- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidd vissza!! Ez a maximális tanácsom!
Én már nem is tudom hanyadszorra szedem szét az enyémet, tisztogatom meg,nyomkodom összébb.. 1-2 hétig jó, aztán újra szétszed.. a múltkor már agybajt kaptam, odacsaptam az asztalhoz.. el is kezdett csörögni, de még működött
Kiderült, a led(vagy lézer dióda,vagy nem tom miami az egérpadot világítja meg, az szabadult el csöppet.. pillanatragasztó megoldotta..
Másik görgőt nem hinném,hogy tudsz szerezni bele.. szerintem elég egyedi "kapcsoló".
Szóval szerintem vidd vissza, hátha nem pucolgatják, hanem kicserélik..
Én már agybajt kapok néha tőle, pl. cod4 ben nekem arra van állítva a fegyver váltás.. és nemkicsit kapok idegbajt, amikor kifogy a jó öreg AK, váltanám át a Desert Eagle-re, hogy kicsináljak még 2-3 muksót, erre csak ide-oda kapkod idegbeteg módra.. közben persze legyilkolnak..
Billentyűzetre meg nem áll rá a kezem.. x év alatt megszoktam. szóval mindjárt szét is szedem, kap egy kis pofozást.. aztán nem tom.. csak ezért venni egy másikat.. pláne, hogy valószínűleg ugyanezt a görgő megoldást tartalmazza
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest