- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
Hali!
Szerintetek az egér DPI állítása megegyezik a windows vagy a játék egér érzékenység állításával? Tehát, hogy jobb a beállításom:
- 2500 DPI és a windows-ban visszaveszem az érzékenységet, hogy irányítható legyen, mert így túl gyors.
- 1200 DPI és alap minden más érzékenység.
Mindkét beállításnál hasonló sebességet értem el, a kérdés az, hogy a magas DPI-vel jutok-e valami előnyhöz?!
Köszi, Csaba
-
scabi78
senior tag
Megoldódott a problémám! Az X-750F király egér, a Steelpad is jó egérpad. Minden rendben, a gondom az egér lézerizéjében rengeteg porszem volt, porszívó és fültisztító segített.
-
scabi78
senior tag
Kiegészítés:

Anno zselés csuklótámaszos padom volt. X710-es jól ment rajta, de az X750F már ugrál. Nem emrtem egyből drágább padot venni, vettem 300 HUF-ért egy gagyit. A használlandó felületen szintén ugrált, megfordítottam és láss csodát, szuperül megy az X750F. Gondolom ez nem természetes dolog, vettem a fent emlytett padot, Steelpadot és ugyanúgy ugrál a mouse.
Segítsetek légy szi'! Köszi
-
scabi78
senior tag
Szia/Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. X-750F egerem van, és nem találok hozzzá megfelelő egérpadot. Vagyis nem merem megvenni, mert félek nem elsz jó. Egy Steelpad QCK Plus speciális egérpadot vettem és az egér ugrál. Nem tudok egy vízszintes vagy függőleges egyenes vonalat húzni. Valaki árulja el pls, milyen pad jó az egérhez! Cod2-zni szoktam, gondolom nem én vagyok az egyetlen, kérnék egy kis tapasztalati véleményt. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 5070 MT, i5-9500, 16GB RAM/256GB SSD, DVD-RW, garancia, számla!
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest