Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- Mini PC
- Kompakt vízhűtés
- Házi hangfal építés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
Új hozzászólás Aktív témák
-
1: fejből passz.. Neten találtam!
[XL-750BF ]
[XL-750BK ]
A BK nagyobb felbontást tud (2500vs3600Dpi), van saját memoriája, ezért ha jól veszem ki macrozhato.. (nem értek hozzá, és nem igazán tok angolul), de mindenesetre biztos komolyabb...2: Nem, nem. Szal nem tom mit értesz programozható DPI gomb alatt, de amennyire én emlékszem a síma 750F-emen nem lehet programozni. Szerintem a BF detto.
Esetleg a BK tudhat ilyet, bár lehet az se.. DPI gomb nálam (750F) szimplán csak felfelé váltogatja a felbontásokat sorban..A görgö meg szintén csak szimpla görgő.. illetve nyomógomb..mondjuk erre lehet progizni funkciókat, de az oldalra gördítés sztem nem megoldtható..(oldalra tuti nem billen.. max egyszer
)Tapasztalataidra: Belső részek: Passz.. nem szedtem szét..
Ez szintén F tipus, de érdekes módon, nem olyan rossz a fogása.. sőőt..igaz, a BF valszeg jobb lehet.. de nekem nyáron se volt vele semmi bajom..
Bal gombbal még semmi bajom.. pedig már megvan nem is tom.. fél éve biztos..és igen sokat COD4ezek vele...Ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Spórolós topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Arc Raiders
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Érintő képernyős Dell Latitude 5547 (4. gen.i7, 2 GB Radeon VGA, 240 SSD ,16 GB) olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Zenbook S 16 UM5606WA 16" 3K OLED Ryzen AI 9 HX370 890M 32GB 1TB IR kam gar
- iPhone 12 emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)