Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Típushiba, hogy néha lefelé görgetésnél felfelé is viszi az oldalt?
Mennyire van halálán az egér, ha ilyet tapasztalok? ~ Másfél, két éves lehet. Amúgy XL-750FJah, és Steelpad S&S -t használok mellé.
Üdv.
-
Ice!?
őstag
http://img269.imageshack.us/img269/3545/nvtelenyhe.jpg
Bocsi, hogy így másoltam be, de nálam most nem működik semmi sem.
Nem tudok se formázni, se linkelni, se képet feltölteni a ph szerverére, se smile-t berakni.Frekvenciát nem tudok állítani, de ezzel szemben nekem a dpi igen csak számít.
Az első 3 vonalat egyre lassabban, max dpi-n csináltam, az utolsó 3-at pedig legkisebb "fokozaton".Ermi11: Látom, nem érted, hogy mit mondok. A kettő nem ugyan az. Az a4tech nem kifejezetten gamer egereket gyárt, és az ára is sokkal barátibb, mint a razernek..
Persze még jó pár érvem lenne, de inkább be fejeztem veled. -
Ice!?
őstag
-
Ice!?
őstag
Melyik a legújabb driver? XL-750F-em van.

-
Ice!?
őstag
Sziasztok! Nemrég vettem egy XL-750F-et. Nagyon tetszik, csak nem tudom, hogy milyen egérpadot vegyek hozzá. Nektek milyen van? Ilyen egérhez illene steelpad qck-t vennem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Olyan sokra ne számíts a 3x tűz gombtól. Én pl gyorsabban leadom a három lövés /lövöm ki a tárat/ mint a gomb segítségével.
Amúgy könnyű vele rántani, nem izzad a kéz meg ilyenek, szóval jó választás.