Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
Futnék egy utolsó kört, immár tiszta fejjel.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék Konzolon - PS3 -PS4 -( később Xbox One )(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
40 - 50K(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Inkább vezetékes ha lehet.(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Jó lenne a Miki, de keveset használnám közben.(6) Milyen hangzást vársz?
Minőségi, részletes, dinamikus térhangot, mindegy milyen formában.
A játékok a lehető legjobb formájukat hozzák vele.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Konzolokon : Optikai, Usb és Aux csatlakozó van (külső Mikrofon szempontból ez necces)Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Bacusuz
addikt
válasz Flashget #8693 üzenetére
Sajnos nem értek hozzá,de pár szoban megpróbálom.
Integrált hangkártyával,dolby módban használom.Erőteljes játék és filmnézées közben,megfelelő a mély és magas is.Zenét hallgatni is szeretek vele,nagyon élvezetes.Hosszú ideig a fejen nem okoz kényelmetlen érzést,mikrofonja tiszta hangzású.Jól szigeteli a párna külsö hangokat,és elég nagy is.Én jól döntöttem.
Amiket a fejemre huztampróbából:
Asus Orion pro:a párna nem volt megyőző,
CM Storm Sonuz:szorította a fejem,és textil bevonatu párnák
Ma összehasonlitottuk a tesóm senh.pc350 ével,és az enyém szerintem hegyesebb,erösebb,az övé kicsit lágyabb gyengébb tartalmasabb.ha választhatnék az asus mellett voksolnék.
Naggyából ennyi,negatívumot nem tudok,ha valamire még kiváncsi vagy írj.
A polus aquában volt készleten,és a srác kinyitotta nekem,fel tudtam próbálni.[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
nagyúr
válasz birorichard #8692 üzenetére
Örülök neki, hogy bevállt, és köszi a véleményezést!
Sajnos az usb-jack átalakító nagyon ritka tartozék, a plusz fülpárna méginkább, a felsőbb kategóriákban sem mindig adják, sőt.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
birorichard
őstag
No, megjött a Gamecom 780. Egyetlen negatívuma, hogy kellékek terén hiányoltam az USB-3,5 Jack átalakítót, illetve egy tartalék - bőr vagy műbőr - fejhallgató borítást, de hát ez van, nem egy több tízezres füles.
Állítólag a legfrissebb támogatott driver a headsethez Windows 7-hez való, és Win8-on hibára futva kilép, a Plantronics honlapján már van szó egy félig publikus Beta-ról, amire PM-ben lehet jelentkezni, én ezt az egészet kihagytam, és Windows 7 kompatibilitással indítottam a telepítőt, ami gond nélkül lefutott Win8 64 biten, uh nem volt probléma.
A fejrész és a podok közötti fém átmenet bíztatóan strammnak néz ki, feljebb 90 fokban elforgatható. Az USB kábel talán kissé vékony, egy macska-, gurulósszék kerék-, asztalsarka állóbb szövetborításnak örültem volna.Nagyon-nagyon-nagyon kényelmes. Pechemre az én fülem még a bedugós fülhallgatóktól is képes megfájdulni, egy gagyi headsetem volt pár éve, az alatt 10 percet sem bírt ki. Ezzel azonban már órák óta nyüstölöm a fejemet, és semmi probléma, bár azért egy egész napos viselet után már kényelmetlen, de úgy kinek nem az?
Külső hangokat annyira képes szigetelni, hogy kellemes csendesség van, ha épp nem szól semmi, de a mellettünk ülő beszédét még halljuk. Azonban ha egy kicsit felhangosítjuk, a külvilágból tökéletes némafilm lesz.Mikrofont még nem próbáltam, arról nem tudok véleményt mondani.
A térhatás nem rossz! Ugyan a szoftver butácska, jobban mondva nagyon buta, de jól működik. Első körben Winben át kell állítani, jobb gomb óra melletti hangszóróra, lejátszóeszközök, fülhallgató, beállítás. Majd ezek után a videolejátszóban is... Nekem VLC van, beállítások, alul mind-et kiválasztani, majd Hang/Kimeneti modulok/Directx/Hangszóró beállítása. Ezek után a filmek nagyon jól szólnak, nyilván a valós térhatástól messze van, de a moziélményt összességében hozza. Játékból BF3, Dead Space 3 - hát mit mondhatnék, valami iszonyatosan ütős, főleg az utóbbinál volt olyan érzésem, mikor megjelent egy nekromorf, hogy itt bármelyik pillanatban hátbatámadhatnak. Alan Wake-t próbáltam még volna, de sajnos a menüben nem találtam Dolby funkciót.
Összességében nagyon elégedett vagyok vele, ár/érték arányban szuper választás. Ajánlom mindenkinek!
-
-
Bacusuz
addikt
válasz Weareus #8688 üzenetére
Akkor már ha spórolni akarsz ezt vedd meg.:Asus Xonar Xense.A lapról itt olvashatsz
Egy profi hangkártya az erősebb AV100 sound processzorral ,és adják hozzá a Sennheiser PC350-et.Ráadásul a két cég együtt fejlesztette a hankártyát a fejeshez[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Weareus
addikt
válasz Tsebacsi #8685 üzenetére
Köszi a segítséget, az első kettő közül lesz valamelyik, csak az a baj, hogy az elsőt (egész pontosan az első hármat) nem igazán találtam webshopokban, a második kicsit esélyesebbnek tűnik... Mondjuk a 360-ból és a 350-ből azért akad. Azt lehet tudni, hogy a 363D mivel tud többet az első kettőnél?
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Flashget
félisten
Én ezt néztem ki mikor fejhallgatót kerestem, mikrofon nélkülit.
Realme GT Master Edition
-
nagyúr
válasz Weareus #8684 üzenetére
Szia!
Elég tág a séma, amit megadtál, de igyekszem többfélét javasolni:
Az egyik csúcs, amit javasolnék, az a Sennheiser PC350/360/363D és egy Asus Xonar vagy Creative Audigy hangkártya alája. Itt a füles egy zenére is kiváló, minőségi stereo darab, és a hangkártya keveri neked a 7.1 virtuális hangzást.
A másik a Razer Tiamat 7.1, ami real 7.1 füles, ez alá is egy Xonar vagy Audigy kell. Az alaplapi hangkártyát ne erőltessük, nem erre valóak.
Esetleg vannak usb-s megoldások, itt a Tritton a nyerő a 720/720+ vagy Pro+-al. Itt van még a Logitech G930 (ez wireless!). Wireless usb-s még a Creative Omega, igaz ez is virtual 7.1-es, ahogyan a legújabb termékük, a Sound Blaster Evo/zx/zxr.
Én az első kettőt javasolnám, a top5-ben vannak, és árban is egész jók, a Beyer MMX300-as 85k-jához vagy az említett Evo zxr 108k-jához képest.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Weareus
addikt
Üdv. mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem.
Játékra szeretnék egy gamer géphez mért szintű (konfig adatlapon) 5.1-es v. 7.1-es (hülye kérdés, de: a 7.1-es tudja az 5.1-et is?) mikrofonos fülest max 50-60 k-ért. A vezeték általában eléggé zavar, de vezeték nélküliben gondolom csak a rádiós szól olyan jól, mint a vezetékes. Ha lényegesen jobban szól egy hasonló árú vezetékes, akkor elfér még némi tyúkbél.
Circumaural kell, mert a fülemen nem tolerálok semmit.
Az 5.1 v. 7.1 real hangzás mindenképp jó lenne.
A csatiról lövésem sincs. Konfigom adatlapomon, de Asus P8Z68 PRO GEN 3 lapom van, 5.1 van rajta és nem csak jack, hanem digitális kimenet is van (ezt még nem használtam, fülesnél szóba jöhet?). Ha javasolt egy hangkártya, az megoldható, de arra is kéne egy tipp.
Pontosabb alaplapi multimédia-specifikációk:
Realtek ALC892 @ Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller [B-3]Kinézet nem fontos.
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
sting2
addikt
Javaslatokat szeretnék.
Sztereó füleshez kellene valami csíptetős mikrofon.
Konzolhoz - PS3 - PS4
Online játéknál néha jól jönne.
Semmi extra, nem vagyok egy cseverészős típus..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
lupus1337
csendes tag
Hello, Steelseries Siberia v2-ről mi a véleményetek?
-
nagyúr
válasz Petya445 #8672 üzenetére
Szia!
A superlux jó füles, de hifi, és nem gamer. Azaz csak jack-es, javasolni szoktunk hozzá egy hangkártya beszerzését is (pl. Asus Xonar). Az alaplapi integrált kártyák nem nagy számok, a legtöbb nem is tud térhangzást generálni egy jack dugóra.
[ Szerkesztve ]
-
Petya445
újonc
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék egy fejhallgatót (főleg játékhoz), és tanácsot szeretnék kérni, hogy mit vegyek.15 ezer forintom lenne rá.Már nézegettem egy párat, és azt mondják hogy a superlux fejhallgatók elég jók.Azok közül melyik lenne legjobb játékhoz (mikrofon nem fontos) ,vagy ti más fejhallgatót ajánlanátok?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Xirtam
veterán
Sziasztok,
Én egy TRITTON PRO+ 5.1 SURROUND HEADSET boldog tulajdonosa vagyok. Mindenkinek boldogan ajánlom. Nagyon megvagyok elégedve vele. Nem az első Tritton headsetem, ezt jelenleg PC-hez használom.
-
davery
csendes tag
Sziasztok!
Játékhoz szeretnék venni egy fejhallgatót, maximum 10-12e Ft-ért.
Mindenképpen vezetékeset és Circumaural legyen.
Hogy van-e mikrofon az mindegy, meg a csatlakozója is.
(Integrált hangkarim van)°
-
ceRedAn
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a Roccat Kave-m (amivel tökéletesen elégedett vagyok), sajna már teljesen kihasználatlan, mivel laptopot használok, és oda ugye nem megy be a 4 jack..
Ezt szeretném leváltani mindenképp valami USB-s-re pont az említett probléma miatt. Azért írtam le a roccat-ot, mert nekem nem fontos már, hogy 5.1, vagy 7.1 stb, csak ilyen kategóriában gondolkozok minőségileg, mint a Kave.
Olyan 15k HUF ért gondoltam, és mivel már nem vagyok nagy ,,gamer" , ezért a tartóssága és strapabírósága élvezne nagyobb prioritást nálam. A Gamescom 780 első ránézésre elég szimpatikus, régi szerelmem pedig Logitech g930, amit mostanában amazonon elég baráti áron meglehet kaparintani.(Nekem ez az egyetlen szimpatikus vezeték nélküli füles, bár elég rég néztem a piacot )
Mi a véleményetek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
ceRedAn -
Gzula[HUN]
addikt
Érdekelne, hogy Ps3-on próbálta-e valamelyikőtök a CV 1500 v2-t. Azt már kiderítettem, hogy a 7.1 felejtős, de érdekelne, hogy "sima" headsetként tudom-e használni (stereo+mic).
-
nagyúr
Ööö nemtudom, hogy milyen garancia van a mikrofonra. Egy levelet megérhet a dolog. Mindig azt szoktam javasolni, hogy másik gépen is ki legyen próbálva a cucc, nem-e a saját gépünkkel van a baj, vagy valami egyéb okozza a problémát.
-
nagyúr
Sajnos ez az egy hátrány van a Corsairrel, hogy a driver szintű támogatás valamiért irdatlan lassú, nem te vagy itt az első, aki ezt tapasztalja. Nemtudok mást mondani, mint hogy türelem. Esetleg egy levél a supportnak, hogy csipkedjék magukat, vagy nem vesztek többet ilyet. Az ilyen mindig hatásos szokott lenni.
(#8653) Bulitt: Ez viszont passzpiros, bocsánat
-
norb55
őstag
Sziasztok!
van nekem egy Corsair Vengeance 1500 fülesem, de a win 8.1 pro-n csak stereo driver van, nemtudtok esetleg olyan driveret ami 7.1-be van és támomgatja a win 8.1?
vagy ilyen még nincs ?Válaszotokat segítségeteket, előre is nagyon szépen köszönöm .
-
Bulitt
addikt
Sziasztok
Hozzám került egy CM Storm Sonuz fejhallgató. A kérdésem az lenne, hogy TS-en a barátok jelezték, hogy nagyon mély a hangom. Teljesen olyan, mintha nem menne át az átlagos beszédtartomány felső hangsávjai. Tehát nincs magas. Ez általános hiba jelenség vagy csak nálam ilyen?
Hangkártya: Creativ X-Fi Xtreme Audió (PCI)
Kényelme az előző fejeshes képest toronymagasan vezet, és a hangzása is tetszik, igaz egy EQ állítás kellett, de tetszik. Nem szeretnék csak emiatt megválni tőle
Köszi[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kickboxko #8651 üzenetére
Nem akkora a különbség. Mint írtam, az 50-es driverek mélyhangjai és mély erőssége jobb a 40-esnél, de ez nem annyira számottevő. Szóval csak emiatt nem érdemes lemondani vagy olyat választani, max egy plusz pont.
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #8649 üzenetére
Na pont telefonom volt, nem tudtam befejezni:
A Rage is ajánlott, de szerintem kicsit kisebbek a kagylói, mint a fent említett másik kettőnek (bár nem sokkal). Mennyivel jobb a Sigmánál. Kb. majdnem annyival, mint amennyivel többe kerül szerintem. Többmindenre használható, jobb anyagok kicsivel, és villog (fűűűűűű ).
(#8648) Flashget A Beyer jó cucc, az MX2 ajánlott is lenne, ha nem supraaural lenne, hanem circum. Nem is értem, miért olyanra csinálták.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kickboxko #8647 üzenetére
Az 50mm a driver, nem a füles mérete igazából, szóval a nagy hallószerv nem emiatt lesz jobban
Az a gond, hogy pont a középértékű Sigma esik ki, ami nagyon jó ár/érték arányú.De ajánlanám még a Gamecom 780-at, neki elég nagyok a kagylói, továbbmenve a Thermaltake Shock One lenne a másik, de az már a 19-20k.
-
kickboxko
tag
Üdv mindenkinek !
Szeretnék beruházni egx 7.1 es gamer fejhallgatóra 10-15 k értékben.
Nincs külön hangkártyám szóval jó az usbs de a kombináltnak is örülnék.Fontos lenne hogy 50 mmes legyen (nagyméretű hallószervel rendelkezem)
Alapjáraton creative sigmát néztem ki a probléma azonban az hogy sehol nincs raktáron és ahol rendelésre van pl inter.st.r vagy plazamarket nem tudom mennyire megbízhatóak .
Esetleg nagyon maximum,bár nem szívesen adnék ki 19kt ragere max hogyha tényleg annyival jobb a sigmánál.
Köszönettel.
"Life is simple"
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8642 üzenetére
Ha nem lesz asus..
Rage-re írtad nekem nem jó a xonar miatt. ok.
viszont a beépített hangkártyát kilehet kapcsolni rajta és akkor a xonartól kapná az 5.1-t? ezt meglehet vele oldani?
sigmánál egyszerübb lenne a dolog menne be a fiókba a hangkártya.Realme GT Master Edition
-
Bacusuz
addikt
Jeeeeeee!
Megvan az új fülesem.
első ránézésre jó,szigetelt,kényelmes.Erős is.
Hangzás majd este bf4 után...
alig várom[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #8641 üzenetére
Nemhiszem, hogy kompatibilis vele
-
Gzula[HUN]
addikt
Sziasztok. Az érdekelne, hogy a CV 1500 v2-t felismeri a ps3 oly módon, hogy ne csak stereoként használjam, hanem arra, amire való (7.1)?
-
őstag
válasz Tsebacsi #8638 üzenetére
Hát igen. Az igazi gond hogy még a logitech g330 szintjét sem fogja megütni szerintem. És azért zenét is hallgatok rajta. És a jelenlegi sennheiser is zavaróan vacak zenére, a g330 nekem elég volt.
Kár volt ám belehallgatni ebbe a steelseriesbe visszavitel előtt, azért zenehallgatásra más kategória volt...
-
őstag
válasz Tsebacsi #8636 üzenetére
Igen, nem azt gondolom feltétlenül hogy átvernek. Inkább ez az ideér X nap, nem jó, visszaküld Y nap dolgot hagynám ki....
Most viszont meg vagyok lőve, nem nagyon látok mást mint ezt. Csak arről meg rosszakat olvastam. Nehéz különcnek lenni
Mondjuk táskámat is egy ami boltból rendeltem, lehet hogy ebben is megtörök még.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tom1939 #8635 üzenetére
E-bay és amazon is vásárlóbarát, úgyértem mindig van csere vagy visszafizetési gari, én most vettem az ipodhoz tokot és fóliát, és mind2re le van írva, hogy ha sérült vagy valami baja van, ingyen cserélik, visszafizetés pedig a vásárlástól/kézbevételtől számított 14 napig van.
Persze nem rábeszélni akarlak, csak mondom hogy ne ez legyen a visszatartó erő.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Tsebacsi #8634 üzenetére
Hát nézegettem. Az amazon árakon látszik hogy az apple gamer headset irány nem nyert Jóval olcsóbb...
De nem igazán szeretnék kintről rendelni (pláne hogy a megnevezés a steelseries részéről elég elbaltázott, lásd ugyanaz majdnem...). Megesz a guta ha kapok egy újabb apple változatot... Akkor nem egy órát dobok ki az életemből hanem többet (vagy az árát). -
őstag
válasz Tsebacsi #8632 üzenetére
Felhívtam a pixel-t, évekig tartottak de nem volt rá igény. Most már nincs. Szóval úgy tűnik ezt sajna bebuktam, túl egyedi az igényem. Sennheiser-t ajánlották még neck bandben. Tőlük már van egy, de elég gyengus (nyilván más kategóriása a pc141, de pl. az kb azonos arú logitech sokkal jobb, csak ugye az sincs már). Aqua szépen visszaadta a pénzem (csak ugyanazt tudta volna rendelni).
-
nagyúr
válasz Tom1939 #8631 üzenetére
Hát örülök is meg nem is. A nem az abban nyilvánul meg, hogy sajnos ennél többet nem tudok segíteni. Bújni kell a google-t, és keresni a fülest, hátha van normál verzió belőle. Ha más nem, akkor meg netről kell rendelni, márha megéri az esetleg gariztatási mizéria. Vagy kérdezd meg a pixel.hu-sokat, ők nagyon sokféle fejest szoktak beszerezni. Esetleg az Ipon még...
-
őstag
válasz Tsebacsi #8593 üzenetére
Szia!
Még egyszer köszönöm a segítséget. Megvettem a steelseries siberia neckbandet amit ajánlottál az aquanál. Szuperrül szól, nekem tetszik.
De, sajna az apple változatot adták (honlapjukon csak az alap név volt, az apple változatban van ott hogy for ipad stb., szóval a honlap volt pontatlan). Minden mükődik kivéve a kábelen a hanegerőszabályozó (skypon mikrofon is!). De hát az nagyon kellene.
Az a gond hogy jobban megnézve ahol feltüntetik ott csak apple változat van itthon. Meglehet ezt valahogy oldani? Vagy tudsz valami megbízható magyar boltot ahol biztos pc változat vehető? Google barátom egyik kérdésben sem segített
Aqua visszaadja a pénzt ez nem gond, csak nekem most már tényleg kellene egy ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
Remi1234
aktív tag
Hali!
Nemrég beszereztem egy ax pro fülest. A Battlefield 4-hez használom, és sok fórumon olvastam, hogy a hátsó hangok jobb megkülönböztethetősége és hallhatósága miatt érdemes a time delay funkciót beállítani. Na ha ezt betolom baromi mód visszhangos lesz a játék :/ Ennyire fos ez a füles, vagy a jaték az oka?
Más játékkal nem próbáltam, mert a PC-m halott, és csak xboxon játszok.
PSN ID: RemiFungus
-
nagyúr
válasz birorichard #8628 üzenetére
Nincsmit és várjuk!
-
nagyúr
válasz birorichard #8626 üzenetére
Ajánlható 5.1 nem nagyon van 15k-s kategóriában. Vagyis nyugodt szívvel nincs. Inkább virtual, a legtöbb embernek (nekem is) az van, és bőven elegendő, pontos.
-
nagyúr
válasz birorichard #8624 üzenetére
Erre csak a sablonszöveget tudom mondani: Kicsit vigyázni kell rá, nem feszegetni nagyon, és nem fog eltörni fél év múlva Vagy Creative Sigma-t próbálsz keresni, aminek már fém a pántja, vagy kicsit rááldozol és Rage-et nézel. A Creative Fury lenne a legjobb, de az itthon valamilyen okból kifolyólag nem kapható
-
nagyúr
válasz birorichard #8620 üzenetére
Ezek közül csak a Gamecom, az Ozone dolgairól tessék leszokni audio téren, hulladék az összes szinte...
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
válasz N.Ferry #8621 üzenetére
nekem az van ,és szeretem.viszont csak pár laphoz jó vigyázz!
xonar 5.1 ,ez meg 7.1,kimeneteiből is több van + 1 broadcom lan kártya
én sima fejessel használom,scout moddal játéknál ,és olyan mint egy sok pont eggyes füles.
ja és az sem mindegy melyik slotba teszed.ettől függetlenül a xonarok állítólag jobbak,de ebben az esetben asrock talán többet tud
/javítsatok ki ha tévedek/[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
Az ASROCK Game Blaster jobb hangkártya az Asus Xonar Dg-nél?
Walking Dead
-
birorichard
őstag
válasz birorichard #8619 üzenetére
Lehetőleg USB-s kéne; legyen beépített hangkártyája, de nem baj, ha van hozzá usb-jack átalakító.
Amit néztem:
egyrészt az Ozone Strato Evo.
A másik egy Raptor H5 5.1 USB, illetve a Gamecom 780.Az elsőről már kezdek lemondani, ha nem tudtok mondani valamit, ami nagy előnye lehet, másodikról nem tudok sok semmit, a Gamecom-nak pedig bejön a konstrukciója, a fém miatt tartósnak tűnik.
-
birorichard
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tudnátok ajánlani 15K körül 5.1 fülest?
Ozone Strato Evo-t néztem, de nagyon elbátortalanítottak a pántjával való negatív tapasztalatok. Akinek van, nem tudja véletlenül, hogy garanciában cserélik-e, ha eltörik? Köszi!Üdv
Richárd -
Bacusuz
addikt
válasz Tsebacsi #8617 üzenetére
Kis dolognak tünik,de nekem nem az.
Ez nyáron nem lesz olyan meleg talán mint a bőr,esetleg nem izzad úgy és jobban szellőzhet(+++)
Nehezebb tisztitani,jobban koszolodik mint a bőr(-)
Talán nem szigeteli a zajt anyira(-)Jajj de kár hogy nincs egy helyen az ödszes fejse,amit kipróbálhatnánk.....
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
A CM Storm Sonuzról mi a véleményetek?
Akinek van ilyen vagy próbálta kérem irjon véleményt.
Amitől félek,hogy a fülpárna borítása nem bőr hanem textil,igy talán nem szigetel annyi külsö zajt sem.
Természetesen sehol nincs feltüntetve erröl semmi adat.Köszi a válaszokat elöre is
-
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8609 üzenetére
és ha azt kiveszem a gépből a xonar DS-t? legalább a helyére visszamehetne a tv tuner nem kell az a Genius X-210-nek
akkor ez hamar eldőlt
Már csak valaki olyat kellene találnom akinek van ilyen ronda asusa és mit mond róla milyen filmek, zenék alatt nem csak játékoknál.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
nagyúr
válasz Flashget #8604 üzenetére
A rage-be be van építve a hangkártya, még egy kicsivel jobb az anyaghasználat, villog a 2 kagylónál, usb-s vagy kombinált jack-es, komolyabb hangkártyával és szoftverrel, mint a Sigma. De mondom, xonarhoz ez nem való. Azok, amiket felsoroltam az előbb, azok igen.
-
Flashget
félisten
-
nagyúr
válasz Flashget #8602 üzenetére
Nemmm, a Rage usb és jack is lehet, wifiről szó nincs. Az max. a wireless verziója (mond, hogy nem azt linkeltem véletlen...). Szóval a Rage szerintem megfelelő, bár ha van xonar, akkormégsem. Akkor Asus echelon mondjuk, vagy Steelseries Siberia v2 jack, vagy Gamecom 780, vagy akár még CM Storm Sonuz is.
Mindig azzal kezd, mi alá megy, mert ha nincs xonar, usb! Ha van, szigorúan jack...
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8595 üzenetére
Értem. A hozzáadott hamgkártya amúgyis a fiókba ment volna mert van xonar a gépben.
Megnéztem yt-on amit ajánlottál...ez wifis és USB-s? valahol olvastam a wifis headsetek nem ajánlottak (talán a fejhallgatós topicban) mert akkor kilőve, mert a tv-hez jack dugós kell.
Realme GT Master Edition
-
nagyúr
válasz adamkaa777 #8600 üzenetére
Corsair Vengeance 1500v2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest