Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aullah
tag
Na vízzel, kis szappannal leszedtem minden ganyét róla. Most kiraktam száradni a napra... majd meglátjuk. Köszi mindenkinek a tippet
-
Aullah
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Van egy 750BH-m és már nem mozog úgy, mint régen. Kaptam hozzá tartalék tappancsokat az aljára, egy párat már el is használtam régen, de a többit nem találom sehol. Szóval tudok valahol venni ilyen kis tappancsokat nagyobb mennyiségben? No nem kell 100-as nagyságrendűre gondolni...
A Sharkoon lepedő méretű egérpadot meg lehet valahogy tisztítani valahogyan, vagy lassan dobhatom ki, vehetek újat. Van erre valami trükk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest