- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló! Vettem 2x512/500as a-datát. Az egyik SS a másik HY. Az SS megy 570et 2,8V-al a HY meg 540et. Tök jó, de mivel más chip, dualban nem nagyon akarnak 520nál többet menni együtt!
De a tccd-s samut nem nagyon cserélném el másikra. Jol megszivtam gondolom...
-
the taky
csendes tag
Sziasztok.
egy nagyobb fejlesztés után vagyok,szeretnék náhány számomra fontos kérdésben véleményeteket kérni & ettől függően eladni néhány alkatrészemet..
my new config:
AMD Athlon 4800+ X2
Gigabyte (elfelejtettem) Alaplap
Gainward GS7800+512Mb AGP
Kingmax Super Ram PC3200 DDR400Mhz 4X512Mb
stb....
rövidre fogva (ha tudom) az a lényeg hogy ezek a ramok nekem 482Mhz-en mennek proci húzás nélkül.2/5 arány beállításal a biosban.napokig hagytam az uj rendszert menni,tesztek sokaságát zudítottam a gépre,egyszerre 4 nagy igényü játékot futtatam,közben írtam,nyomtattam,3dmarkok,pcmark stb gyilkoltam...semmi ujra indulás,lefagyás semmi.400Mhz-es ramjaim 482-ön simán mennek.3.5-ös lavalyston 3,4,5 helyekre ugrottam pedig azok már a DDR2-es helyei....
nagyon külömbözően használja az Intel & az AMD a ramokat
Nincs is semmi bajom mert esetenként,sőt sokszor alázom a DDR2-es ramokat.
(sokat gyorsult a gép váltás után,meg voltam elégedve a 3.06-os Intel rendszerrel is.Ht-volt,
de itt tényleg 2mag van ez sokszor nagyon észrevehető.az ára is az volt.
Érdekes továbbá hogy Zalmann cnps7000al+cu proc.hűtőmet átraktam kiváncsiságból.
ami az Intelnél 38C° semmi tuning adat,az az AMD-nél szintén semmi tune up. 35C°volt!
Pedig 2 mag nagy hőtermelés stb.
Néhány boltban kaphato DDR600Mhz-es ram is,amit nem tudok mire vélni,ahogy ezt sem tudtam hogy AMDs környezetben minden húzás nélkül lazán mehet egy 400Mhz-es ram
482-ön!
Kérdésem a kövi: Van valaki aki hasonló rendszerrel bír és DDR500-al vagy netán 600-al használja a gépét?Mert az a bajom hogy nem merek venni horror összegért DDR600-at ha pl 482Mhz a vége a rendszernek.De lehet hogy a Kingmaxoknak a vége ez(ami csodálatos eredmény) de sajnos telhetettlen vagyok,és arra gondoltam hogy eladom a ramokat és rakok bele DDR500 vagy 600-at....Vajon lenne értelme?
Légyszives aki tud segíteni írjon.....Köszi
Ebből adódhat hogy eladóvá válhat 4X512mb-os Kingmax Super Ram DDR400/PC3200
Garancia 3év,számla minden megvan,kb 3hónaposak.tök egyformák & tökéletesen összedolgoznak.12ezerért vettem darabját,a vörösréz hűtő 6ezer ft volt rájuk,ajándéba adom.8e ftért adom darabját ugy ahogy van...
Meg van 1 Asrock s939alaplapom is az 2hetes 13ezerért vettem & nem kell,mert a Gigabyte-ot építettem be a gépbe.persze minden meg van ehez is doboz,gari,számla minden..8 ezerért mehet ez is...tehát 40be adnám az egészet.
várom a hozzászólásokat.... -
vedini
őstag
hát, állítólag nem igazán járható ez az út, illetve a postaköltség annyi mint a ram
most megnéztem a magyarországi forglmazót, akinek a honlapján olvastam, hogy cserélik a ramokat ha hibásak, csakhogy kb tavaly októbertől forgalmazók, én meg tavaly nyáron vettem, remélem ez nem lesz kizáró ok,
mindenesetre nem érzik, hogy válaszoljanak az e-mailemre
lehet majd rájuk csörgök, de azért köszi -
vedini
őstag
senkinek semmi ötelete?
-
vedini
őstag
sziasztok
úgy tűnik párban befostak az adata 600-asaim, sajna lejárt az egy éves gari, és a honlapojukon olvastam az örök élet garit, az lenne a kérdésem, hogyan lehetne ezt érvényesíteni?
akinek van vmi ötlete jelezze -
órizsa_tr
csendes tag
akkor megpróbálom földobni!
új a-data ram tulaj vagyok (2x1 GB - 500 MHz)
nálam a rendszer elindult 280-as fsb mellett is (560 MHz ram), de a memtest 530 környékéig hibákat dobott. nálam stabil futás :
1.fsb: 260
szorzó: 9
ht szorzó: 3
ram frek : 520 (2,8V) //
cpu frek: 2343 // 3500+(2200) a64
2.fsb: 233
szorzó: 11
ht szorzó: 4
ram frek : 466 (2,7V)
cpu frek: 2566
egyelőre ennyi, igazán nincs is okom most hajtani -
nRu3
addikt
de kihalt a topik
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy nemrég vettem 2db 512-es a-data vitesta ddr600mhz-es ramot. Most vmiért betegek, mivel csak 3,35V felett akarnak elindulni, de akkoris kifagy, kékhalál van. Ennél kisebb feszen vmiért meg sem moccan! Esetleg ha vki tudna segíteni, azt megköszönném!
-
sz.j
nagyúr
@ VR6-Fan.
Például: [link]
[Szerkesztve] -
Maxxter
senior tag
Van új saját rekordom:
A8N SLI SE, AMD 3700+, A-data vitesta 500mhz @AMD 5000+, A-data vitesta 558mhz 3 5 5 5 1T 2.9V -
sz.j
nagyúr
# 3145, ill. # 3156
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Maxxter #3175 üzenetére
hát figy mégha ténylegesen is csak 533 a vége akkor is jó mert 11000 veszem(11,5k/DB ma vinnék a mostnai ramjaim) darabját újonnana 3év garival és olyna embertől veszem akit meg tok kérdzni hogy milyn chip van rajta és ha tud olyat hozz
van olyasmi kód mint a prociknál amiről el lehet dönteni hogy samsung tccd chipes-e és ha valaki ezt meg tudni osztani velem akkor azt nagyon megköszöném(meg elvileg 667 is van csak annak (17k/DB és kérdéses hogy az ddr1 vagy 2 de az is levilg e1 azt mondta emberünk)
-
Maxxter
senior tag
-
Maxxter
senior tag
És tényleg ha már erre járok nincsen valakinek elado 566-os memoja? 2*512? meg venném szivesen
-
VR6-Fan
veterán
hali lehet hogy hozzá jutok ilyen ramokhoz (2X512,533) tapasztalatok kelenének hogy:
-mit tud tuningban (mennyi stabilan a vége,milyen időzítéssel hány volton)
-van-e rajtuk borda (elég a tunnighoz?)
-mennyire jók(tartosabb tuningban mennyire hószú ideig birják és megbizhatok?)
előre is köszi a válaszokat -
Sziasztok!
Nekem ez jön holnap:
A-DATA Extreme Edition Vitesta 500+ 2*1GB
Szóval mennyi ennek a ramnak a vége és milyen idözitésekkel?
Ez egy X2 4400-hoz lenne, remélem nem lesz semmi kompatibilitási probléma...!
Válaszokat elöre is köszönöm! -
ZirK
csendes tag
válasz
Csiborbogár #3137 üzenetére
Nemtudom,lehet.Kípróbálom,hogy autoról átrakom másra.
-
sz.j
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
válasz
Maxxter #3155 üzenetére
''Télleg akinek 566 vagy 600-as A-data-ja van mondja meg hogy meddig lehet huzni az ilyen memot?? Meg igaz az is hogy mindegyiken samsung chipek vannak? ''
Olvastam már 700 fölöttiről is ...- sajnos nálam a proci korlátoz (s478).
Ha a bordán lévő matricán MDOSS... van, valamint alapon ( kb.400-435 között) megy 2-2-2-5-el akkor szinte biztos, hogy TCCD chippes a memó. -
Maxxter
senior tag
Az teljesen jo, nekem is ilyen memok vannak, 265-ös FSB-vel 2.9V 2.5 3 3 2es idözítéssel mennek, és nem tudom sehogy hibázásra kényszeriteni öket!!! És az hogy 3-sal nem indul az nem gáz ha megy 2.5-lel stabilan. Télleg akinek 566-vagy 600as A-data-ja van mondja már meg hogy meddig lehet huzni az ilyen memot?? Meg igaz az is hogy mindegyiken samsung tccd chipek vannak?
-
törölt tag
Egy kis rizsa így reggel a kávé mellől, tanács, vagy vmi hasonló
Minél kisebb időzítésekkel (számokkal) próbáld elérni a kívánt mhz-et (itt 260-at)!
Alapszabály, hogy a kisebb számok egyre jobb időzítéseket jelentenek -és ez a cél, viszont ezzel együtt (ezzel párhuzamosan mindig) csökken a maximálisan beállítható legmagasabb mhz-érték. Mindenki maga dönti el a konfigjában -saját teszteket itt nem lehet kikerülni-, hogy mi a jobb neki:
-magasabb mhz rosszabb (lazább) időzítésekkel vagy
-alacsonyabb beállítható mhz jobb időzítésekkel
Ezt a két összefüggést nem lehet kikerülni, fesz emeléssel viszont lehet emelni adott időzítés mellett a maximum mhz-értéket (5-10%).
A beállítás menete: rossz időzítésekkel pl: 3-4-4-11 beállítod a kívánt 260mhz-et, ha megy hagyod 260-on és elkezded újraindítás után csökkenteni az időzítéseket -ameddig csak lehet. Egyszerre csak egy számmal játszál, és balról jobbra haladva. Az első számnak (3) van a legdurvább hatása, leveszed 2,5-re, és a többi változatlanul marad, lehet el sem indul a rendszer. Próbáld ki, ha nem megy hagyd 3-n, ha megy próbáld a 2,5-öt -úgy, hogy lefuttatsz egy memteszt-et és megnézed, hogy hibátlan-e, ha az, gyerünk tovább próbálni csökkenteni a 2,5-öt 2-re. Ha megvan a legalacsonyabb érték a 3-4-4-11 eredeti sor bal első tagjára, és a memteszt (pl, memtest86+ program) sem hibázott, akkor jöhet a sor többi tagja -egyszerre mindig csak egyet csökkenteni ameddig a kívánt 260mhz mellett csak lehetséges.
Extrém jó ramokkal extrém alacsony időzítéseket is el lehet érni magas mhz érték mellett pl: mushkin xp4000 redline 1.5-2-2-0 ,1T 540mhz-en Na, milyen alacsony számok ezek! [link] Én az A-data 600-asokat 215mhz-en 2-3-2-2 ,1T-n 2,7volton használom. Lejjebb már sajnos nem tudtam menni 2,7v mellett. Sok sikert -
gyvi
csendes tag
Hynix D5-ös 500-as A-datáim vannak. Szerintetek mitől van az, hogy a lapomban csak 2.5 CAS-al hajlandó menni (s939, Gigabyte K8NPro-SLI)? Igaz 2.8V-on 240-ön jár betonstabilan 2.5-3-3-6-os időzítésekkel (1T-ben), ami nem rossz eredmény asszem, de nem hajlandó elindulni CAS 3-al. :S
Szeretném szinkronban kihajtani procimat, kis feszemeléssel 260-as FSB-t simán bírja - bírta(3200+ A64 venice) más ramokkal, igaz visszaosztva.
Esetleg vmi tipp? -
DV
senior tag
válasz
arsenlupin #3126 üzenetére
Hi!
A-Data 2*1GB DDR500-as memóriáim vannak Gigabyte alaplapban.
Az elején nekem sem akartak menni hiba nélkül DDR500-on alapfeszen (2,6 V).
Miután láttam a cseh tesztet, adtam plusz 0,2 V feszt a memóriáknak és hiba nélkül mennek DDR500-on. Sajna a lapom csak +0,2V feszt tud adni a memóknak, így nem igazán tudok tuningeredményeket mondani, bár a csah teszt sztem elég. Ja, és 1T beállítás mellett mennek a Ramok. (UCCC csipes)
Üdv. -
Balinov
titán
Sziasztok,tegnap sikerült meglesnem,mit ír a label a piros hűtőbordán.nos:
MDOHY BF3H47A0K1G07
DDR500(3) 512MX16
S/N: 605XR (HYBJC1916)
Szal hynix chipes,ezér nem akar nagyon egy lazább 3-4-4-8 1T-n 530 körül szaladgálni.
Amit Sz.J. linkelt pctuning.cz-s oldalt,ott 10-4-4-3-at javasolnak 251-270mhz-ig,na ezt még nem próbáltam. -
Balinov
titán
válasz
Csiborbogár #3143 üzenetére
Értem,köszi az infót,hogy mire figyeljek!
-
válasz
Balinov #3142 üzenetére
Szerintem ne parázd túl nekem 5-3-3-2,5 1t vel ment 540 en 3 v al és semmi baja nem lett igy használtam egy hónapig , aztán nyár lett és túl forronak találtam , majd télen megint be izzitom ha addig még meg lessz amugy a vitesta hivatalos oldalán 2,8 voltot ír amit még támogat! szoval 2,8 voltal garantálja az 500mhz et elvileg
-
Balinov
titán
válasz
Csiborbogár #3141 üzenetére
üdv
2,8V-nál a kis mATX giga lapom ha akarna se tudna többet pakolni neki.passzív hűtés van csak,maximum,ha a dimm1-be rakom,akkor a freezer64pro ventije kavar neki egy kis levegőt.
Chip nem tudom milyen,tegnap nem tudtam megnézni...meg nem is nagyon akarom lekapni azt a piros bordát róla. Esetleg a matricán található számsorozatból nem lehet kisakkozni vhogy? -
Balinov
titán
Sziasztok, 512MB-os 500-as Vitestánál mennyi az ajánlot max vdimm? lapon (lsd. aláírásom,nf410 chipset) 2,8V-ig tud neki adagolni. Igazából 265mhz a cél,hogy szinkronban ki tudjam a 2800+-amat alapfeszen hajtani.
Nem tudom,milyen chipes,a ram otthon,gépben,én melóhelyen.piros hűtőbordás,kb 1 hónapja lett vásárolva
Köszi
Balinov -
ZirK
csendes tag
-
ZirK
csendes tag
Hát én már semmiben nem vagyok biztos.Kérdezgettem ismerősöket és mindenki mást mondott de azt mindenki mondta hogy nagyon sok az az 1000fsb de hát ezt írja az Ai Booster-ami az alaplapi cd-n volt.Nem értem mért adnának valami másnak ugyanígy FSB-rövidítést.
-
Ste
addikt
válasz
arsenlupin #3135 üzenetére
köcce
olcsóbb volt mint az Abit amit eladtam. Elég érdekes -
Ste
addikt
válasz
arsenlupin #3133 üzenetére
Maradtam S939
Dfi Ultra-D
most ostromlom vele az 560at -
Ste
addikt
válasz
arsenlupin #3126 üzenetére
Érdekes módon nekem sem akart jobban menni az Abit lapomban. Nem volt hajlandó 466 fölött stabilan üzemelni még extrém fesz és extra lassú késleltetések mellett sem.
Alaplapcsere után jelenleg vígan szalad 260on (520on), de 560on sincs túl messze (memtest a végén száll el, de remélem ha lazítok az időzítéseken akkor fog menni)
Árában szerintem verhetetlen, tekintve, hogy az 50-60ezres ramokon is UCCC csipp van. Bár érthetetlen módon a korábbi Corsair UCCC mentek hibátlanul minden lapban 520-530-at.
Valamiért azonban az A-data-ra sok lap finnyás -
ZirK
csendes tag
jó de én ezt nem értem.Mért kell 400 ra raknom amikor elvileg 500on is megy és én azt akarom.
Légyszives magyarazd meg,mert hülye vaok hozzá:..
Köszi -
arsenlupin
aktív tag
válasz
wittman #3123 üzenetére
A Kingstont nem ismerem......
Az A-DATA-t igen nekem is ilyen van.....
Samsung UCCC chip van rajta, nálam 230MHz-megy stabilan.
Elvileg menni kéne neki 250MHz is, de nekem ez nem sikerült, visszavittem az ''idegenekhez'' náluk ment, igaz látni nem láttam, de azt mondták........
A lap nálam is ASUS A8N-SLI Deluxe.
Röviden ennyi -
wittman
aktív tag
Mindkettőn elvileg ilyen chippek lehetnek:
Hynix D43
Hynix D5
Samsung TCCC
[link] -
wittman
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem csak annyi, hogy
A-Data Vitesta Extreme Edition DC Kit
2*1GB, 500 MHz, passzív hűtés
vagy
Kingston KHX4000LLK2/2G 2GB 500MHz DDR Non-ECC CL3
(Kit of 2 - 1GB) 3-3-3-8-1 2.6V
A Kingston 47ezerért lenne újonnan...de azt hiszem ez lenne a nyerő. -
ZirK
csendes tag
Hali!Nah leírom.
CAS#LATENCY(TCL) 3
Min RAS# activetime(TRAS) 8T
RAS# to CAS# delay(TRCD) 4T
ROW Precharge(TRP) 4T
Row Cycltime vagy mi.. 16T
Row Refres cyc time (TRWT) 18T
Read to Write Time 6T
Write recovery time 2T
1T/2T memory timing 2T
Elvileg ezeket kellene hogy 500on menyjen,de nem akarja... -
ZirK
csendes tag
Helló!Segítséget szeretnék kérni.Van nekem egy Asus A8N SLI-DELUXE alaplapom amibe beletettem egy AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ -t,és most vettem hozzá egy ilyen A-data vitesta RAMot 2x1gb.Arra lennék kíváncsi hogyan tudnám tényleg 500ra tolni?mert nekem 400nál magasabbra nem megy.Hiába állítgaatom,bár nem értek hozzá csak kicsit,de szerintem én jól állítgattam a biosban a dolgokat.Lehetséges hogy a processor gyenge ahhoz hogy 500on menjenek a RAMok? Valaki segítsen!
Köszönet előre is! -
killahdrums
senior tag
Sajnos nem sok időm volt játszadozni még a memókkal, de az 500-at természetesen tökéletesen viszi.
ClockGen-nel felhúztam 520-ig és minden oké volt, tovább csak azért nem húztam mert ahhoz feszt kell emelnem a procin, na és erre nem volt most időm, de majd remélem lesz. Szvsz 540-nek minimum benne kell, hogy legyen.
[Szerkesztve] -
Robi_73
őstag
válasz
killahdrums #3116 üzenetére
Engem is érdekel, hogy mit bír a cucc.
-
killahdrums
senior tag
Sikerült hozzájutnom egy ilyen 2x1GB DDR500-as memóhoz.
Este beizzítom és beszámolok. -
nRu3
addikt
válasz
Rob_Taylor #3114 üzenetére
a borda és a ram között van egy hövezetö réteg-tapasz, ami nincs teljesen egymáshoz ragasztva de az eltávolitása nagyon ovatosan ajánlott , mert nem engedi magát egyszerüen,de el lehett egymástol távolitani.
-
Rob_Taylor
tag
Hamár víznél tartunk, az A-data-ák ugye mind bordával szereltek ?!
Láttam képeken ,hogy nem úgy mint a Supertalent-nél vagy a Geil-nél ( ahol ragasztva van ), az a-data-áknál ''csipeszelve'' van a hűtő.
Kinek mi a tapasztalata, el lehet minden nehézség nélkül távolítani a passzív gyári hűtést ? -
Reac^
őstag
Sziasztok!
Már 1 hónapja megvan 2x512/566om.
Idáig nem igazán nyüstöltem két alaplapban ment:
Gigabyte K8NE Nf4-4x. 500 fölött nem birta a 1T, és 550et ment max igy emlékből, mert öcsém tönkrekúrta az alaplapot
Aztán bekerült az otthon punnyadó DFI NF3 250GB-be, de csak pár napig volt benn mert most megjött az igazi alávaló
Overclockertől a DFI ULTRA-D@SLI-D
345 (DDR690) 3-4-4-8-2T 2,92v
350 (DDR700) 3-5-5-10-2T 2,92v
3v-al is próbáltam nem akartak jobban menni
Szerintetek ha vizet kap a ram akkor nyerhetek még pár mhz-et?
Ja igen, és 690 és 700on is lefutattam az everest öszes ram tesztjét (olv,ir,késlel). Teljesen hibátlanul ment a rendszer, lefutott minden, ez azt jelenti hogy stabil?
Mivel lehet igazán megnézni a stabilitást?
[Szerkesztve] -
end73
aktív tag
van 2*512 A-Data 600asom, garival 40e-be vihető.Akit érdekel privi, vagy tel.
-
morzsa
aktív tag
Nézzétek el nekem
Nem A-DATA, de TCCD!
[link] -
henry
tag
Akit esetleg érint, az Idegenekhez végre tlleg jött a 2x1 GB 500-as kitből. Egészen pontosan 3 db... Én egyet elviszek holnap,szóval max. kettő lehet még náluk.
-
eketomy
senior tag
Az A-Data memóriákat simán kezeli egy MSI K8N Neo2 Platinum alaplap?
-
robekri
addikt
Tényleg jó lenne ha valaki írna okosságot!
DDR 2048MB 500MHz A-DATA Vitesta Extreme Edition Dual Kit /2x1024MB/ (3 év garancia)
Üdv.: Robe -
robekri
addikt
Tegnap beszéltem ''földönkívüliekkel''! Sajna nincs nekik a-data-juk!
Mondtam DFI-s lapom válogat stb... tehát ki lehet próbálni és ha nem megy ''visszavinni'' és viszaadják pééézt! (én itt a tuningra gondoltam)
Üdv.: Robe -
number666
tag
Hali all!
Most én is ezt a ''500MHz A-DATA Vitesta Extreme Edition Dual Kit /2x1024MB/ ''-et néztem ki magamnak. Tuningnál mennyire marad le 2*512 MB 566Mhz-es Vitesta-tól
Még néztem ezt is: DDR 2048MB 500MHz CORSAIR XMS TwinX /2x1024MB/ Mekkora a különbség a két kit között
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest