Hirdetés
- Összesúg a ChatGPT a Spotify-jal és a Booking.commal
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen házat vegyek?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Az az a kinézetű, amit favorizálok. Annyi hogy a bal oldalán valami kör alakú bizbasz van. Gondolom a hüvelykujjnak. A lézer pár éve jobb lett volna? Szerintem pont fordítva. Mostanra talán már kiforrott. Úgy értem a mostanában kijövő lézeres egerek szerintem már igencsak jók lehetnek. Ha pesti vagy szerintem vegyél bloody-t. 5K körül van, míg ezek a régi több éves egerek is 3-4Kba kerülnek.
-
lemusz
addikt
Aki egyszer megszokja az anti vibrate funkciót, az utána nem tud leállni vele. Játékokban érezni inkább a hatását. Mikor húzod az egeret és az egérpad széléhez érsz felemeled ugye visszarakni középre. Nah míg ezt megtetted kb egy milimétert nem moccant az ingame crusorod, ott folytathatod a célzást, ahol abbahagytad. Ha ezt a funkciót kikapcsolod (eredetileg bent van mindegyiken azt hiszem) akkor pedig orrba szájba ugrál, pattog a kurzor, talán még jobban is, mint olyan egereknél, amellyeken nincs ilyen funkció.
Amit kinéztél egeret megfordult nálam 1 napra. Nem tetszett. Alul súlyozható, de minek? Akkor jó egy gamer egér, ha minél könnyebb. Csak ugye ezeket, amikben van súlyszabályozás nem úgy tervezték, hogy majd a süldő paraszt minden súlyt kivesz belőle. Maga az egér nagy, és jobb oldalról nem lehet úgy rászorítani, mint az x710bh-750bh stb kinézetűeknél. Ez persze nem gond, ha döglött hal stílusban fogja valaki az egeret, de én szeretem megmarkolni és kb szorongatni játék közben. Asszem karom fogásnak hívják, esetleg érdemes lenne utána olvasnod.
Inkább az optikai egereket ajánlanám. Mikor lézerre váltottam tapasztaltam egy kis pontatlanságot. Ergó jobban adta előtte a 710BH (optikai), mint a 750BH (lézer), holott a 750Bhnak a szenzora jobb, több FPS-sel rendelkezik. Ezt az FPS témát egyébként érdemes nézni, minél nagyobb, annál pontosabb az egér. Bár sajnos nem mindegyiknél írják a honlapon... A4tech egerek kb azonosak, de most valami bloody szériával rukkoltak elő, azt hallottam dicsérik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Béta iOS-t használók topikja
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Windows 11
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest