Új hozzászólás Aktív témák
-
Domy
aktív tag
Nektek Winbond kellene
Meg 1 kis mod...
-
sz.j
nagyúr
Föleg az időzítés érdekel !!!
Valóban van egy-két RAM aminek az időzítései megközelitik vagy elérik a 2-2-2-5-öt, de vagy csak 400MHz körül vagy pedig ''aranyárban'' !!!
Hogy az órajelet, hogy tudom kihasználni, na ez az ami kevésbé érdekel, mert a procim csak 267 FSB-ig bírja. De lehet, hogy később még jól jöhet.
Ha a GA-val ''csodákat'' tesz, már megérte!
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
Domy !
Megnézted, hogy meddig megy 2-2-2-5-el ?!? -
Password
tag
A kérdésem a köv:
Kellene ram ami, 400-on 2-2-2-5-1-et tud, és bírja az 500-at akár milyen időzítéssel
Melyiket ajánljátok?
A-data 500/566, Kingmax Hardcore 500 vagy más? -
Squirrel
őstag
Kicsit feljebb a 600-as v. 566-os A-DATA-król volt szó? Melyiket éri meg megrendelni a ready-ben? Csak 4k a diff., megéri?
-
lzsolt
tag
az 512Mb-os(566) A-DATA-k egy vagy ketoldalasak?
-
sz.j
nagyúr
válasz
Overlocker #681 üzenetére
Ha drágul lemondhatod vagy elfogadod, ha olcsóbb lesz akkor ezen az áron kapod.
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #681 üzenetére
az új árakkal....ha kedden vagy utána rendelsz akkor azt mondgyák hogy nézd az árlistát kedd 8 körül és 9ig hívd fel hogy kell-e a cucc vagy nem..ha nem hívod fel automatice marad...Szóval a régi árak csak tájékoztató jellegűek
-
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
Overlocker #676 üzenetére
Bocsi de én Templomegere-t ismerem egérnek, mást nem!
West-ék is így hívják. -
Itt van:
Bővebben: link -
-
Várj addig ezt nézd meg:
Bővebben: link
Lehet ezt is kipróbálom,habár nem hiszem hogy el lehetne érni a mostani ramjaimmal durva időzítéseket.
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
válasz
Overlocker #672 üzenetére
Miért, kellett volna ???
Ja Templomegere-re gondolsz? Már régebben megadtam.(A64/FX...) -
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #671 üzenetére
mit tud? Miben jobb a gyáriaknál?
-
válasz
Overlocker #657 üzenetére
sz.j felhúztad az orrod?
-
-
HERR Z
veterán
Erre csak annyit mondok hogy az én A-Datám tesó gépébe nem ment 235 fölé -vélhetően a chipset miatt- ellenben nállam megy 288-on is...a lényeg hogy lapja válogatja
[Szerkesztve] -
-
HERR Z
veterán
válasz
granpa_matis #652 üzenetére
Már tesóé, egyből megkapja amint megjön az új ram
-
sz.j
nagyúr
válasz
Overlocker #641 üzenetére
Túl ''fiatal'' még ez a 31 heti gyártás ahhoz, hogy mostanában itt is lehessen kapni!
Sajnos......, de majd meglátjuk.
Nem is tudom, hogy nem lenne-e értelme várni a rendeléssel? Persze akkor sincs semmi garancia arra, hogy később olyant lehet kapni. Na mindegy........ -
Domy
aktív tag
No emberek... nekem van ilyen memóm, de IC7Max3-ban nem nagyon ment csak épp 566-ot (az 566-os) 3-4-4-8-on 2,8V-on.... Feszt kellene moddolni a lapont, mert 2,8V felett elcseszi a Vtt-t ami miatt még instabilabb lesz...
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #641 üzenetére
hát akkor nekem marad a reménykedés...mondjuk a maxx fesz 2.85 afölött ha E, F akkor se fog menni...
Azért nem lenne rossz 500MHz 2-2-2-5-1Tben -
Most komolyan:
''A NAGY Hír''
A Samsungnak megjelent egy új reverziós ''F''chipje, ami KH45600838F-TCCD, a korábbi KH4560838E volt.Egyes pletykák szerint, ez a chip bírja a magasabb fesz értékeket is.Ezek a hírek,pletykák elég ellentmondásosak,azért sem írtam hamarabb ide,nehogy valaki ez alapján döntsön.Szóval egyeseknek ezek a Tccd-s chippek akár 250Mhz-et is bírnak 2-2-2-5 mellett,ami bizakodásra adhat okot.Igaz, nem sok hír van arról hogy az A-DATA 566-os és 600-asokat ilyenekkel szerelik már, de igencsak remélykedhetünk.
Érdemes odafigyelni a gyártási hétre is 0431,az a dátum melytől elkezdték szállítani ezeket a chippeket,tehát ez a legrégebbi ami rev ''F''-el szerelt.
Mégegyszer:
Semmi információm nincs hogy az A-DATA memókat ilyen chippekkel szerelik,de remélem így lesz.Valakinek hiába ilyen chippel szerelt memója volt(szvsz kezdeti ''F'' rev),nem ért el ilyen jó eredményeket a memóval.-->Szerencse is kell.
Rev.''F'':
Tccd-vel szerelt ramok listája:
Most ti jösztök majd az eredményeitekkel! -
HERR Z
veterán
válasz
granpa_matis #638 üzenetére
Rendeld meg readybe átutalással s amikor szólnak csak akkor kell felmenned pestre....és akkor annyiért veszel 566-ost mint máshol az 500-as van...Az 500-as meg már szinte ''brand'' árban van...
De inkább 566-osat vegyél az 260-270 körül még elég jó időzítéseket is tud ami nem árt -
sz.j
nagyúr
válasz
granpa_matis #633 üzenetére
Azért nézd meg a Kingmax Hardcore Pc4000 (TSOP-os!)-t, ill. ami még jobbnak igérkezik az A-DATA Vitesta 566MHz-es memót !!! Ez sem drágább!
-
bim
veterán
válasz
bocsi. most nézem már felvetettem a témát neked
-
sz.j
nagyúr
válasz
Nézd meg az Alien-t! (Király u.)
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
válasz
granpa_matis #629 üzenetére
Lehet, de inkább telcsin érdeklődj.
Máskülönben az AlienComputers árlístáján is rajta van. 512-es kb 25k. -
bim
veterán
válasz
granpa_matis #627 üzenetére
a mistral-ban most jo áron van!
de ha érdekel 30-ba odaadom neked a kingston hyperx 2x256 500-at -
sz.j
nagyúr
válasz
granpa_matis #627 üzenetére
AZ Aqua-ban, User-ben pl szokott lenni.
-
granpa_matis
aktív tag
Hol tudnek Adata DDR 500 512 MB-os Ramot venni?
-
sz.j
nagyúr
Engem föleg az érdekel, hogy 2-2-2-5-el minnél tovább menjen!!!
Templomegere-nek 2,8V-al 450MHz-ig ment. fLeSs valami 480-ról írt, de nem tudom, hogy hány volton.
De majd meglátjuk. -
HERR Z
veterán
Amúgy pár eredmény mit bír a ram:
・2.5-3-3-7:232MHz
・3-3-3-8:276MHz
・3-4-4-8:335MHz
・3-5-5-9:336MHz
2.7V-on mind, de szerintem rosszat fogott ki a srác vagy nem mert alápörkölni
vagy:
300 @ 2.5-4-4-8 @ 2.85 V
vagy:
2.5-3-3-6 @ 300 Mhz -> 2.85 V only
Egy kép róla:
Egy másik srácnál:
CL 2,0-2-2-5 bis FSB215
CL 2,0-3-3-5 bis FSB245
CL 2,5-3-3-5 bis FSB275
CL 2,5-4-3-5 bis FSB290
CL 3,0-3-3-5 bis FSB280 -
sz.j
nagyúr
válasz
Overlocker #614 üzenetére
Ejnye ejnye, nem szép dolog leskelődni.
-
-
sz.j
nagyúr
@ HERR Z !
''Kedves ember'' a Fórumtársunk, mi?!? -
Holnapra gyűjtök nektek egy pár linket,az infoval kapcsolatosan, de lehet hogy már ti is láttátok,nemtom.Jó éjszakát mindenkinek!
-
-
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #604 üzenetére
úúúúúúúúúúúúúú.....
Nekem 8 ha jót ha rosszat írsz róla akkor is ez lesz...ha csak 630at megy akkor is de ha 750-et akkor is -
sz.j
nagyúr
válasz
Overlocker #606 üzenetére
Ha szórakozol, soha!
Máskülönben holnap rendelem meg, engem részben megyözött a hwsw-n Egér infója.
[Szerkesztve] -
-
-
-
Finwe
őstag
Hello, ide irányitottak át a következő kérdésemmel:
Kingston HyperX 512MB DDR Kit 400MHz CL2 Gold
2*256MB DDR HyperX 400MHz DIMM CL2 Gold memória modul, PÁRBA VÁLOGATVA
vagy
Kingston 512MB DDR RAM 400MHz CL3
512MB-os DDR-SDRAM, Non ECC, CL3, élettartam garanciával
ezekről szeretném tudni, hogy árb/teljesítményben melyik a jobb, (esetleg Hx-ből az 500MHz) esetleg van olcsóbban v ilyen árban jobb?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest