Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Vettem egy x710FS nevű egeretz és egy KB-28G tíőusu klaviatúrát az iponban együtt , 5000FT-ért.
Szerintem megérte.
Mivel én 1.6 ozok ezért kiváncsi voltam milyen eza "3" lövésses dolog.
Nah ez nem válltbe.. Szöveg kijelölésre stb.. ezekre tökéletes de 1 hét alatt a varázs gombocskával 1 hedet sikerült belőni nah ez ciki vagy ciki?
Jah igen!A másik problémám: Haverom átjött lanozni és ugye átszereltem a gépet, mondani nem kell egér,monitor, mindent kihúzni. Eddig nincsen gond.DE mikor visza dugtam ki írta a szövegét...Új Drivert érzékel a Windows. Persze semmi gond de itt már láttam, hogy valami nem stimmel..
Nahát az egér megsem moccant,majd kis állítgatás után felugrott a balfelső sarokba és ottmaradt, egy jobb klikk után működött majd megint felugrott.
Gép resi és jóvolt : O De ezek piti kis dolgok.Megvagyok vele elégedve kényelmes és nem izzad a kezem gumis tapintású, baró!!A klaviatúrával semmi gondom, csak 2 kisebb hiba tünt fel de ez lehet , hogy csak az én darabomon van..
A csúszásgátló semmit nem ér. Nekem üveg asztalomvan, és csak a baloldali csúszásgátló fog valamit különben csúszkál itt ez a szépség.
A 2. "probléma" a hang ! - ; +) ból az egyik (^) bevan ragadva , vagyis nem egyszinten van párjával.
Hát ezek is kis hibák.. de jobblenne ha nem lennének.Összeségben ajánlom ezt a csomagot mindenkinek!!
Miután megrendeltem az ipon levette az oldaláról nemtudom most fent van-e.
Mellesleg Boldog Új évet mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Küszöbön az androidos PC-k
- Napelem
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux Mint
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest