- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Androidos tablet topic
- ASUS notebook topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Van nekem egy X-718F egerem, és mint sokan másoknak nekem is halódik a görgő. Szal szétszedtem és láttam, hogy nem a megszokott (vagy csak én vagyok lemaradva) inkrementális jeladó van benne megvalósítva, hanem egy zárt rendszerű, ezért tisztítása majdhogynem lehetetlen. Jobb híján így csak beledugtam egy megfelelően apró csavarhúzót, ami pont illeszkedik a lyukba és olyan gyorsan csavargattam, ahogy bírtam. Az eredmény pedig az, hogy most már csak nagyon ritkán ugrik meg a görgő, talán kibír ilyen állapotban még pár hónapot.
Egyébként van a tenyér résznél egy 18 g-os súlyocska, hát most kiszedtem, de nagyon orr nehéz most az egér, sztm visszafogom rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Watch Ultra 2 Új(garanciában cserélt, aktiválatlan)
- Eladó iPhone 15 Plus black 128GB (új állapot )
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest