illés béla a legnagyobb király
-
lvnt
őstag
Ismét egy rendkívül kiegyenlített, izgalmas és végletekig kiélezett spanyol bajnoki idény végéhez érkeztünk.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest