- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Invisibility
csendes tag
Hy gyerekek! Most karácsonyra kaptam egy X-710.F jelzésű A4tech motkányt. ugyanis az elődjét kétünnepközti hálópartyn sikerült szétsoroznom, mert ügyes volt az egér
. komolyan felpattantam és elkezdtem sorozni az egeret ököllel és repültek a darapkák a szérózsa minden irányában. Aztán mikor már teljesen megsemmisült az egerem, apám ki az ajtóban érdekes arckifejezéssel nézte az eseményeket a többiekkel együtt megkérdezte hogy mi a baj.
Mondtam neki hogy kellene egy új egér... Aztán elment. De a hálóparty nem állhatot meg. Szervízegér. Valami geniius alapot beállítottam és azzal toltam. Majd nemsoká apám beállít és mondja hogy tessék a karácsonyi ajándékod, és mondta hogy érezte hogy egyszer az az Azona egér hamarosan rákefél, és akkor vette meg ezt az a4tech egeret. Minő külömbség, minő fellélegzés volt használatba venni az új szerzeményt! Szerintem 5 csillagos a motkány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Linux kezdőknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Crimson Desert
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. komolyan felpattantam és elkezdtem sorozni az egeret ököllel és repültek a darapkák a szérózsa minden irányában. Aztán mikor már teljesen megsemmisült az egerem, apám ki az ajtóban érdekes arckifejezéssel nézte az eseményeket a többiekkel együtt megkérdezte hogy mi a baj.
Mondtam neki hogy kellene egy új egér... Aztán elment. De a hálóparty nem állhatot meg. Szervízegér. Valami geniius alapot beállítottam és azzal toltam. Majd nemsoká apám beállít és mondja hogy tessék a karácsonyi ajándékod, és mondta hogy érezte hogy egyszer az az Azona egér hamarosan rákefél, és akkor vette meg ezt az a4tech egeret. Minő külömbség, minő fellélegzés volt használatba venni az új szerzeményt! Szerintem 5 csillagos a motkány.