Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
Aktív témák
-
lvnt
őstag
Ha ez igaz, akkor kicsit érthetetlen a Juventus átigazolási politikája. Ha ennyi pénz költenének csak rá, nem hinném, hogy maradna másra is. Márpedig komoly gondok vannak az összes csapategységben, nem csak elől.
-
vikvuk
senior tag
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax #20193 üzenetére
még a német meg angol sem minden esetben fullhd, még műholdon sem, ez a kemény..
elég gáz, hogy mindenre ráhazudnak fullhd-t, aztán amit kapsz, nem érted, miért olyan fos a kép és ez nagyon gáz. ami pedig a kábeles tv szolgáltatást illeti, az egyenesen botrány szerintem, annál nagyobb lehúzás kevés van. ez csak egyszerűen szomorú -
Tibiajax
nagyúr
válasz
fatal` #20191 üzenetére
mondjuk azért ne nézd ennyire kezdőnek Integrát ebben..
maradjunk annyiban, ha azt mondod neki, integra, figyelj, écsdí.. nem fog különösebben megijjedni vagy visszahúzódni a sarokbaegyébként, néztem én is már digi hd scene-t, ráadásul az már x264-ben tömöröítve is volt, és annyira azért nem volt rossz a minőség. persze tény, a német vagy brit sky-al nem fog versenyezni, nyilván kevesebb a sávszél..
-
fatal`
titán
válasz
Integra #20189 üzenetére
Egyáltalán HD csomagod van? Mert csak akkor kapod HDban, egyébként SD (a HD logo csak azt jelenti, hogy ahol van ott HDban megy az adás). Sport Klubból egyáltalán nincs HD.
Nekem analóg kábeltv-m van így nem nagyon érint a minőség kérdése.
Sport Klub csomó adása még 4:3as
-
fatal`
titán
válasz
Integra #20187 üzenetére
Isten ments. Nem hallottam még olyat, valami megegyezésről lehetett olvasni, hogy a UPC kivonul Romániából, a Digi meg innen de nem volt semmi konkrétum. Ha igen akkor sem a sportklubhoz kerülne.
A sportklub kommentátorai borzalmasak, remélem egyetlen normális liga sem kerül oda, rettenet az egész csatorna.
-
Integra
titán
hallottatok olyat, hogy a digitől elvesznek meccs közvetitési jogokat és a sportklub kapja meg azokat?
-
válasz
bagyulajuve #20182 üzenetére
háháhá, 3szor anyniba került min balázska
-
bagyulajuve
addikt
én erre a Neymar gyerekre leszek kiváncsi, eléggé sztárolva van, de amúgy nem nagyon izgat a Copa America
-
lvnt
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
Argentína-Bolívia lesz a nyitómeccs?
-
fatal`
titán
válasz
venember83 #20174 üzenetére
Majd a sport1-sport2.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #20174 üzenetére
a sporttv közvetíti majd
-
venember83
nagyúr
Copa America? Nem adja semmi?
-
pohár
félisten
kis vidámság az uborkaszezon elején
-
gYaLo
őstag
válasz
venember83 #20169 üzenetére
Egyes csapatok még a töredékének is örülnének..
-
venember83
nagyúr
Ha valakit érdekelne, miért nincs pénz a Juventusnál: [link]. Krikettre van négyszázötven millió, F1-re van három milliárd, de a Juventusra nincs évente legalább egy százas.
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #20162 üzenetére
Te tényleg olyan vagy, mint egy vénember.
-
Integra
titán
válasz
azért dragonfx-től még nagyon messze van
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
-
venember83
nagyúr
válasz
darál0w #20161 üzenetére
Értem én, hogy vicces, de mivel már nem először csinálod ezt pár hsz-en belül, megjegyezném az alábbit:
"amit tiltunk fórumunkban:
...
a mértéktelen és értelmetlen hangulatjel használatot. A smiley-k arra valók, hogy egy többféleképpen értelmezhető mondat hangulatát megmutassák, nem pedig sormintának, díszítőelemnek."
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
venember83 #20160 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
venember83 #20155 üzenetére
"Wow, meglepődtem, hogy egyáltalán ismerte Dzsudzsákot"
Ez egy 1000 éves videó, csak alá vágták a feliratot...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
??
-
B-L-A-C-K
titán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #20147 üzenetére
őszintén drukkolok akkor ez esetben az ex juve-csillagnak, hátha sikerül valamit érdemlegesen elérniük..
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #20145 üzenetére
Meg. Ezt kívánja elérni Platini a pénzügyi fair play szabályzattal, hogy ne lehessen pénzt pumpálni csak úgy klubokba különböző forrásokból, hanem legyenek önfenntartók a klubok. Vagyis lehet, de akkor pápá BL meg Európa Liga, mondjuk utóbbi senkit nem érdekli. Halott ötlet, megvalósíthatatlan, de ebből a szempontból lenne jó hatása is bőven. Szerintem nem kell sokat várni, és bedől a csomó arab-tőkéjű klub is, ahogy a sivatagba is építettek városokat, de kifizetni már nem tudták a bankoknak a hiteleket. Nincs ott éppen annyi pénz, s egyre kevesebb van, azért menekítik, csak épp rövidlátók picit.
-
-
Tibiajax
nagyúr
[link]
gyerekek, ezt nem szabadna engedni már... ezt nem... -
lvnt
őstag
Hát ez k*rva jó!
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
Boxer001 #20131 üzenetére
egyáltalán nem tartom kizártnak a bl-be való bejutást, sőt, inkább reális célnak gondolom 2 éven belül.
origo-s cikk -
heihachi
addikt
Z$uz$iék már a másodikok a Spartak Nalchik legyőzésével.
-
lvnt
őstag
válasz
vikvuk #20125 üzenetére
Igen, mert amúgy a holland bajnokságról sok ember beszél. Azt aláírom viszont, hogy maga az Anzsi jelenleg gyengébb csapat, mint a PSV. Annyi talán a különbség, hogy Mahacskalában ott a lehetőség az előrelépésre, Eindhovenben ez egyértelműen nem volt és nem is lesz meg a közeljövőben. Egyébként meg lényeg a lényeg, annyi bizonyos, hogy ha előrelépés is maga bajnokság, kisebb, mint amire számítani lehetett, és amit mondjuk "elbírt" volna még Dzsudzsák jelenlegi játéktudása. Befért volna egy középcsapat kezdőjébe a négy nagy bajnokság egyikében. De ezen tényleg kár rugózni, ő a pénzt választotta. Ennyi. Azt még megemlíteném, hogy ő lesz az orosz bajnokság harmadik(!) legtöbbet kereső játékosa.
heihachi: Azok azért kiegyenlítettebb párharcok voltak, még ha nem sokkal is. De persze igazad van.
-
lvnt
őstag
válasz
vikvuk #20112 üzenetére
Jobb csapatok, jobb játékosok. Míg a holland bajnokságban (nem maga a holland foci!) folyamatosan esik a színvonal, addig az orosz csak erősödik. Elég csak annyit mondani: három csapat indul a Bajnokok Ligájában (kettő ebből automatikus főtábla) és még kettő az Európa Ligában. Az Eredivisieben kisebb ez a szám. Nézd csak meg az utóbbi évek orosz-holland párharcait a nemzetközi kupákban! Egy példa: tavalyi EL párharcban sima 4:0-ás összesítéssel jutott tovább a Szpartak az Ajax ellen. Már a UEFA rangsorban is előrébb van egy ideje. Mitől ne lenne erősebb?
Kíváncsi lennék, hogy hány Premjer Liga meccset láttál az utóbbi években, vagy akár csak orosz csapatot játszani. Azt meg, hogy így kijelented egy teljes bajnokságról, hogy nem tudnak beadni, remélem, te sem gondoltad komolyan. Vagy ha igen, akkor majd most már tudnak, mert Balázs ott lesz.
Az a legnagyobb probléma tényleg, hogy az emberek nem tudják szétválasztani a válogatott- és a klubfutballt. Vegyük csak a brazil csapatot és a bajnokságot. -
fatal`
titán
válasz
darál0w #20113 üzenetére
Pedig erősebb és jön felfele. Az erős, nagynevű Holland klubok rég nem azok, akik voltak. Az Ajax és a PSV is sokkal gyengébb. Ahol egy Twente bajnok tud lenni, meg ilyen AZ Alkmaar ott lohol a nyakukban, az nem erős.
Mondjuk én is jobban örültem volna, ha Dzsudzsák a Zenitbe vagy egy CSZKA Moszkvába ment volna, de ez az ő karrierje, az ő döntése. Legyen jó a válogatottban aztán kész. Ez a macskakaja meg csak egy erősebb csapat lesz.
-
lvnt
őstag
válasz
darál0w #20107 üzenetére
Abban azért egyetértek vele, hogy erősebb bajnokság az orosz. Egyébként nem elég, hogy ott már megy az idény, de mivel most akarnak átállni az ősz-tavasz-rendszerre, ezért egészen 2012 júniusáig fog tartani. Meccshiánya nem lesz Balázsnak, az biztos. Mert azért attól nem félek, hogy nem lesz kezdő az Anzsiban.
-
gYaLo
őstag
Nekem annó mesélte egy ismim, aki személyesen ismeri Dzsudzsit h azt mondta: "úgy nő a lóvé a számlámon h nem tudom követni".
Tényleg nem értem, miért ment el.. Inkább Villarealba vagy valami jobb csapatba ment volna
-
darál0w
Jómunkásember
Fókuszban mentegetik...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Motion_Blur #20101 üzenetére
Dz$udz$ák
ez kurva nagy..
tegnap este ota töprengek, valahonnan kéne egy kép amit ábrázolja a derék futballistánkat és a pénzt, mint jelképet, mivel ugye, innenstől a neve ésa pénz egyet jelent, de egyszerűen nem találtam
ez viszont teccik -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #20101 üzenetére
remélem azért cserébe jól megtépte a két fülénél fogva... 1 milláért egy hónapon át, ez a minimum. nem egy agytröszt szegény, no..
-
Motion_Blur
félisten
Hmmm az nekem kimaradt hogy Dz$udz$ák 1 milláért vett valami nyomorék kutyát a ribancának..
Megérdemlik egymást
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest