- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Vettem egy x710FS nevű egeretz és egy KB-28G tíőusu klaviatúrát az iponban együtt , 5000FT-ért.
Szerintem megérte.
Mivel én 1.6 ozok ezért kiváncsi voltam milyen eza "3" lövésses dolog.
Nah ez nem válltbe.. Szöveg kijelölésre stb.. ezekre tökéletes de 1 hét alatt a varázs gombocskával 1 hedet sikerült belőni nah ez ciki vagy ciki?
Jah igen!A másik problémám: Haverom átjött lanozni és ugye átszereltem a gépet, mondani nem kell egér,monitor, mindent kihúzni. Eddig nincsen gond.DE mikor visza dugtam ki írta a szövegét...Új Drivert érzékel a Windows. Persze semmi gond de itt már láttam, hogy valami nem stimmel..
Nahát az egér megsem moccant,majd kis állítgatás után felugrott a balfelső sarokba és ottmaradt, egy jobb klikk után működött majd megint felugrott.
Gép resi és jóvolt : O De ezek piti kis dolgok.Megvagyok vele elégedve kényelmes és nem izzad a kezem gumis tapintású, baró!!A klaviatúrával semmi gondom, csak 2 kisebb hiba tünt fel de ez lehet , hogy csak az én darabomon van..
A csúszásgátló semmit nem ér. Nekem üveg asztalomvan, és csak a baloldali csúszásgátló fog valamit különben csúszkál itt ez a szépség.
A 2. "probléma" a hang ! - ; +) ból az egyik (^) bevan ragadva , vagyis nem egyszinten van párjával.
Hát ezek is kis hibák.. de jobblenne ha nem lennének.Összeségben ajánlom ezt a csomagot mindenkinek!!
Miután megrendeltem az ipon levette az oldaláról nemtudom most fent van-e.
Mellesleg Boldog Új évet mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest