- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Vettem egy x710FS nevű egeretz és egy KB-28G tíőusu klaviatúrát az iponban együtt , 5000FT-ért.
Szerintem megérte.
Mivel én 1.6 ozok ezért kiváncsi voltam milyen eza "3" lövésses dolog.
Nah ez nem válltbe.. Szöveg kijelölésre stb.. ezekre tökéletes de 1 hét alatt a varázs gombocskával 1 hedet sikerült belőni nah ez ciki vagy ciki?
Jah igen!A másik problémám: Haverom átjött lanozni és ugye átszereltem a gépet, mondani nem kell egér,monitor, mindent kihúzni. Eddig nincsen gond.DE mikor visza dugtam ki írta a szövegét...Új Drivert érzékel a Windows. Persze semmi gond de itt már láttam, hogy valami nem stimmel..
Nahát az egér megsem moccant,majd kis állítgatás után felugrott a balfelső sarokba és ottmaradt, egy jobb klikk után működött majd megint felugrott.
Gép resi és jóvolt : O De ezek piti kis dolgok.Megvagyok vele elégedve kényelmes és nem izzad a kezem gumis tapintású, baró!!A klaviatúrával semmi gondom, csak 2 kisebb hiba tünt fel de ez lehet , hogy csak az én darabomon van..
A csúszásgátló semmit nem ér. Nekem üveg asztalomvan, és csak a baloldali csúszásgátló fog valamit különben csúszkál itt ez a szépség.
A 2. "probléma" a hang ! - ; +) ból az egyik (^) bevan ragadva , vagyis nem egyszinten van párjával.
Hát ezek is kis hibák.. de jobblenne ha nem lennének.Összeségben ajánlom ezt a csomagot mindenkinek!!
Miután megrendeltem az ipon levette az oldaláról nemtudom most fent van-e.
Mellesleg Boldog Új évet mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest