- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asszem lassan mondhatjuk tipushibának
Nekem is ez volt..
Sajnos a kontakttisztító csak ideiglenesen volt hatásos.Ezután én is megjátszottam amit Shadow collega is.
Én is szétszedtem a kapcsolót magát. Szakbarbár módon, nem forrasztottam ki én se. (melóhelyen csináltam, csavarhúzón, kontaktisztítón kívűl nem vittem csak egy fogót)
Én is úgy csináltam mint fentebb írták. görgő kiszed, kapcsoló kis fülei kihajtogat. Kapcsoló szétszed.
Én még annyit csináltam, hogy a forgó részen az érintkezőket egy picit megemelgettem felfelé.. (hogy összerakva jobban ráfeszüljön a másik részre)
Aztán kontaktisztító neki.. és összerak. Azóta még műkszik jól.. kérdés meddig
Még több kép.. sajna elég gyengék.. nem vittem a gépem, csak a telcsi volt kéznél.. -
Shad0w
senior tag
Na, rajzoltam még egyet
Ha megnyitod paintben, akkor kilehet nagyítani a pixeleket.Hát ööö, izé. Most vmért jó az asztalon. Ha esetleg nem tűnne fel vkinek a különbség akkor az csak annyi, hogy 125 Hz-en az oldalra mozgásnál átlósan mozog a kurzor, 1000 Hz-nél pedig egyet oldalra egyet le. Nem tudom, hogy melyiknek kéne jónak lennie, de 1000 Hz-nél ez sztm már nem az érzékelő hibája.
-
Shad0w
senior tag
Igen, de a DPI-nek nincs hatása. Viszont az USB frissítési frekvenciájának igen. 125 Hz-en ugyanúgy viselkedik, mint az optikás egér. 1000 Hz-en pedig a képen látható. Továbbá kiszedtem alóla a fekete egérpadot és letettem az asztalra (grafitszürke, fekete/szürke pöttyös) és mérséklődött a dolog, de 1000 Hz-en továbbra is szar, 500 Hz-en tűrhető már-már hibátlan, de néha így is hibázik. Tehát elmondható, hogy nagyon érzékeny a felületre.
A másik idegesítő, amit most vettem észre, hogy 1000 Hz-en (igazából 125 Hz felett) az alaplap nagyon hangosan sípol, amikor húzom az egeret, a hangerő arányos a frekvenciával. Gigabyte P35-DS3 rev2.0 alaplapom van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 128GB One függő 2026.06.09.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független közel 1 év Apple jótállás
- IPhone 14 128GB gyári független hibátlan kiváló akku
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- Citroen C3 Picasso 1.4 Benzines, 2011, 156E valós km, sérülésmentes, vadiúj gumi garnitúra, KLÍMÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Silvercrest Rajztábla
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest