- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
710BH, 750BH, 748K tapasztalattal rendelkezem. Szerintem ezeket vedd figyelembe:
- F7 szerintem nagyobb és könnyebb kialakítású. A jobb oldalán nincs begörbülés befelé, így kevésbé lehet "megszorongatni". A 750BH testesebb, ducibb és szerintem nehezebb is. Ha nem fogtad még őket saját kezedben, akkor azt javaslom azt válaszd amelyik jobban hasonlít a korábbi egereid kinézetéhez.
- Fontos-e neked az anti vibrate funkció? Ha olyat használtál eddig amin volt és be is volt kapcsolva, akkor nagyon fura lesz vissza szoknod, lehet hogy hiányolni is fogod.
- Technikai infókat elnézve az F7 gyorsulása jobb, ergó ha extra nagy egérpadon, sokat és gyorsan rángatva játszol, akkor az F7 talán ideálisabb lehet. Ugyanakkor a 750BH 3600DPI-t tud, míg az F7 3000-et. Mindkettő elég nagy érték. Így aztán kérdéses melyiknek lehet jobb a szenzora, de bizonyára kb azonos lehet és nüansznyi különbségek van a kettő között ezen a téren.
- Én nem tapasztaltam görgőproblémákat a 750Bh-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest