- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Invisibility
csendes tag
Hy gyerekek! Most karácsonyra kaptam egy X-710.F jelzésű A4tech motkányt. ugyanis az elődjét kétünnepközti hálópartyn sikerült szétsoroznom, mert ügyes volt az egér
. komolyan felpattantam és elkezdtem sorozni az egeret ököllel és repültek a darapkák a szérózsa minden irányában. Aztán mikor már teljesen megsemmisült az egerem, apám ki az ajtóban érdekes arckifejezéssel nézte az eseményeket a többiekkel együtt megkérdezte hogy mi a baj.
Mondtam neki hogy kellene egy új egér... Aztán elment. De a hálóparty nem állhatot meg. Szervízegér. Valami geniius alapot beállítottam és azzal toltam. Majd nemsoká apám beállít és mondja hogy tessék a karácsonyi ajándékod, és mondta hogy érezte hogy egyszer az az Azona egér hamarosan rákefél, és akkor vette meg ezt az a4tech egeret. Minő külömbség, minő fellélegzés volt használatba venni az új szerzeményt! Szerintem 5 csillagos a motkány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest