Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• 2db razer chimaera 5.1 -es járt nálam mostanság sajnos mind2 rossz volt vagyis ugyanaz volt a hibájuk (szériahiba?) Nem jelezte a "torony", hogy merül az aksi, illetve a fejhallgató sem csipogott 2 percenként, hogy merül. Illetve ha feltettem tölteni akkor hiába volt teljesen lemerülve az aksi 15- 20 perc után úgy jelezte mintha maxra lenne töltve és nem töltötte tovább. Illetve amit meg problémásnak találtam xbox al való használat közben (optikáról), hogy hiába volt maxra tekerve a hangerő meg el bírtam volna viselni egy kis plusszt (GTA V), bar ez lehet az optika miatt van nem tudom
    Egyébként kényelmes volt nagyon a wifi sem zavarta valóban (ugye 5.8 Ghz es) és a térhatás nagyon a helyen volt meg úgy minőségi anyag használat is rendben volt.
    Az arat visszakaptam ma fogom felhívni őket hogy a razer Mo. mit mondott mi lehetett a gond kíváncsi leszek.

Nayrobi : [Ezt nézd meg.] Tudom, hogy halo 4 es meg xbox de van rajta optikai/RCa bemenet és tuti nem zavarja a wifi. A nem halo 4 es 58.000 - korul van szóval ez szerintem nagyon jó áron van. De majd a többiek megszakertik :))

Új hozzászólás Aktív témák