- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
1: fejből passz.. Neten találtam!
[XL-750BF ]
[XL-750BK ]
A BK nagyobb felbontást tud (2500vs3600Dpi), van saját memoriája, ezért ha jól veszem ki macrozhato.. (nem értek hozzá, és nem igazán tok angolul), de mindenesetre biztos komolyabb...2: Nem, nem. Szal nem tom mit értesz programozható DPI gomb alatt, de amennyire én emlékszem a síma 750F-emen nem lehet programozni. Szerintem a BF detto.
Esetleg a BK tudhat ilyet, bár lehet az se.. DPI gomb nálam (750F) szimplán csak felfelé váltogatja a felbontásokat sorban..A görgö meg szintén csak szimpla görgő.. illetve nyomógomb..mondjuk erre lehet progizni funkciókat, de az oldalra gördítés sztem nem megoldtható..(oldalra tuti nem billen.. max egyszer
)
Tapasztalataidra: Belső részek: Passz.. nem szedtem szét..
Ez szintén F tipus, de érdekes módon, nem olyan rossz a fogása.. sőőt..igaz, a BF valszeg jobb lehet.. de nekem nyáron se volt vele semmi bajom..
Bal gombbal még semmi bajom.. pedig már megvan nem is tom.. fél éve biztos..és igen sokat COD4ezek vele...Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest