- Lézervágás, gravírozás
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Vettem egy x710FS nevű egeretz és egy KB-28G tíőusu klaviatúrát az iponban együtt , 5000FT-ért.
Szerintem megérte.
Mivel én 1.6 ozok ezért kiváncsi voltam milyen eza "3" lövésses dolog.
Nah ez nem válltbe.. Szöveg kijelölésre stb.. ezekre tökéletes de 1 hét alatt a varázs gombocskával 1 hedet sikerült belőni nah ez ciki vagy ciki?
Jah igen!A másik problémám: Haverom átjött lanozni és ugye átszereltem a gépet, mondani nem kell egér,monitor, mindent kihúzni. Eddig nincsen gond.DE mikor visza dugtam ki írta a szövegét...Új Drivert érzékel a Windows. Persze semmi gond de itt már láttam, hogy valami nem stimmel..
Nahát az egér megsem moccant,majd kis állítgatás után felugrott a balfelső sarokba és ottmaradt, egy jobb klikk után működött majd megint felugrott.
Gép resi és jóvolt : O De ezek piti kis dolgok.Megvagyok vele elégedve kényelmes és nem izzad a kezem gumis tapintású, baró!!
A klaviatúrával semmi gondom, csak 2 kisebb hiba tünt fel de ez lehet , hogy csak az én darabomon van..
A csúszásgátló semmit nem ér. Nekem üveg asztalomvan, és csak a baloldali csúszásgátló fog valamit különben csúszkál itt ez a szépség.
A 2. "probléma" a hang ! - ; +) ból az egyik (^) bevan ragadva , vagyis nem egyszinten van párjával.
Hát ezek is kis hibák.. de jobblenne ha nem lennének.
Összeségben ajánlom ezt a csomagot mindenkinek!!

Miután megrendeltem az ipon levette az oldaláról nemtudom most fent van-e.
Mellesleg Boldog Új évet mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lézervágás, gravírozás
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest