- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
válasz
üzenetére
Pff, akkor hozzá sem fogok. Nincs hely ahova bármit is be tudjak rakni amivel egy kicsit megfeszítem. Marad így, idővel csere lesz belőle! Azért köszi, abban reménykedtem, hogy ettől egy kicsit könnyebben megy majd, de úgy látom a kínai ész már megint sz@rul működött az egér tervezésénél.
-
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Van egy XL-747H típusú egerem. A bajom az vele, hogy ha görgetem akkor nem áll meg (úgy van beállítva, hogy 6 sort gördítsen) hanem ugrál a kép össze-vissza. Gondolom, hogy ez koszosodás lesz, a baj csak az, hogy nem tudom hogy álljak neki szétszedni. Nem találok rajta egyetlen egy pontot sem ahonnan elkezdhetném. Valaki tudna tanácsot adni?!

-
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Van egy A4Tech XL-747H típusú egerem. A gyártó oldalán lévő szoftverek közül nem tudom, hogy melyiket is töltsem le hozzá, ugyanis a két kép közül ami az érzékelőt mutatja egyikre sem hasonlít az enyém! Így nem tudom, hogy melyik a jó szoftver hozzá. Op. rendszerem Win7 HE 64bit.
[link]
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Adventi kalendáriumok
- Elektromos autók - motorok
- Diablo IV
- TCL LCD és LED TV-k
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest