- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asszem lassan mondhatjuk tipushibának
Nekem is ez volt..
Sajnos a kontakttisztító csak ideiglenesen volt hatásos.Ezután én is megjátszottam amit Shadow collega is.
Én is szétszedtem a kapcsolót magát. Szakbarbár módon, nem forrasztottam ki én se. (melóhelyen csináltam, csavarhúzón, kontaktisztítón kívűl nem vittem csak egy fogót)
Én is úgy csináltam mint fentebb írták. görgő kiszed, kapcsoló kis fülei kihajtogat. Kapcsoló szétszed.
Én még annyit csináltam, hogy a forgó részen az érintkezőket egy picit megemelgettem felfelé.. (hogy összerakva jobban ráfeszüljön a másik részre)
Aztán kontaktisztító neki.. és összerak. Azóta még műkszik jól.. kérdés meddig
Még több kép.. sajna elég gyengék.. nem vittem a gépem, csak a telcsi volt kéznél..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi