- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badb0y
addikt
csak egy up mert eltünt jobrol
-
HERR Z
veterán
Jah....ki próbálás...én legközelebb 566-os A-Datat veszek...mert ha jól teljesít akkor abból lesz 2 db és a mostani megy tesó gépébe
Nameg 22.500FT-ért eléggé beráti ár....szerintem a 600-as se lenne több mint 30/+fa mind2nél/
Ui: ez a 600-as cucc elég betyár, kiváncsi lennék meddig bírják azok a ramok ha 600-ra vannak hitelesítve
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
A-data DDR600-at próbálta már vki?
Ha eladom a ramjaim, akkor azt veszek, 100%.
Íme egy kis ízelítő
Bővebben: link -
Gorneck
legenda
Ronaldo: Volt A-Data ramom és jó kis memó! Én mindenképp vagy Kingmax vagy A-Data-t vennék, mivel olcsó és jó! 600mhz-hez meg gép is kell ami kihasználja, de sokat ez nem dob a teljesítményen! Ezt mindenki tudja!
HerrZ: A Geil-t is ''válogatják'', ha jól tudom! De szerintem illetve még mindig tartom magam ahhoz a kijelentésemhez, hogy a tuning szerencse kérdése! Mert ugye sz@rt sem ér a drága cucc, ha nem megy úgy ahogy azt elvárnánk! Legjobb eset Hynix D43 400as ram oszt nem lehet belőle csak 50mhz-et kicsikarni! Az a legjobb, ha az ember kitudja próbálni! -
HERR Z
veterán
Nézd azt hogy azok is ugyanezekre a Hynix D5 illetve Samsung chipekre épülnek....vagyis a határaik ugyanott vannak
tuningra az OCZ a best mert azokat mindet válogatják és kipróbálják...bár már lehet a többit is
De A-data a világon elősként árul 600-as ddr1-es modult...ez jelenthet valamit nem? -
ronaldo
őstag
válasz
Overlocker #370 üzenetére
ha mondjuk nekieresztjük egy OCZ-nek vagy Geil-nek, esetleg kingstonnak? el kellene helyeznem, mert már készülök a karácsony(vagy az utáni) gépemre.
-
HERR Z
veterán
mit érnek?
Árban 24+fa...tudásban tapasztalat hiánya miatt nem tudok nyilatkozni....de vélhetően tudják a 566otVagyis tudod a 3500+ os A64-et a gyári 11x200 helyett 7.5x 29x vagy hasonló órajeleken hajtani a procit aminek azért van értelme mert gyorsabb a memória gyorsabb vele az összes alkalmazás
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
566os a-daták mit érnek?
-
Overlocker
veterán
Asszem itt:Bővebben: link
-
balfek
tag
válasz
Overlocker #364 üzenetére
tudtok helyet a ready.hu mellett, ahol a-data superramokat lehet venni?
persze jó áron... -
balfek
tag
válasz
Overlocker #334 üzenetére
hali
miaza chipsetvmod? -
én most akarok venni memoriát.a lényeg hogy 250-260 fsb meglegyen.
eddig hynix d43 ct-d43as chippest kerestem. meg is találtam de ahogy olavsgatom lehet kapni 512-t 500mhzes adata-t 20k-ért??? mert akkor sztem jobban megéri. a hynix 2db 36k... -
HERR Z
veterán
válasz
Squirrel #349 üzenetére
2x512MB DDR500 vagy DDR566 attól függ mennyire van dellád.
Ha 500-asra akkor szorzót nem csak fsb-t kell állítanod,míg ha van dellád akkor szorzót kisebbre veheted és nagyobb fsb-t adhatsz neki ami gyorsabb memóriát tesz lehetővé, így minden memóriaigényes cucc gyorsabb lesz.
Tehát én inkább az 566-as A-Data ramokat preferálnám ha az nem fér bele akkor meg az 500-asokat...a kingmax meg kb ugyanazt tudja csak drágábban de több garival...eldöntheted mi kell -
balfek
tag
Hali!
Ahogy nézegettem az árakat, érdemes sztem előrendelni a Readynél.
512 MB A-Data SupeRam 466 Mhz 14.500,-
512 MB A-Data SupeRam 500 Mhz 20.200,-
512 MB A-Data SupeRam PC466 14.400,-
512 MB A-Data SupeRam PC566 26.600,-
(+általános forgalmi adó
Nem tudok dönteni, meg nem is tom mi pontosan a különség a PC jelölésűek és a ''simák'' között, ill. millen teljesítmény várható egyes verzióktól?
Vki esetleg?
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
Úgy tudom hogymár a mistral is forgalmazza.
-
totocs
csendes tag
Nem tudtok segíteni?
-
Tsabby
tag
UP
-
totocs
csendes tag
Hali!
Van egy 256/500 A-DATA-m, szeretném párosítani.
...vagy eladni, ha nem lesz párja. -
Badb0y
addikt
válasz
Overlocker #337 üzenetére
Bocsi. Akkor nem rendesen olvastam el. Én 500asra válaszoltam.
-
Badb0y
addikt
válasz
Overlocker #320 üzenetére
Én is ott vettem de a-data chipek vannak rajta.
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #334 üzenetére
Oszt ha nem megy akkor alaplapmod!
-
Janesz
őstag
válasz
Overlocker #329 üzenetére
a proci lehet,hogy bírja de a lapok általában 240-nél beszarnak!!
-
Janesz
őstag
csak azért mondtam mert az enyém nem megy annyit...a max amin bebootol 295 de kb 1 perc mulva kilép!!
-
xcbiker
addikt
Szerintem ebben a memó freki mizériában még nincs semmi ráció, mivel nem létezik még olyan cpu (kivéve a westlake-ét) amivel szinkronban tudnád használni a 600MHz feletti ramod!
-
channel
tag
válasz
Overlocker #290 üzenetére
K4H560838E-TCCC az PC-3200, Samsung (SEC)
-
Squirrel
őstag
sokat lendítene a dolgon, ha nem lennék olyan fafejű, hogy socket 939-hez ragaszkodok...több pénz maradna az ''egyéb'' dolgokhoz.
-
Squirrel
őstag
Hát lesz gépre olyan 450e, a monitortól függ, egyéb dolgokból mi lesz benne...(mielőtt megszólna valaki, PhD pályázatokból jön össze a keret)
-
Overlocker
veterán
válasz
Squirrel #321 üzenetére
Kingmax,hynix chippes asszem, tehát jól húzható de kevésbé lehet levinni az időzításeket.Az A-Datából van hynix,samsung és a-data chippes is. A kingmax valamivel drágább mint az A-Data, de több gari van rá talán élettartam, de valahol csak 5 év.Az 566-os A-Data jóval drágább, de ha szerencséd van ez is nyerő lehet.
Szóval a ha van elég pénzed 566-os A-Datát vegyél különben 500-ast samsung vagy hynix chippest, mindhárom nyerő húzás lehet.Esetleg BH-5-ös Kingstone? -
Squirrel
őstag
válasz
Overlocker #320 üzenetére
és leendő socket 939-es 3500+-os procim+msi k8n2 lapomhoz melyik lenne e legjobb választás?
[Szerkesztve] -
Squirrel
őstag
Ami a ready-ben van 566-os A-Data az milyen időzítéssel mehet? Vajon gyorsabb, mint az 500-as vagy az 500-as Kingmax Hardcore?
-
-
Str8 sk8r
őstag
...tudom hogy nem egészen ide tartozik...a PQI 512/400-as ramokról tud vaki mondani tuningot
...cserélni szeretném a 2X512 SAMSUNG 400-asomat ilyenre...a ''sama'' duálba 430-at visz stabilan...
...ha vaki tud PLZ HELP...
THX
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Azt mondja meg valaki hogy hogy tudom megállapítani hogy samsung chipes-e vagy nem,anélkül hogy szétszedjem???
-
Janesz
őstag
válasz
Overlocker #299 üzenetére
persze,hogy tudják csak állítólag el van árazva...de sztem ez reális ár ha az 500-as az 14300ft és azon van még borda is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged