- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidd vissza!! Ez a maximális tanácsom!
Én már nem is tudom hanyadszorra szedem szét az enyémet, tisztogatom meg,nyomkodom összébb.. 1-2 hétig jó, aztán újra szétszed.. a múltkor már agybajt kaptam, odacsaptam az asztalhoz.. el is kezdett csörögni, de még működött
Kiderült, a led(vagy lézer dióda,vagy nem tom mi
ami az egérpadot világítja meg, az szabadult el csöppet.. pillanatragasztó megoldotta..Másik görgőt nem hinném,hogy tudsz szerezni bele.. szerintem elég egyedi "kapcsoló".
Szóval szerintem vidd vissza, hátha nem pucolgatják, hanem kicserélik..
Én már agybajt kapok néha tőle, pl. cod4 ben nekem arra van állítva a fegyver váltás.. és nemkicsit kapok idegbajt, amikor kifogy a jó öreg AK, váltanám át a Desert Eagle-re, hogy kicsináljak még 2-3 muksót, erre csak ide-oda kapkod idegbeteg módra.. közben persze legyilkolnak..
Billentyűzetre meg nem áll rá a kezem.. x év alatt megszoktam. szóval mindjárt szét is szedem, kap egy kis pofozást.. aztán nem tom.. csak ezért venni egy másikat.. pláne, hogy valószínűleg ugyanezt a görgő megoldást tartalmazza

Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ami