Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
Hali!
Szerintetek az egér DPI állítása megegyezik a windows vagy a játék egér érzékenység állításával? Tehát, hogy jobb a beállításom:
- 2500 DPI és a windows-ban visszaveszem az érzékenységet, hogy irányítható legyen, mert így túl gyors.
- 1200 DPI és alap minden más érzékenység.
Mindkét beállításnál hasonló sebességet értem el, a kérdés az, hogy a magas DPI-vel jutok-e valami előnyhöz?!
Köszi, Csaba
-
scabi78
senior tag
Megoldódott a problémám! Az X-750F király egér, a Steelpad is jó egérpad. Minden rendben, a gondom az egér lézerizéjében rengeteg porszem volt, porszívó és fültisztító segített.
-
scabi78
senior tag
Kiegészítés:
Anno zselés csuklótámaszos padom volt. X710-es jól ment rajta, de az X750F már ugrál. Nem emrtem egyből drágább padot venni, vettem 300 HUF-ért egy gagyit. A használlandó felületen szintén ugrált, megfordítottam és láss csodát, szuperül megy az X750F. Gondolom ez nem természetes dolog, vettem a fent emlytett padot, Steelpadot és ugyanúgy ugrál a mouse.
Segítsetek légy szi'! Köszi
-
scabi78
senior tag
Szia/Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. X-750F egerem van, és nem találok hozzzá megfelelő egérpadot. Vagyis nem merem megvenni, mert félek nem elsz jó. Egy Steelpad QCK Plus speciális egérpadot vettem és az egér ugrál. Nem tudok egy vízszintes vagy függőleges egyenes vonalat húzni. Valaki árulja el pls, milyen pad jó az egérhez! Cod2-zni szoktam, gondolom nem én vagyok az egyetlen, kérnék egy kis tapasztalati véleményt. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Futás, futópályák
- Star Trek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ASUS ROG Zephyrus M16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest