Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
710BH, 750BH, 748K tapasztalattal rendelkezem. Szerintem ezeket vedd figyelembe:
- F7 szerintem nagyobb és könnyebb kialakítású. A jobb oldalán nincs begörbülés befelé, így kevésbé lehet "megszorongatni". A 750BH testesebb, ducibb és szerintem nehezebb is. Ha nem fogtad még őket saját kezedben, akkor azt javaslom azt válaszd amelyik jobban hasonlít a korábbi egereid kinézetéhez.
- Fontos-e neked az anti vibrate funkció? Ha olyat használtál eddig amin volt és be is volt kapcsolva, akkor nagyon fura lesz vissza szoknod, lehet hogy hiányolni is fogod.
- Technikai infókat elnézve az F7 gyorsulása jobb, ergó ha extra nagy egérpadon, sokat és gyorsan rángatva játszol, akkor az F7 talán ideálisabb lehet. Ugyanakkor a 750BH 3600DPI-t tud, míg az F7 3000-et. Mindkettő elég nagy érték. Így aztán kérdéses melyiknek lehet jobb a szenzora, de bizonyára kb azonos lehet és nüansznyi különbségek van a kettő között ezen a téren.
- Én nem tapasztaltam görgőproblémákat a 750Bh-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen notebookot vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motoros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest