- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
kmisi99
üzenetére
Nem kuka, de biztos vagyok benne, hogy az emberek 90%-a reklamál egy sort, szidja a márkát és vesz egy új egeret. Holott ez sztem minden egérrel előfordulhat. Nekem ez is ez volt a bajom pár hete egy 750BH-nál.
Ez az oldal segített. A lényeg, hogy egy kis réz mikrokapcsoló baszakszik. Szét kell szedni az egeret, kitisztítani (ha koszos), és azt a réz cuccot finoman kivenni és újra betenni, pont középre. Figyelni kell ne pattanjon el semmilyen kis bizbasz se a folyamat során, mert mindenre szükség van. Nincs értelme kidobni az egeret, vágj bele, óvatosan és finoman cselekedj, légy türelmes. Ha kérdés van, szólj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Metal topik
- Villanyszerelés
- 3D nyomtatás
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Hyundai, Kia topik
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest