Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobost
senior tag
válasz Flashget #8998 üzenetére
Köszi!
Melyik circumaural füles illetve melyik szűri ki jobban a hangokat?
Még mindig azon morfondírozok, hogy tud-e egy ilyen virtuális 7.1es füles újat mutatni az X-FI TI bekapcsolt CMSS-3D mellett?
Megéri rá kiadni azt a 10e Ft-os összeget, ha most Sennheiser 201esem van? Ez is rendesen adja BF4 közben.
A cél inkább a filmezés lenne...Üdv,
Tamás -
Helmoras
őstag
Sziasztok, kizárólag teamspeak használathoz milyen vezeték nélküli mikrofonos fejhalgatót ajánlotok? kényelmes legyen és minél olcsóbban, köszi előre is a tippeket
-
Flashget
félisten
Nekem Genius G500-V volt amíg a fejpánt nem tört el. Annál csak akkor volt hangerő és basszus is komolyabban, ha használtam a rezgő funkciót (USB) de még így sem értem el olyan hangerőt mint az alphaval és a hozzáadott hangkártyával. Xonar DS van a gépemben ami hangfalhoz való nem füleshez, de nem is tud ekkora erőt adni a fülesnek. Hangerőben fülesel kb. egy szinten van az alaplapival.
De az alpha lenyomja bőven. Ja és a lényeg..semmit sem hallok a külvilágból olyan jól zár a füles, de nyílván ennek a hátránya majd nyáron ér el a 40 fokban
Én azt mondom ebben a 10-12K árban jobb headsetet nem találni.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
dobost
senior tag
A hangkártyán a cmss-3D már be van kapcsolva. Az új füles is valami hasonlót csinálna?
Gondolom ha 1-1 hangszóró van benne, akkor annyira nem számottevő a különbség.
A genius és creative közül melyikben van sok hangszóró?
Én a genius-ra tippelek, a creative sztem csak sima cmss-3D-t tol rá, ami alapból a hangkártyán is van. Bár lehet jobb minőségben. -
Shodan
addikt
Még nyár előtt vettem egy creative sigma fülest, de most nézem hogy már nem is nagyon lehet kapni sehol. hiánycikk lett vagy kifutott?
Egyébként így hosszú használat után nekem is az egyik legidegesítőbb probléma ha be van dugva akkor nem szólnak a hangszóróim , így mindig ki kell húzni.
Illetev a mic-et egyszer próbáltam használni de nem működik, a 400ft akasztós mikrofonom viszont igen, így rá tudom csiptetni a headset mikrofonjára, kb erre jówww.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
A Sennheiser 201es fülesemről elkezdett kis darabokban leválni a bőr borítás és 3-4e Ft lenne rá a szivacs, így elkapott a vágy a cseréjére. (ez meg majd menne máshova)
Mivel sok sorozatot és filmet nézek, így eszembe jutott, hogy akár 5.1 vagy 7.1es is lehetne.
Sokat nem akarnék áldozni rá, max 15e Ft, de inkább 10 körül.
Ebben a kategóriában csak virtuális térhangzású fülesek vannak. Mennyire érződik a térhangzás? Ha pl a VLC-ben átváltok az 5.1es outputra, akkor tényleg olyan lesz, mintha a moziban ülnék? (háttérzajokat úgy érzem, mintha hátulról jönnének?)
Creative X-Fi TI van a gépemben...
Ebben a kategóriában a következőket láttam, amiket ajánlottatok is:
A4Tech 510
Creative Tactic3d alpha
Genius g700vTényleg annyival többet nyújtanának, hogy megérje lecserélni a Sennheisert?
Melyik lenne a legjobb választás? A szívem a Genius felé húz.Köszi!
Üdv,
Tamás -
norb55
őstag
Win 8.1-re megjelent új beta driver, immáron 7.1-es térhangzással.
A sima vengeance 1500 fülesre is jó.
Remélem tudtam pár embernek segíteni.
-
DjDanee87
addikt
válasz KisApám #8984 üzenetére
Érdekes, hogy mindkettőnél fikázzák a mikrofont. Roccat Kave-et cseréltem Siberia V2-re és azoknak a mikije is elég gyatrán szólt.
Akik meg ilyen 2-3e Ftos Tescos headsettel játszanak kristálytisztán hallhatóak TSen Drágább darabokra miért nem képesek normálisabb mikrofont tenni...
-
Djsaba
senior tag
válasz sultansmith #8979 üzenetére
Na igen, én is pont erre gondoltam, hogy milyen fasza dolog a vezeték nélküli téma..
Viszont úgy néz ki, hogy ha amazonról rendelném akkor se férne bele a mostani keretbe, többet meg nem szeretnék érte adni, így is elég lóvé ez egy fülesért, ha többért venném, akkor már egy profibb 5.1- rendszer kijönne belőle, ezt meg nem akarom meglépni.
Viszont köszi a visszajelzést ! -
sultansmith
senior tag
Nekem G930 van már bő egy éve. Fenntartásokkal kezeltem, alkalmi áron jutottam hozzá, tovább akartam adni de....
Hát még a mai napig megvan. Játszom és filmezem vele. Zenére nem igazán használom, arra van egy komolyabb rendszer. Az output laggot felejtsd el, sosem tapasztaltam. Biztosan van, de szerintem pár ms-ről beszélhetünk, ugyanis egyáltalán nem érzékelem, pedig háklis vagyok az ilyenre, ezért van a mai napig vezetékes egerem...Nagyon jó a g930, jobb felépítésű mint a g35, nem törik. De hogy a rosszat is: műanyag a cucc, recseg ropog ( ha rajtad van nem hallod, de hát na). Bőr a fülpárna, egy-egy melegebb nyáron beleizzadsz, viszont nem repedezik meg hámlik mint az olcsóbb füleseknél. Kb ennyi.
Én stereo módban nem használom, alltime 7.1-ben van. Az aksi becsülettel bírja, este rárakom töltőre, reggel leveszem, egész nap rajtam megy. Külön élmény vajaskenyeret kenni a konyhában miközben skypolok a haverokkal.
sztem menő cucc.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
nagyúr
válasz KisApám #8976 üzenetére
A shockok között nincs tudásbeli difi, a Creative is jó füles, de én azt mondanám, hogy az egyik shock-ot!
Nos az eltérés a shockok között a színük a battle edition a rejtőzöld színű, a másik a sima fekete, létezik még belőle kéken át a narancsig mindenféle.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Végre eldöntöttem, hogy veszek egy mikrofonos, jack dugós fejhallgatót.
E 3 közül melyiket?1. Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset
2. Thermaltake eSPORTS Shock HT-SHK002EC
3. Thermaltake eSPORTS Shock Battle EditionVagy más javaslat?
Köszönöm̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
BalaNce87
addikt
Én is vennék fülest és most amazonon a G930 tényleg jó áron van.
Az import fee az csak a 27%-os áfa.
Ennyiért megéri berendelni? Vagy keressek tovább? Még a Turtle beach az ami nagyon bejön csak az elég drága és itthon alig kapni.[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz Tsebacsi #8969 üzenetére
Nem tudok róla sok mindent, még nem olvastam utána. Annak se , hogy játékhoz hogyan viszonyulnak a vezeték nélküli fülesek. Lehet hogy azért van ott output lag, kicsit kételkedem a dologban, csak a tényeket írtam. Külföldi oldalról még sok-sok jobbat is lehetene rendelni, amik pl, 1 de akár 2 kategóriával feljebb vannak itt a topicban, kategóriában (20-30,40e ). Mert valamiért amerikában 20ezere egy füles nálunk meg 40-60e..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A logi fülesekkel az a bajom, hogy kommersz mindentgyártó cég, és a hangcuccokra nem fecsérelnek több energiát, mint pl. bármi másra. Oké, logi billentyűzetem van idestova 10 éve majdnem, egyik se szart be soha, egereim szintén (csak 2-3 éve álltam át steelseriesre, okkal), de fülesben nagyon 50-50%, ráadásul az újakról meg megintcsak kevés hazai infó van.
A Rage-et én is meg többen akik itt vettek (visszakereshetsz) tudom igazolni, hogy masszívan marhajóhangja van Munkatársam most vett egy Alphát, ő is el van ájulva, hogy 10k-ért mit is ad az a füles. 4 éve vannak lassan Creative füleseim, és marha elégedett vagyok velük.
A Plantronics szintén egy nagyon jó márka, a Gamecom fülesei több nagy gamer rendezvényen voltak jelen, nem véletlenül, szintén kiváló vételnek tartom. Innentől már csak rajtad áll!
A kinti árakat ne nézzétek, amerikából tudtommal nem enged rendelni, vagy ha mégis, könnyen mehet rá vám, stb. Az áfa kint egészen másként alakul, sőt, mindennek az árazása is. Nem szabad alapul venni a dollár/eurót sem, mert csak ideges lesz tőle az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz Flashget #8963 üzenetére
Az meg a másik tipikus dolog, pedállozva a nagy creative leértékeléssel. USA-ban 79$ a Rage, EU-ba 79 EURÓ, hát a zsidó mindenségit. ÁFA mindenütt (gondolom ez a 27%)
Tsebacsi: Köszi, de szerintem maradok a gamecomnál,de csak az amazon visszajelzései miatt. Ez talán jobban tetszik is, viszont negatívum ez a párnázás a fülesen. Azzal lehet valamit kezdeni itthon? Profi kézügyességgel biztos lehet húzni rá vmi fsza kis bőr-t.
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz Flashget #8964 üzenetére
Annyira azért nem tetszik, de hát undorító amilyen füleseket csinálnak, erről ennyi szvsz.
Viszont ez, amit itthon megtudok fizetni, vagy a Kraken Pro, vagy a Creative Rage- mondjuk erről aztán nem igazán olvastam sehol semmit, kicsi a híre.
De amazon árai szerint, simán beleférne most az akciós Logitech G930 , ami szerintem mindent odaaláz. Vagy egy Siberia v2 USB is beleférne a 10-20 keretbe.
ÁH
-
Flashget
félisten
Többször olvasok olyat is fülesekre, hogy gyengén szól, nem ezt vártam stb. miközben teszten jól szerepel.
Akik ilyen véleményeket írnak megfeledkeznek a füles "bejáratásáról"..több órán át kell nyomatni vele a zenét nem kell, hogy a fejen legyen.
szerintem nyugodtan vedd meg azt a fülest ha tetszik neked.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8960 üzenetére
Tudom csak a jenkiknél most jó nagy engedmény lesz majdnem mindenre.
Wraith: $69.99$149.99SAVE $80 kemény 15,5K
árgépen meg 27-30KEvo most 99.99$ - 22K
árgépen meg 46K!kérdés mennyi vám, áfa jön még rá mert azt nem tudom.
Realme GT Master Edition
-
Djsaba
senior tag
válasz Tsebacsi #8957 üzenetére
Én már amúgy elvesztettem a hitet az emberiségben. Akármilyen teszteket olvasol, a nagy része átverés. A kezdőbb( rondán "laikus") vásárlók visszajelzésére se lehet igazán alapozni, mert nincs összehasonlítási alapja. Szóval fogalmam sincs tényleg, hogy melyik lenne jó választás , és nagyon flbsz..
Amazon eladási top listát nézek, abba is ottvan a gamecom 780 (top19), több mint 1200 visszajelzéssel(ebből 800 csillagos 5-s).
Viszont a toptenreviewen meg nagyon silány audio minőséget mondanak, akkor most ki hazudik. szánalmas az egész.. -
Bulitt
addikt
válasz Tsebacsi #8957 üzenetére
Sonuz esetében a cm oldalon ajánlott tisztítás szerintem igaz a többire is, amennyiben leszedhető.
Kis hőmérséklet és mosó tasakba helyezve gépben mosható. Amennyiben nem bőr. Ha bőr akkor teljesen jó a te megoldásod. Persze néha nem árt neki egy kis bőr ápoló is
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Akit esetleg érdekel, a Creative-nál most Holiday Sale van, több nagyon jó cuccot (Omega füles, X-Fi hangkártyák, stb.) nagy árengedménnyel nyomatnak!
-
Djsaba
senior tag
válasz Tsebacsi #8955 üzenetére
Ez nem bőr, meg az se amit veszek.
Ugyanilyen valamiféle anyag, ami rettentően koszosodik, és alig tudom róla leszedni. Próbáltam már úgy is, hogy leszedtem a párnákat is kimostam, de az se segített sokat, és egy egész napig nem is tudtam használni.. Ilyen anyag.
És azt hiszem, hogy a Platronicsnak is ugyan ilyenje van. -
nagyúr
Ha bőr, akkor óvatosan langyos szappanos vízzel le tudod mosni, úgy, hogy ne folyon egy pici se a közepébe. Van olyan füles, amiről valahogy le is lehet venni a párnát, pont tisztítás vagy csere végett. Ha szövet, hasonló a mód. Utána a bőrt lehet finom ronggyal törölni, esetleg valami bőrápolót, hogy ne száradjon ki és kezdjen foszlani. A szövetet szárítani kell, ügyelve, hogy a szivacsa se maradjon nedves, mert az is büdös lesz.
Kb. ennyi.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Djsaba
senior tag
Azt szeretném tőletek még megkérdezni, hogy ezekkel a nagyon koszosodó füles párnákkal mit lehet tenni? (siberia V1-en is állandóan ott volt a retek, és elvileg az új fülesemnél (gamecom 780) sem lesz más a helyzet)
Hogyan lehet ezeket tisztítani, vagy tudom s én? -
d1abLo
senior tag
Egyik ismerősöm (kint él Amerikába), mondta hogy rohadt jó stb..., de még úgy én se hallgattam. Szerintem egy Sennheiser is tud ennyit am. , bár én A40-et akartam volna venni mixamp-al, csak nincs optikai kimenetem (és nem is lesz). Az a lényeg hogy mindenki magának válogatja hogy mit vesz. Pl. most hiába akarnak ráderőltetni valamit, ha egyszer valami más kell, akkor úgy is azt fogod megvenni. Na meg a vásárlás... ha nem tudod havernál vagy így valahogy kipróbálni a fülest, akkor szinte sehogy, szóval a tesztekre, megérzésedre, ízlésedre kell hagyatkozni. Összes fülesemet "hallatlanba" vettem, de még rosszul nem jártam kb, bár a 7h furcsa volt, de aztán megszoktam, és most már jobb
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
sting2
addikt
Tudom - tudom, a tesztek legtetején csücsülnek ezek a fülesek.
Persze, csak ezzel a nagy Astro ajánlgatásokkal az a baj legtöbbször, hogy szinte kivétel nélkül nem is hallották a delikvensek a produkcióját.
Én meg madár módjára rendeljem le látatlanba, " mert azt mondják ", 80 misiért.
Te mihez/mivel hasonlítottad össze?
Félek, hogy van ehhez közelítő vagy ezt a szintet megugró termék - akár olcsóbban is...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
kickboxko
tag
Egy kis vélemény nyilvánítás.
Már használom pár hete a Plantronics GAMECOM 780 fejhallgatót és abszolút meg vagyok vele elégedve .
Nagyon élvezetes vele a játék és a filmnézés is.
Aránylag kényelmes a kicsike és nagyobb füleket is képes magába fogadni .
Zenei téren is hozza a szintet van benne megfelelő mély is szóval erre sem lehet panasz :, hozzátéve elég masszív egy darab.Mindenkinek csak ajánlani tudom 15k pc..nd -nél .
"Life is simple"
-
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet jelenleg kishazánkban Corsair Venegeance 2000-es fejhallgatót venni? Esetleg a 2100-as modell előreláthatólag mikor lesz elérhető?
-
stefyY
őstag
Fel tudtam tenni a fejesem driverét, és még csak TS-en használtam, de már ittis érződik, hogy nem sztereó...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
sting2
addikt
válasz Braveheart22 #8930 üzenetére
Szerintem egy szimpla összehasonlítással kiderül.
A PX 500-at én is néztem, - mivel talán nálunk is lehet kapni,- de nem világos még számomra a PS4 támogatása..
A TB fülesek olyan nagy és széles skálán gyártódnak, hogy felmerül bennem az " egy kaptafa mind " érzet...
Tényleg jók?Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
nagyúr
válasz Dickassman #8934 üzenetére
Már van rendes 8.0ás, az jó szerintem a 8.1hez is. Amúgy a kraken 7.1 ugyan az mint a sima. Csak progi kérdése azt meg ingyen le lehet tölteni a razer honlapról.
-
Bulitt
addikt
válasz Alexa25 #8937 üzenetére
Javul a játék élmény, de tapasztalataim alapján akkor élvezetes a virtual 5.1 ha a játék is támogat térhangzást. A COD2 simán sztereó. Mindenképpen jobb lesz a hang, de a játék hangbeli minősége sem olyan, ami miatt feltétlen 5.1 kellene. Ezen az áron real 5.1 meg azt hiszem nincs is.
-
Alexa25
újonc
Sziasztok!
5.1 fejhallgatót szeretnék COD2 höz viszont fogalmam sincs milyet vegyek.17 ig elmegyek árban többet nem nagyon szeretnék kiadni érte. -
nagyúr
válasz Dickassman #8931 üzenetére
Jó lesz én sem tudok jobbat ajánlani
-
Dickassman
csendes tag
Hello,
Fülest szeretnék venni. Elhasznált G35 ömet cserélném egy nála nem rosszabra.Ár max 35 000 legyen rajta mikrofon, egyébként nem számít semmi.
Amit kinéztem eddig Corsair Vengeance 1500 v2.Laptophoz kellene, nincs komolyabb hangkártya.
[ Szerkesztve ]
-
Braveheart22
csendes tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani hogy Turtle Beach xp500 és a px5 között mi a különbség? ps3ra lenne főként, de mind a kettő megy ps-en és xboxon is. Nagyon fontos lenne. Válaszokat előre is köszönöm!
-
-
Flashget
félisten
Igen mivel alphából nincs két fajta.
mondjuk ha buherált nem eredeti win7 akkor nem szóltam, de különben innen leszedve a gyári drivert majd a fw-t nálam semmi gond.Sound Blaster Tactic3D Alpha Pack for Windows 1.02.0001
Filesize : 113.56 MB Download
Release date : 27 Jun 13Sound Blaster Tactic3D Alpha Firmware for Windows
Filesize : 538.64 KB Download
Release date : 26 Apr 11
Added Features and Enhancements:
Increases the microphone gain for clearer voice pickup.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
stefyY
őstag
-
Djsaba
senior tag
válasz Tsebacsi #8912 üzenetére
Köszi mindent,
De úgy néz ki ezen már nem lehet segíteni, aki linkelte, hogy esetleg meg tudja javítani, annak ajánlanám eladásra majd, nem túl drágán persze..Egyre jobban megtetszik ez a GameCom 780 7.1, viszont nem tudom mennyire lehet kényelmes meg stb, van erről meghatározó teszt?
Mert ez számomról még kinézet alapján is a "nagyjából" elfogadható kategóriába tartozik, de gondolom fényévekkel jobb mint a Siberia V2.Ehhez milyen hangkártyát kéne vegyek akkor? Tudnál linkelni? Esetleg megkérdezem majd haveromat, hogy tud-e, és akkor majd visszatérek azzal is.
-
Flashget
félisten
Minek? Nekem van xonar DS a gépben, de jobban szól a creative hangkártyával amit az alphához adnak.
és megy win7-en nem értem hol a gond nálad. leszedted a gyártó oldaláról a legutolsót? én még az fw-t is ráküldtem mert a mikrofonja nagyon halkan szólt, de a javítás ténylegesen jobbá tette.nekem csak 1 bajom van vele..mivel múlthéten vette, szinte zsír új emiatt nagyon szorít a füles. De sebaj majd kitágul
Realme GT Master Edition
-
sting2
addikt
válasz Tsebacsi #8902 üzenetére
" Mert különben sima stereoként fog szólni, és nem lesz térhatású a hang, ami egyáltalán nem rossz bizonyos játékoknál, nemcsak az élményt fokozza, de a hatékonyságot is. "
Tanusíthatom.
Jelenleg egy Superlux HMD 660E + Presenter2 Kombót használok Konzolos játékra - filmre.
Nagyon tetszik a hangzása, a dinamikája, a tisztasága - de valami még is csak hiányzik nekem belőle.
Gondolom, a komolyabb tér érzet.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
nagyúr
Típushiba amúgy, most hogy így mondjátok többen is erre panaszkodtak. Ezért nem szabad tekerős hangerőszabályozósat venni. Az hagyján, hogy ha koszos lesz, nem működik, de hogy miért megy el a hang... A potmétere megy tönkre, illetve koszolódik. Még a kontakspray segíthet. Más nem...
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
Köszi
De egy ideje megint V1-em van, ezen nincs hangerőszabályzó ami a kábelre lenne hegesztve, széthúzva az 1 méteres sima kábellal sem szól a bal oldala..
És nem is hiszem hogy szét lehet szedni a hangerőszabályzóját. a füles belsejét is elég nehéz volt szétberhelni, az viszont igaz, hogy néha amiatt is voltak bajok, hogy kicsit halkabb volt az egyik oldal mint a másik, akkor egy kis kábel tekergetéssel, hangosítás-halkítással beállt megint rendesre, de most szerintem nem ez a helyzet, mert semennyire nem szól -
d1abLo
senior tag
válasz panelninja #8906 üzenetére
A Razer Tiamatban van külön mély hangszóró, az elég jó lehet, bár én nem szeretem a Razert mert mióta beindult nekik a szekér azóta spórolósak...
[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
nagyúr
Nem Az Alpha gyári drivere nem megy win7-en? Nemár...
(#8905) Djsaba Mindig is alaplapra helyezhető hangkártyáról beszéltem, a külön kapható usb-sek csak feltételesen ajánlottak. És a Gamecom Jó füles, a Rage is!
(#8906) panelninja A creative fülesek pont a jó mélyeikről híresek, mivel 40-50mm-es driverekkel szereltek, erőteljesebb mélyeket tudnak adni. Tanúsítom, a Rage ebben piszok jó. És a Wrath majdnem ugyanaz belül.
[ Szerkesztve ]
-
panelninja
csendes tag
válasz Tsebacsi #8889 üzenetére
Koszi!
Es a mely hangok milyenek? Sokat lehet olvasni,hogy ezek a jatekos cuccok nem szolnak tul szepen, foleg a mely hianyzik,de a tactoc3d-kben lehet allitgatni hangszint, ill. a hivatalos olalon ez is olvashato: "...with massive bass ...". A zenehallgatas nem igazan erdekel, viszont nem szeretnek nagyot csalodni,mikor eloszor kiprobalom a battlefielddel (aminek iszonyat jo hangjai vannak a mostani fulesemmel,csak szeretnek egy kis terhatast is..
Esetleg nem tudtok olyan helyet,ahol fel,vagy ki lehet probalni? -
Djsaba
senior tag
válasz Tsebacsi #8902 üzenetére
Belezavarodtam.
Szóval olyan hangkártyát kellene vegyek, ami olyan, mint a PRO-hoz jár, csak jobbat. Vagy jól gondolom hogy alapra illeszthető hangkártyát? Kicsit ködösen fogalmazol a számomra.Igaz sok oldalon ajánlják a Gamescon 780-at, de hihetetlen hogy csak ilyen kevés modell van, főleg hogy mindegyiken van mikrofon, és kb mind szr is
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #8891 üzenetére
Közben nézegettem árakat. A Corsair (ha lehetne kapni) nem is annyival drágább, mint első pillantásra tűnt. Ráadásul, ha jól látom, akkor ahhoz van USB-s hangeszköz is a virtuális 7.1 miatt. Lehet, hogy érdemesebb lenne kicsit többet költeni rá és mégis Corsairt venni...
-
nagyúr
Mert különben sima stereoként fog szólni, és nem lesz térhatású a hang, ami egyáltalán nem rossz bizonyos játékoknál, nemcsak az élményt fokozza, de a hatékonyságot is.
Az ársávban, amit mondtam, olyan hangkártyák kaphatóak amik egy jack-re tudnak neked virtual 7.1 hangzást nyújtani, az alaplapi hangjártyák erre nem képesek, és nincs 2.1-es hangkártya sem. A stereo fülesen mindig csak virtuális hangzás lesz, mert nincs neki 3+1 vagy 4+1 hangszórója oldalanként, mint a realoknak.
Ne vegyél PRO-t mert a spitfire hangkártya a tesztek szerint is gyalázat...
És nyugi nem harapom le a fejed azért, mert bizonytalan vagy, fülest venni nem szabad hipphopp, viszont ugye meghallgatni sem nagyon lehet őket. Ennyi rizikót viszont vállalni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz Tsebacsi #8900 üzenetére
És stereo füleshez miért kell hangkártya? Siberiámhoz se volt, igaz fogalmam sincs hogy milyen lehet amúgy. És ahhoz 5.1 vagy 7.1 vagy milyen hangkártya kell? Mert ugye az csak virt. 7.1, szóval akár egy 2.1-es kártya is elég?
Mondjuk azt mondják elég szr a mikrofonja, a sima verzió meg csak 1-2 ezerrel olcsóbb talán. Hát nem tudom... esetleg még valahol valami?
Tudom, hogy nehéz eset vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest