Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamathosz
csendes tag
Az a 15K szerintem is túl olcsó 500-as a-dataért ha d5 chipes és vitesta és megy dualban akár 230-at Cas2.5 akkor nekem nem ér +20K-t a 2-2-2-5 időzítés akármilyen más ramtól egyszerüen nem ér annyit annyiért új alaplapot veszek már.
Mindenhol drágább az 500-as vitesta szal ez elírás lehet.
Hogy lehetet eldönteni hogy d43 vagy d5 chipes a-data-val van dolgom?Nem azt kérdezem itthon hogy nézhetem meg mert azt tudom leveszem a hűtőbordát az üzletben valami sorozatszámról a bordán vagy ilyesmi??
Egyszóval mi a különbség a d43 chipes és a d5 chipes között külsőre?
upsz véletlen elküldtem felénél bocs
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI B250 Gaming M3 alaplap // + Win11 + Processzor hűtő
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest