- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macei
tag
ez is valami hibrid féle pad:
Highly durable and extremely strong cloth material
Smooth sliding offering maximum accuracy
Finest natural rubber base for perfect grip
Dimensions: 444 x 355 x 2.4 mma leírás szerint "tartós és extrém erős szövet", de két sorral lejjebb "minőségi természetes gumi alap a tökéletes tapadásért"
szóval nem teljes szövet
-
Macei
tag
-
Macei
tag
Valamicskét számítana, főleg Star Trek Online-ozok és CoD4-ezek.
STO-ban rengeteget számít az időzítés és van mikor egymás után 5-6 billentyű kombinációt le kell üttnöm, kicsit fárasztó, van saját konzolos bindelése de nem az igazi, a legtöbbet már belőttem a bill-re de van amit reflexszerüen kéne leütnöm de pont nem arra kalandozik a kéz.
CoD-ban valszeg nem használnám sokat de mondjuk a trickshot-ot simán bemakróznám rá.
A nagy WoW-osok meg a hasonló gémerek is szeretik az egy billentyű=felsokszorosított sebzésű varázslat kombó a kövi csapásra.
-
Macei
tag
-
Macei
tag
Nekem lézerrel sincsen rossz tapasztalatom meg az optikaival se. Bár a lézeres dual sensor-os volt biztos számít.
De szerintem maradok az optikainál, sok a javaslat a neten, csak pár évvel ezelött a lézeres jobb volt ugyhogy a dátumokat figyelnem kellet a véleményeknél
A mostaniba tetszett hogy súlyozható ez az első ilyen egerem, amikor nem volt súlya gond nélkül kiszaladt a kezem alól, 6 súlyból 5 fent van ha a 6. is fent van fárad a csuklóm.
Itt egyébként informálódtam egy kicsit régebben.
Én is karomfogásban használom csak én nem szorongatom, legfeljebb sniper headshot elöttMég a X-755K láttam ami bejönne de csak az X7 oldalán találtam, boltokba X-755BK-van ami meg nincs az X7-es oldalon.
Van tapasztalatod?
-
Macei
tag
válasz
#21346560 #1744 üzenetére
De lol hát ez a fícsőr meg minek?
Most egy R.A.T. 5-öm van ez kb 1mm-ig érzékel, szoktam emelgetni az egertet de nem veszek észre rántást.
Mind1 hátha jön még javaslat, azt látom hogy a v-track nem válik be kiváncsi vagyok mit ajánlanak.
Lézeres?Optikai? meg egyéb tippek. -
Macei
tag
Hali srácok.
Akarok venni egy x7-es egeret, nem ismerem őket ezért kérdezősködök.
A G800V-vel meggyőzött az a4tech meg az oscar.
Amit igényelnék bele:
macro-zható extra gombok
2000+-os DPIÁrkategória mind1.
Mit tudtok ajánlani?És mi aza Anti-Vibra(vagy mi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest